Spring naar bijdragen

jelmer11

Full members
  • Aantal bijdragen

    628
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door jelmer11

  1. Hallo,

    Ik zit er over te denken om een Chromecast aan te schaffen. Nou kwam ik deze aanbieding tegen:

    Een Chromecast voor 17,50. Hier komt nog wel verzendkosten van 5,90 overheen, maar met een totaal van 23,40 is hij toch ruim een tientje goedkoper dan de goedkoopsten die Tweakers aangeeft in de Pricewatch. Het lijkt dus een mooie deal, maar is het te mooi om waar te zijn? Ik heb gezocht op ervaringen van mensen over de webshop, maar ik kon eigenlijk niks vinden.

    De informatie die Dealqlub geeft is (voor zo ver ik weet) alleen dit: http://www.dealqlub.com/wat-dealqlub/

    Ook qua garantievoorwaarden kan ik niets vinden. Mijn vraag is dus ook of iemand ervaring heeft met deze site en of het verstandig is om de Chromecast hier te kopen?

    Alvast Bedankt!

  2. De MP Premium Power heeft een Solid State Hybrid Drive, terwijl die medion een gewone harde schijf heeft. SSHD heeft als voordeel 8GB flashgeheugen, en hierdoor starten veelgeopende programma's veel sneller op. Het is zo'n beetje de bedoeling dat je je computer als je hem eerst krijgt 10x na elkaar opnieuw opstart zodat dat gebeurt met de Windows bestanden, om zo betere boottijden te krijgen. Je computer is dan startklaar in luttele seconden. Ik zou sowieso voor de MP Premium Power gaan, maar als je meer waarde hecht aan opslagruimte is de Medion specsgewijs de betere keuze. Heb slechte ervaringen met laptops van hen, maar geen ervaringen met hun desktops dus daar kan ik niet over oordelen.

    Bedankt voor de uitgebreide uitleg, maar de Medion heeft toch ook 8GB flashgeheugen? Dit is tenminste wat computerstore zegt. Klopt het wat ik zeg of heb ik het fout? En als de Medion ook 8GB flashgeheugen wat is dan de beste optie? de Medion of de MP Premium Power?

    Mvg,

    Jelmer

  3. Samengestelde systemen kan je ook in elkaar laten zetten door bedrijven. Denk aan bijvoorbeeld azerty. Brengt je meer 'bang for buck'.

    Bedankt voor de suggestie, maar ik koop toch liever een kant-en-klaar systeem, zonder zelf alles samen te stellen, ook al hoef ik hem niet zelf in elkaar te zetten.

    Prima pctje, ruim voldoende voor wat u er wil mee doen.

    Ja, die computer is zeer goed voor wat je wilt. Ook goede value factor, de specs zijn leuk en de prijs is naar waarde. Ga ervoor!

    Bedankt voor de reacties. De keuze lijkt dus goed, maar ik twijfel nu toch nog. Ik heb namelijk ook nog net de Medion Akoya P5362 G gevonden (zie hier ook een review). De prijs van de Medion ligt 20 euro lager. Voor zover ik kan zien krijg je hiervoor een iets slechtere video kaart (NVIDIA GeForce GTX 750 met 1GB i.p.v NVIDIA® GeForce® GTX750Ti met 2GB) maar je krijgt wel 1 TB meer geheugen (2 TB harde schijf i.p.v 1 TB harde schijf).

    Mijn vraag is of ik nog steeds voor de MP Premium Power moet gaan, of dat deze Medion Akoya toch beter is?

    Mvg, Jelmer

  4. Hallo,

    Ik ben aan het kijken voor een nieuwe computer. Ik heb geen verstand van het in elkaar zetten van een computer, dus ik wil een kant-en-klare computer kopen. Ik heb hier nog wel een monitor, toetsenbord en muis, dus alleen een desktop is voldoende.

    Ik ben geen gamer en hoef dus ook niet het nieuwste van het nieuwste en het beste van het beste.

    Ik wil misschien wel een keer een spelletje er op spelen, maar dit hoeft ook allemaal niet in de hoogste resolutie.

    Ik wil de pc wel gaan gebruik om af en toe een video of een fotootje te bewerken, maar ook dit is puur hobby en dus ook niet met de zwaarste programma's.

    Ik ben zelf al een tijdje op zoek geweest. Ik heb er niet zo veel verstand van, maar van wat ik op internet gevonden heb zat ik zelf aan een computer met een intel core i5 processor te denken.

    Vervolgens ben ik een beetje gaan zoeken naar een redelijke videokaart en ik kwam zelf uit op de GeForce® GTX750Ti.

    In iedergeval ben ik uiteindelijk bij deze pc terecht gekomen:

    MP Premium Power i5-4460 GTX750TI

    Specificaties:

    • Optische Drive: DVD
    • Processor: Intel® Core™ i5-4460 3.2 GHz quad-core
    • Geheugen: 8 GB DDR3
    • Opslag: 1TB HDD + 8GB CacheSSD
    • Grafischekaart: NVIDIA® GeForce® GTX750Ti - 2GB

    De specificaties zijn dus niet zo heel uitgebreid.

    Mijn vraag is dus of dit een beetje een goede keus is. Mijn budget zou ik zeker niet hoger willen hebben en als er iets vergelijkbaars is liever zelfs wat lager. Is dit voor het budget van dus maximaal 700 euro het beste wat je kan krijgen. Of kan ik voor minder geld ook al een gelijkwaardige pc krijgen?

    Nogmaals, ik heb er dus niet zo veel verstand van dus ik zou graag jullie advies willen hebben wat voor een computer ik dus ongeveer nodig heb.

    Mvg,

    Jelmer

  5. Laat hem maar een factuur maken, PayPal verdient bij kleine bedragen sowieso mijn voorkeur. Heel veilig als je weet hoe je moet claimen.

    Verstuurd van mijn GT-I9100 met Tapatalk

    Het gaat om een bedrag van zo'n €350, dus niet echt een klein bedrag. Is PayPal dan nog steeds de beste optie?

  6. Hallo,

    Ik ben van plan om via aliexpress iets te kopen. Nu bieden ze als betaalmethode helaas geen paypal aan. Ik betaal liever niet met credit-card. Nou heb ik contact opgenomen met de verkoper, en hij wil wel een factuur sturen via paypal, zodat ik alsnog via paypal kan betalen. Verder heb ik via internet ook 'alipay' en 'escrow' gevonden, waarmee je bij aliexpress ook zou kunnen betalen. Ik begrijp alleen niet helemaal hoe 'alipay' en 'escrow' werken en of dit veilig is.

    Mijn vraag is dus waar ik het best mee kan betalen? 'Escrow', 'Alipay' (Als iemand uitlegt hoe één van deze twee werkt) of kan ik er toch het best voor kiezen dat de verkoper een factuur voor mij maakt?

    Alvast bedankt!

  7. Na de recente update naar Android 4.3 heb ik ook het idee dat mijn batterij van mijn Galaxy S3 sneller leeg is. Als je een Google account hebt kan het helpen om automatisch synchroniseren uit te zetten en die voortaan handmatig te doen. Het synchroniseren gebeurt de hele dag door en vraagt behoorlijk wat van je batterij.

    Bedankt voor de tip, maar handmatig synchroniseren doe ik liever niet.

    Heb je Google Now ingesteld staan? En staat je google zoekbalk nog als widget op je homescreen?

    Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

    Ja, ik heb Google Now ingesteld en ook de zoekbalk widget op mijn homescreen staan.

  8. Even snel Google geraadpleegd voor jou.

    De app : Labs schijnt dit experimenteel te ondersteunen. Tevens kwam ik dit stukje tekst tegen op een android expert forum.

    Daar stond in beschreven dat in de loop der tijd Exchange vaak ge-update werd en Android en dat er nu een incompatibiliteit is ontstaan tussen Exchange en de Calender app op Android wat betreft de attachments. Voorheen werkte dit namelijk wel.

    Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

    Bedankt! Dat gedoe met exchange had ik ook al gevonden, maar ik hoopte dat er toch een mogelijkheid zou zijn. De app "Labs" kan ik niet vinden. Dus iemand nog andere tips?

  9. Hallo,

    Mijn vader heeft sinds kort een Android tablet. Alles werkt goed, al mist hij een klein dingetje. Hiervoor bekeek hij zijn afspraken altijd in de kalender in Microsoft outlook, op de PC dus. Daar is er ook de mogelijkheid om aan afspraken een bijlage toe te voegen en later weer te bekijken. Nou wil hij deze bijlage ook graag in de agenda app op zijn tablet bekijken. Helaas is dit niet mogelijk, of weten wij niet hoe.

    Weet iemand of dit mogelijk is en of er anders en andere agenda app is die dit wel kan?

    Alvast bedankt!

  10. Lijkt alsof het afspelen niet goed gaat.

    Als je je geluidskabel afkoppeld en je speelt af. Zie je dan ook, zoals in het eerste plaatje, je geluid "bewegen". Harder en zachter op die output?

    Bedoel je met geluidskabel gewoon de kabel die van de boxen naar de computer loopt, of één of andere kabel in de kast van de computer?

  11. Laat eens een programma als Driver Genius lopen op je PC. Te vinden op de bekende sites. Het kan zijn dat je een speciale versie van de Realtek Drivers nodig hebt of dat een andere missende driver het probleem vormt.

    Ik heb hem laten lopen:

    post-67043-0-27603300-1382630302_thumb.j

    Eén update mislukte omdat hij niet wilde downloaden, maar het geluid doet het nog steeds niet. Iemand suggesties?

  12. Hallo,

    Ik heb gisteren Windows 8 geïnstalleerd op een computer waar eerst Windows XP op stond. Windows 8 lijkt goed te werken, op één probleem na en dat is het geluid. Na de installatie stond er bij het luidspreker tekentje een kruisje. Toen heb ik de Realtek drivers geïnstalleerd. Het kruis is nu weg, maar het geluid doet het nog niet. Er komt geen geluid uit mijn speakers en ook niet als ik een koptelefoon aansluit. Toch registreert de computer nu wel geluid, iets wat hij niet deed voordat ik de Realtek drivers had geïnstalleerd:

    post-67043-0-94439500-1382543182_thumb.j

    Weet iemand hoe ik er voor kan zorgen dat het geluid gewoon werkt?

    Alvast bedankt!

  13. Dat klopt!

    Oké, ik heb de installatie nu vanaf een cd gestart en inderdaad, ik kan een aantal schijven formatteren:

    post-67043-0-24359500-1382433610_thumb.j

    Nu staan er dus 3 schijven/partities.

    De eerste kan ik formatteren of verwijderen.

    De tweede kan ik formatteren, verwijderen en uitbreiden.

    De derde kan ik alleen op 'nieuw' klikken.

    Mijn vraag is: wat moet ik nu doen. Op sommige sites verwijderen ze partities, op andere formatteren ze alleen en bij weer andere bereiden ze juist uit of klikken ze op 'nieuw'.

    Ik wil Windows 8 graag helemaal schoon installeren.

    Kan iemand mij vertellen welke schijven/partities ik moet verwijderen/formatteren/uitbreiden/op 'nieuw' klikken?\

    Alvast bedankt!

  14. Nee, dan moet je formatteren.

    En die optie staat er niet omdat je die ISO mount (DT staat op je C schijf) als je het formatteert is het programma weg.

    Als je het wil formatteren, zul je het echt op een DVD'tje moeten zetten. Dan zal de optie tevoorschijn komen.

    Dus als ik een 'echte schone installatie' wil moet ik formatteren, en dat kan alleen als ik Windows 8 installeer vanaf een dvd of een usb? Want dan ga ik even kijken voor een USB of DVDt'je.

  15. Hallo,

    Ik probeer op mijn computer, waar nu Windows XP op staat, Windows 8 te installeren. Ik mak gebruik van een ISO bestand, welke ik gemount heb met Deamentools. Ik doe dit, omdat ik geen dvd/usb van 4gb+ bij de hand heb.

    Nou heb ik een vraag. Ik moet kiezen op welke schijf ik Windows wil installeren. Ik kan kiezen uit C of D. Ik wil gewoon D. Mijn vraag is echter of ik de schijf moet formatteren. Zoals je op onderstaande plaatje ziet, lees ik in veel handleidingen dat je dan op 'Driver options (advanced)' moet klikken:

    windows-8-installation-location.jpg

    Echter staat dat er bij mij niet. Bij mij staat er ongeveer dit:

    380860-back-to-windows-7-drive-partitions.jpg?thumb=y

    En dus niet de knop 'Driver options (advanced)'. Nu word er in sommige handleidingen wel geformatteerd en in andere niet. Mijn vraag is dus of dit nodig is.

    En als dit nodig is, hoe kan het dan dat die knop er bij mij niet is. Zelf dacht ik dat dit was omdat ik de installatie mount met deamentools en niet vanaf een dvd/usb.

    Weet iemand raad?

    Alvast bedankt!

    • Leuk 1
  16. Een beetje een late reactie, maar ik hier nog een pc staan. Hierbij heb ik ook even gekeken op CYRI, en de resultaten lijken mij wat beter:post-67043-0-16532500-1379851452_thumb.j

    Ik heb hier even als test 'Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City' gebruikt. Bij veel spellen heeft deze computer de volgende problemen:CPUVideocardNu heb ik hier dus totaal geen verstand van, maar bij deze test heb je bij CPU:

    Minimum: Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHz

    You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 3.06GHz

    Ik zie dus dat ik een andere videocard heb. Maar mijn getal voor 'GHz' is hoger. Kan iemand mij uitleggen waar dit getal dan voor staat, en waarom dit slechter is terwijl het getal hoger is?!

    Bij videocard staat:

    Minimum: 256MB NVIDIA 7900+ / 256MB ATI X1900+

    You Have: GeForce 6200SE TurboCache™

    Ik zou dus zeggen dat mijn videocard niet goed genoeg is, echter staat er onder:

    -----------------------------------required-----------------you have:

    Pixel shader version:--------------3.0------------------------3.0

    Vertex shader version:------------3.0------------------------3.0

    Dedicated Video RAM:----------256 mb------------------256 mb

    Hierbij is alles oké... Kan iemand dit verklaren?Graag wil ik dus weten waar CYRI steeds zegt dat mijn videokaart en CPU niet goed is.Alvast bedankt!!!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...