Spring naar bijdragen

m-auriice

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door m-auriice

  1. Heey,

    Onlangs is Metroid Other M uitgekomen. Hier was ik al heel lang op aan het wachten en heb deze dan ook meteen gedownload. Toen hij klaar was zette ik hem op mijn externe harde schijf, zoals ik normaal met ieder spel doe. Toen ik begon te spelen deed hij het gewoon. Maar toen ik bij de tweede cutscene (die waar Samus de sos-melding "Baby's Cry" krijgt) aankwam, gaf hij een error, dat ik de disc eruit moest halen en het spel opnieuw op moest starten. Ik had natuurlijk geen disc in mijn wii zitten, dus startte ik hem gewoon opnieuw op. Weer bleef hij bij dat stuk vasthangen, dus ik downloadde een andere versie van Metroid Other M. Ook hier bleef hij bij hetzelfde stuk vasthangen.

    Zo, dat was de uitleg van wat voor probleem ik heb. Nou is mijn vraag: Weet iemand waar dit aan ligt of heeft het spel gewoon een nieuwe beveiliging en moet ik een andere backup loader downloaden. Zo ja, welke dan?

    Bij voorbaat dank :)

    Maurice

  2. Hey iedereen.

    Ik ben nieuw op dit forom. Ik heet Maurice en ben 15 jaar. Ik kwam op dit forum terecht omdat ik problemen heb met mijn wii. Hierover post ik in een ander onderwerp meer. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, want ik krijg het zelf echt niet geregeld..

    Maurice

×
×
  • Nieuwe aanmaken...