Spring naar bijdragen

sc0ttyy

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door sc0ttyy

  1. Okee :P!


    Post samenvoeging: februari 06, 2011, 19:42:03

    Windows 7 is geïnstalleerd  ;D. Dus ik hoef nu ook niks meer met de drivers te doen? En nog een vraagje avast is toch een goed gratis anti virus progamma? Want ik had eerst panda maar die kon ik maar 3x instaleren en dit werd dan me 4de x  :(.

  2. Die hp printer is een hele oude die hebben we inmiddels ook niet meer , ik weet niet waarom die er bijstaat. Maar ik snap dat me die drivers niet.. Kun je misschien iets meer uitleg geven? Maar ik kan dus rustig W7 er op zetten en aan die drivers kan ik later altijd nog wat doen?

  3. Hallo,

    Ik heb een oudere computer waar xp op staat. Hier wil ik graag windows 7 op hebben, want dat vind ik veel fijner werken (ik heb windows 7 al op me laptop staan). Maar ik weet niet of deze computer het aan kan.. Ik heb gekeken naar de systeemvereisten van windows 7 maar hier kom ik niet veel verder mee. Ik heb met het progamma Belarc Advisor gekeken wat me moederbord enso is (want ik heb de computer gekregen dus ik weet het zelf niet). Ik heb er even een screenshot van gemaakt:

    screenshotduken3.jpg


    Post samenvoeging: februari 06, 2011, 14:32:01

    windows 7 systeemvereisten:http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/products/system-requirements

  4. Hee lezers!

    Ik heb een Ipod Touch (2g) en ik probeer verbinding te maken met het progamma winSCP. Maar als ik me ip adres invoer, en dan bij username: root en bij password: apline geeft die aan dat het wachtwoord verkeerd is. Dus waar kan ik het wachtwoord vinden?

    groet,

    sc0ttyy


    Post samenvoeging: november 29, 2010, 15:03:10

    Sorry ik had apline gebruikt maar het was alpine dus ik kwam er nu wel in.. Dus er mag een slotje op!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...