Spring naar bijdragen

jomartlies

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door jomartlies

  1. Hallo,

    ik heb een paar films gedownload in avi-formaat. Voordien kon ik dit formaat met VLC mediaplayer op mijn pc afspelen. Nu krijg ik 'Codec-error, use WMP als boodschap' en speelt er maar 19 seconden vd film, ook willen ze me dan redirecten naar de windows codec website.. Of ik krijg de boodschap Coral-player te moeten downloaden om de film te kunnen afspelen... Wat moet ik doen?

    groetjes,

    Jomartlies

  2. Hallo, ik heb een film gedownload, ook de ondertitels (zelfde naam .srt) als ik de film afspeel op mijn pc, spreken ze Engels en zijn de ondertitels in Nederlands. COnverteer ik met dvd Flick, en speel ik de film af op tv, dan spreken ze Frans en heb ik ENgelse ondertitels  :D (ik heb de language van subtitels op Dutch gezet). Te gek voor woorden, maar deed ik dan iets fout? Ik heb ondertussen convertxtodvd gedownload, maar daar heb ik dat watermerk..

    groetjes 

  3. Ik ben jomartlies, uit België. Heel erg bezig met zoektochten op het net ivm downloaden enzo. Met 3 kinders is er veel interessants te vinden. Helaas ben ik nog niet zo thuis en heb ik vaak het gevoel door het bos de bomen niet meer te kunnen zien. Ik heb de handleiding na het downloaden/film voorzien.... convertxtodvd gekregen, en ben mij weg daarin aan het zoeken! Hoop hier veel info te vinden.

    groetjes..

×
×
  • Nieuwe aanmaken...