Spring naar bijdragen

fiksia

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door fiksia

  1. Ik heb het spul in win zip gedownload.Als het werkt I 'II let you know.

    Wat een stukske rommel is dat nu weer.--------------------Ctrl en prt scr gaat en plakken danWord of kladblok.Ik denk dat het  program niet volledig is omdat bijsnijden niet lukt en weinig tools voorhanden zijn  .Bij opslaan wordt het een rtf :duivel:

    Mss zou ik iets zoeken om die rtf om te zetten naar jpg

  2. Ik had zojuist iets free gedownload(pdf creator)maar ik heb he geexit omdat niets zegt over pdf afbeeldingen omzetten naar jpg.Ik had vroeger eens  cd roms gekocht in de Aldi (exel,word,enz).Het is niet aan mij besteed.Slideshows gaat nog.(magic)Wie kent er iets van?


    Post samenvoeging: maart 09, 2011, 00:01:49

    Bij search  hier vond ik enkele antwoorden.Het is in het engels en je moet sign in doen.Het gaat dan blijkbaar via hun rond.Als het nederlandstalig is en zelfstandig dan  geef ik er desnoods euro 's aan.

    Pdf-----jpg zou formidabel zijn,niet de zoveelste rtf en prullen met die + bij.ctrl & Prt Sc ken ik maar bij opslaan word het rtf.                Momenteel trek ik een foto met de gsm om verder te kunnen :-[

  3. Totaal zijn het 3000 paginas.Mijn 2° inktpatroon is nu leeg.Mijn vriend heeft de pdf 's tot 1 pdf gemaakt.Nu is de index weg.Je kan daar de cursor op plaatsen en bij een click verschijnt de inhoud.De orginele cd gebruik ik dan maar.

    Momenteel zit ik op ca 1500 .In de winkel zou het 7o euro kosten voor 2000 pag. :-[

    Er zouden programma's bestaan waar je de pdf nr's kunt veranderen naar tekst

    Men heeft ook dat tablet waar je een gazet kunt op lezen,prijs is dan ca 900.Usb stick zou ook sneller werken(mss alles openen en en op de stick plaatsen)

  4. Het is een pdf met winzip erop.Ik denk dat het 3 à 4 ton pagina 's worden(nog steeds aan het printen.).Ik ga per hoofdstuk een boekje maken.

    Ik plaats de cd en moet  telkens een pdf nr openen om te zien wat het is.Miniatuurweergave of eigenschappen laat ook geen woord of titel zien.

    Het oude boek lijkt mij nog steeds het beste hulpmiddel om iets meteen op te zoeken(pc??????)

  5. Wie aan de andere kant van de pc zit weet ik niet.Hopelijk niet teveel desinformatie.Ieder zijn vak.Op computergebied ben ik amper 5 jaar.Wat je vraagt,krijg je.Zo gaat het tegenwoordig.Mijn vriend (informaticus)  werkt in de nabijheid van de campus in Eindhoven.Als het weer allemaal slecht abn is dan blijf ik liever weg.Mvg;

  6. Ik ben een werkslaaf en zou graag wat bijleren om niet achteruit te gaan maar voorwaarts.Ik ben curieus maar ik doe het met de grootste voorzichtigheid.Ik heb al avondles gedaan,dit kan er ook bij.Bij ons is een spreekwoord;de grootste snul heeft het eerst.Ik hoor dat sommigen veel moeten leren en dan kunt ge het weer in de prullenbak gooien.

  7. Ik zoek er al maanden naar.Ongelooflijke warboel is dat.ge komt dan bij die paypal terecht.Bij rapidshare suisse had ik beet.Het is een clio II maar die heeft een andere dieselmotor.Bij bezoek van deze site vind ik mijn auto niet of anders hebben ze hem niet.Men laat de titel wel zien maar het het is dan klooten tot je er bij neervalt.Niks,niks,ni...... :-[  Wat ik zoek

    Renault kangoo 1998 service manual  (diesel,electric wiring)liefst geen spaans,chinees,THANKS

  8. Mijn hobby of ex-beroep is mekanieker.Pc heb ik mezelf aangeleerd.Met de balpen gaat het niet meer wegens de hoeveelheid data en de verschillende landen waar het geproduceert wordt.Win zip heb ik.Ryanair betaal ik met de creditcard.Voor de rest ga ik het betalen via de bank omdat mijn vakantie verleden jaar is mislukt door al dat frans,engels en slecht vertaald nederlands.Mss vind ik hier tips & tricks.Mvg;fiksia

×
×
  • Nieuwe aanmaken...