Spring naar bijdragen

Crackske

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Crackske

  1. hey,

    nfs Most Wanted die heb ik gedownload en geextract alles wat er staat hoe je het moet doen . Maar als ik het spel wel starten dan krijg ik heel mijn scherm zwart en kan ik nix meer doen  :-\ Ik heb al gekeken naar mijn systeemeisen en alles was boven het geeiste. en ook al op gamecopyworld maar vind het niet.

    Liefst snel een reactie met een antwoord hoe ik het moet oplossen  O0

    Groetjes  ;)

  2. hallo,

    ik heb nfs undercover gedownload ( het is de crack v1.0) en als ik dubbel klik op undercover dan krijg ik een zwart kadertje met in de linker bovenhoek een liggend streepje die knippert.

    Maar na 5 seconden sluit die kader en zegt mijn computer telkens : " In nfs.exe is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit ongemak " en eronder staat : " U was bezig met een bewerking. Deze gegevens zijn mogelijk verloren gegaan. Vertel Microsoft over dit probleem. We have created an error that you can send to us. We will treat this report as confidential and anonymous. "

    Wat moet ik doen? Mn spel wil niet opstarten.

    Graag raad!

    greetz  ;)

  3. Ik heb FIFA 08 v1.0 [MULTI3/MULTI5/MULTI2] Fixed EXE (crack) gekopieerd in de map program files: EA Sprots : FIFA 08 en alles goed en wel tot ik het wil spelen.

    als ik dubbelklik op de crack zegt gy : "plaats de FIFA08-schijf in het station en selecteer Opnieuw. Selecteer Annuleren als je wilt stoppen".

    Wat nu te doen? Ik zou liefst rap een antwoord  hebben omdat ik volgende week vertrek op vakantie en ik doe mijn laptop mee zo dat ik kan spelen.

    Groetjes

  4. hallo,

    Ik heb fifa 08 gedownload + crack maar als ik dubbel klik op crack dan krijg ik een zwart scherm en kan ik het niet meer veranderen.

    Weet iemand hier raad mee?

    Dank bij voorbaat !  ;)


    Post samenvoeging: juni 28, 2010, 12:28:35

    Ik heb nu FIFA 08 v1.0 [MULTI3/MULTI5/MULTI2] Fixed EXE (crack) gekopieerd in de map program files: EA Sprots : FIFA 08 en alles goed en wel tot ik het wil spelen.

    als ik dubbelklik op de crack zegt gy : "plaats de FIFA08-schijf in het station en selecteer Opnieuw. Selecteer Annuleren als je wilt stoppen.

    Wat nu te doen????

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...