Spring naar bijdragen

kockiekoi

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door kockiekoi

  1. Ik heb onlangs een R4i SDHC RTS Lite 2013 kaartje gekocht voor mijn 3ds met een 8gb om mijn oude spelletjes te kunnen spelen.

    Er werd mij verteld naar de site van het kaartje te gaan en de software te downloaden. Dat heb ik dus gedaan, maar al dagen krijg ik bij het aanklikken van de download een "error" en ook mailtjes naar het bedrijf komen "onbezorgbaar" retour. Mijn idee: die liggen eruit. Iemand een idee hoe ik toch aan de software kan komen? Nu heb ik er niets aan.

    Dank

  2. Dank je wel voor je verwijzing, maar ik kom er niet echt uit op die site. Er staan zoveel mogelijkheden en wanneer ik denk de goede gevonden te hebben, wordt er weer gevraagd om registratie. Omdat de site nogal veel informatie bevat en in het engels ben ik bang niet het juiste te doen. Voor mij als nieuweling is het allemaal een beetje onoverzichtelijk.

    Kun je me nog eens helpen of weet iemand een andere link en het liefst in het Nederlands (en uiteraard enigszins betrouwbaar)? Evt mag het ook wel via officiele kanalen, hangt een beetje af van de prijs.

  3. Oh? En ik was nog wel blij dat ik hem op Duken.nl tussen de downloads zag staan. Geeft me een beetje veiliger gevoel dan zomaar even vanaf het internet wat te gaan downloaden. Dus die download heb ik eigenlijk niets aan?  :(

    bij het downloaden met grabit kom je veel benamingen van bestanden tegen zoals .rar, divx etc. Is er nog een specifiek bestand aan te bevelen of maakt dat niets uit?

  4. Via Grabit heb ik films en muziek gedownload. Maar nu de rest........... Ik werk met Windows 7, beschik over Nero 10 lite en heb al wat dvd's gekopieerd via Windows live. Wie kan mij een programma aanraden (uiteraad zo goedkoop mogelijk  O0) welk de bestanden converteert en waarmee ik een dvd-tje/cd-tje kan branden die ook op de normale weergave-apparatuur kan worden afgespeeld.

    Het liefst in Ernie en Bert-taal, zodat ik ook ga snappen wat ik aan het doen ben ???

    Wil me er graag meer in gaan verdiepen.

    Bedankt,

    Vera

  5. Ai, FAT32?

    Was al trots dat ik Wood op het kaartje kreeg en de boel spelend had................ :-\

    Ik heb het kaartje mogelijk vanavond hier, dus als je verder zou kunnen helpen hoe en wat en waar ik FAT32 kan vinden, dan kan ik het uitproberen.

    Enig idee hoe het kan dat het kaartje bij mij wel werkt? Ligt dat soms aan een oudere DS? En wat is FAT32? komt dit dan in plaats van Wood of erbij?

    Dank je trouwens voor je snelle reactie!  :)

  6. Ik heb een originele R4 kaart met Wood met diverse spelletjes klaargemaakt voor mijn zusje en getest op onze eigen DS (nieuw gekregen in april). Geen problemen. Mijn zusje heeft een oudere ds en eerder altijd zonder problemen gespeeld met een M3 kaart. Maar bij haar blijft de kaart hangen in "loading". We wonen niet dichtbij elkaar, dus kan hem zelf niet een-twee-drie testen. Iemand enig idee?  :-\

  7. Super! Dank je wel. Ik zal me er de komende dagen eens over buigen. Ik meld me nog wel even of het gelukt is.


    Post samenvoeging: augustus 09, 2010, 18:30:01

    Hoi,

    Misschien ben ik een beetje kippig  :D maar ik kan in de download-sectie geen Wood-download vinden. En ik wil niet maar zo bij een willekeurige site gaan downloaden. Enig idee waar ik een veilige versie kan vinden? Uiteraard het liefst gratis (indien mogelijk)


    Post samenvoeging: augustus 09, 2010, 19:46:03

    SORRY!!!!

    Inderdaad kippig!!! Even verder scrollen dus!!! Dacht dat je bedoelde in het hoofdstuk "Downloads". op de site zelf. Ga meteen beginnen met downloaden!


    Post samenvoeging: augustus 09, 2010, 19:55:12

    GELUKT!!!

    Wij zijn helemaal blij! Super, bedankt voor de tips!  O0

    Hier mag dus een slotje op  ;)

  8. Dank je wel. Ik heb inderdaad een originele R4 kaart met 2GB Sandisk kaart.

    Dit roept wel weer vragen op, zoals:

    - waar kan ik Wood downloaden;

    - waarvoor dient het;

    - komt het in plaats van de firmware of ipv Izarc of erbij?;

    - en hoe installeer ik het?

    Kun jij (of iemand anders) me er verder mee helpen? Dit programma ben ik nl. nog niet eerder tegengekomen bij de diverse uitleg over het downloaden van ds-games.

  9. Geschiedenis:

    Via Binsearch in combinatie met Grabit de spellen Lego Harry Potter en Toy Story 3 gedownload;

    Uitgepakt met Izarc

    Op microSD met R4 kaart (voorzien van nieuwste firmware 1.17) geplaatst;

    DS ziet kaart met spellen, vraagt dan een SAV aan te maken;

    Vervolgens blijven de schermen bij Lego Harry Potter zwart en bij Toy Story 3 wit.

    Wie weet waar het fout is gegaan? En hoe dat op te lossen...................... Ik hoor graag.

    Of wie kan mij aan werkende spelletjes helpen......... (tegen vergoeding van kosten uiteraard)

  10. Hallo allemaal,

    Ik ben een moeder met 2 kids van 8 en 5 jaar en ontdekkend in de ds-wereld. Hou samen met mijn kids van spelletjes die te maken hebben met disney, dreamworks en andere filmfiguren. Doordat we alle drie spelen, ontstaat er ruzie om dat ene nieuwe originele ds-spelletje en drie stuks kopen is absurd . Heb al een hoop geleerd over downloaden door het lezen van het forum, beschik ook over de benodigde materialen, maar loop toch tegen probleempjes aan en hoop op deze manier de oplossing te kunnen vinden.  ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...