Spring naar bijdragen

Profect

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Profect

  1. Tijdens het opstarten tracht spotnet de nieuwe spots te downloaden. Dit doet hij vervolgens op een langzaam tempo wat normaliter hoger ligt. En na 40-100 nieuwe spots gevonden te hebben breekt spotnet het zoeken naar de posts af, geeft de melding 'database inlezen' echter de 40-100 nieuw gevonden posts zijn niet terug te vinden.

    Hier lijkt dus iets mis te gaan, ook het feit dat spotnet elke keer bijna een zelfde aantal spots vindt en daarna afbreekt is opmerkelijk. Daarnaast zou spotnet meer moeten vinden dan 40-100 spots.

    Iemand enig idee wat dit kan zijn?

    Overigens ben ik wel benieuwd hoe het kan dat er elke keer wel iets anders is met Spotnet. Dan weer de gebruikersnaam niet goed, dan weer gedoe met geen verbinding maken, dan weer zon bugje als dit. Waar zit dat in?

  2. Bij mij kan het ook de firewall/virusscanner niet zijn. Puur omdat ik eerst zonder problemen alle posts binnen haalde. En nu de error krijg. En in de firewall/virusscanner heb ik de laatste tijd geen wijzigingen aangebracht.

    Wat betreft Lite versie zal ik dit uitproberen zodra ik tijd heb..


    Post samenvoeging: februari 23, 2011, 18:17:50

    Bij mij doet hij het overigens weer. Onduidelijk wat nu exact het probleem was. Ik heb mijn servergegevens opnieuw toegevoegd en toen liep alles weer. Hiervoor had ik wel issues met het toevoegen van de oude spots, eenmaal gefixt kreeg ik dit probleem. Misschien is daar iets gewijzigd in de servergegevens..

  3. Helaas lukt het mij niet om via de manier in deze topic de overige posts binnen te halen, erg jammer. Maar er zal vast wel een oplossing voor komen binnenkort.

    Wel heb ik een andere vraag. Als ik Spotnet namelijk opstart importeert hij de nieuwe posts. Hoe kan het dat dit aantal bijna altijd veel lager is dan het aantal nieuwe posts op FTD?? Spotnet importeert toch de nieuwe meuk op usenet? Dit is dan toch altijd meer dan de 'handmatig' aangemelde posts in FTD?

  4. Ok mij lukt dit dus ook niet, en in mijn optiek volg ik echt de stappen die in deze topic staan beschreven.

    Ik wijzig de eerste regel van het bestand servers.xml in:

    <Server Type="Headers" Server="news2.neva.ru" Username="" Password="" Port="119" SSL="0" Connections="1" />

    De overige regels laat ik ongewijzigd? En vul ik bij regel #1 ook niets in bij password/username? Laat ik dat staan zoals dat hierboven staat?

    Ik doe dit namelijk, met het hele verhaal van alleen lezen, en hij blijft bij mij alleen de nieuwe posts importeren. Dus al die oude meuk haalt die niet op..

    Enig idee wat ik verkeerd doe?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...