Spring naar bijdragen

XeroX

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door XeroX

  1. Hey,

    Disc error kan ook te maken hebben met je harde schijf, zou je de complete error hier is neer kunnen zetten?

    De safe mode die je beschrijft klinkt veel op de bios, welke in elke PC zit. Dit is echter niet de safe mode van Windows, de safe mode van windows lijkt heel veel op de normale windows, alleen wordt alleen hetgeen geladen wat windows nodig heeft om te functioneren (dus geen extra drivers / software)

    Mijn ervaring hier leert dat een Disc Error voordat het windows laad scherm tevoorschijn komt meestal betekent dat de harde schijf kapot is.

    Hoop voor jou dat dit niet het geval is, mocht het wel zijn hoop ik dat je nog een backup hebt van in ieder geval je school spullen.

    XeroX

  2. Hey mensen,

    Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen, ben zelf namelijk geen fix tegengekomen.

    Het probleem is als volgt: ik gebruik mijn telefoon als bluetooth modem, werkt prima, maar ik heb een probleem:

    Het modem is geinstalleerd en dus zichtbaar in de device manager (apparaatbeheer voor de nederlanders hier). Er staat geen uitroepteken bij e.d.

    Nu het probleem: als ik een nieuwe verbinding wil aanmaken zegt windows dat hij geen modems kan vinden, en dus geen dialup verbinding kan aanmaken...

    Iemand ervaring hiermee?

    PS, er zit ook een standaard modem in de laptop welke geinstalleerd is, deze ziet windows ook niet als ik een verbinding wil aanmaken.

    Het opnieuw installeren van het modem werkt ook niet...

  3. Een hele simpele fix voor laptops die te warm worden:

    Stof bij/op de fan zorgt ervoor dat de airflow niet helemaal lekker is, gevolg is dat een laptop veel warmer wordt dan de allereerste dag dat je hem gebruikte.

    Als je een compressor hebt kan je de fan schoon spuiten, je hoeft je laptop niet open te maken, gewoon de uitgang van de fan schoonspuiten en aan de onderkant (waar de fan lucht aanzuigt) schoon spuiten.

    Heb je geen compressor? Pak dan de stofzuiger en zet deze ook op de fan uitgang en het fan aanzuigpunt onderop de laptop.

    Mocht het probleem zijn dat je laptop te warm wordt dan zal dit wellicht je probleem oplossen.

  4. Je kan dit oplossen met de Hiren's Boot CD.

    Download de ISO, brand deze op CD, stop hem in de laptop en start op vanaf de CD.

    Hiren heeft de mogelijkheid om useraccounts van windows te resetten zodat je er weer in kan, zelfs de administrator account.

    Let wel dat je de goeie opties kiest, Hiren kan namelijk nog veel meer.

    Hiren CD download:

    http://www.hirensbootcd.net/download/Hirens.BootCD.11.1.zip

    Reset windows password met Hiren:

    http://www.hirensbootcd.net/documents/134-resetting-xp-password.html

    Deze werkt op: Windows XP - Windows Vista - Windows 7 - Windwos Server 2003

  5. Mijn ervaring is met Ubuntu dat zodra deze de bootloader wilt installeren (hetgeen wat ziet welke operating systems erop draaien) Deze ook zoekt naar andere installaties.

    Toen ik windows vista op m'n laptop had en ubuntu ernaast installeerde (op een ander partitie) vond hij de vista installatie en vroeg of ik deze wilde opnemen in de GRUB bootloader.

    Mocht dit niet werken dan kan je altijd de GRUB boorloader aanpassen en de vista install er handmatig inzetten. Weet zo 1 2 3 niet meer hoe je dat deed maar mocht dit gebeuren dan moet je maar wat laten weten, zal ik wel even de stappen opzoeken die nodig zijn zodat je ook weer in je windows kan komen.

    Als je voor ubuntu kiest adviseer ik je om de desktop variant te nemen ipv de server variant (server is uitgekleed, zonder interface). Tevens zou je voor de Live D moeten gaan zodat je ubuntu kan draaien vanaf de CD, kan je kijken hoe of wat het is. Als je het wilt installeren kan je dat ook via deze live cd doen.

  6. Hey mensen,

    Ik heb hier thuis een websiteje draaien waar een aantal films opstaan met nederlandse ondertiteling...

    Vrijwel alle films hebben nederlandse ondertiteling erin gebakken en zijn in het DivX formaat (+-700 MB). Ook zijn ze allemaal DVDrips of R5's, dus geen cam kwaliteit...

    Mochten jullie een filmpie willen downloaden of een kijkje willen nemen dan kan dat:

    www.hd-online.net

    login: duken

    pass: duken

    De snelheid waarmee je download kan varieren, ligt eraan hoeveel er tegelijkertijd gedownload wordt, maximaal kan je rond de 500 a 600 kb/sec halen.

    Ik en andere mede downloaders zouden het op prijs stellen als je 1 film tegelijk download, zo blijft het qua snelheid voor iedereen leuk.

    Veel plezier ermee :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...