Spring naar bijdragen

LordMacros

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door LordMacros

  1. Dit is mijn probleem:

    Ik heb mijn laptop nu zo'n anderhalf jaar(iets meer), maar dit probleem heb ik sinds ik voor het eerst een game op fullscreen afspeelde: inplaats van de game wordt er een klein zwart of wit rechthoekje in de linkerbovenhoek van mijn scherm getoont.

    Ik weet niet hoe, maar dat gebeurt nu niet meer (na een klein programma verwijdert te hebben, weet niet meer hoe het heet).

    Maar, als ik games probeer op te nemen; met bijvoorbeel skype of echte screen record software, laten deze wel alleen het desbetreffende rechthoekje zien. Ook als ik mijn muis op het pictogram van het programma houdpost-69926-0-57405600-1361609998_thumb.j (wanneer er een preview van het programma hoort te verschijnen) verschijnt, je raad het al, het zwarte rechthoekje. Ik zal wel screenshots toevoegen.

    Ohja, ik weet niet precies of deze topic op de goede plek staat maar het leek mede meest logische.

    Alvast bedankt! :D

    post-69926-0-73358300-1361610009_thumb.j

  2. Hi Iedereen!!! :zwaai:

    Daar gaat ie weer hoor:mijn neefje heeft weer problemen met zijn flashkaartje!

    Er komt steeds als hij een nieuw spel opstart een melding: "System File is Missing" (ik weet niet of het iets uitmaakt, maar het staat in rode letters)

    Ik heb gekeken wat er mis ging, want de spellen die hij al had deden het nog wel gewoon, het waren ook geen spellen die pas net nieuw zijn, maar spellen die hij er nieuw op gezet had.

    Alvast bedankt!!! O0

    P.S. denk niet dat ik niet eerst gezocht heb, maar anderen hadden zoiets met het hele kaartje, niet met spellen apart

  3. Bedankt O0

    ik zal kijken!


    Post samenvoeging: juni 24, 2011, 14:07:20

    ik heb gekeken, lijkt mij niet slecht dus heb ik mijn broer (vader neefje) gemaild, maar hij wou wel eerst zeker weten of het veilig was voordat hij hem ging kopen, dus of je mensen kent die op die site dingen bestelt hebben of er zelf dingen gekocht hebt en of die aangekomen zijn of niet...

    dat soort dingen wou hij weten.

  4. ik heb eerder al een s topic geplaatst over een spel voor mijn neefje, en nieuwe firmware enz.

    ik weet inmiddels dat DSTT niet meer ondersteunt wordt door makers :'( en vertelde het mijn neefje dus wil hij een acekard kopen, maar ik wweet niet waar. ik heb al gekeken op deze site, maar toen werd ik doorgestuurd naar: http://www.consolepro.nl/acekard2i-voor-nintendo-dsi-p-357.html

    maar als ik daar keek bleek dat het product niet gevonden kon worden, waar moet ik wel kijken???

    Alvast bedankt voor de hulp! O0

  5. mijn neef heeft een DSTT kaartje en hij wou heel graag Ghost Trick Phantom Detective, dus downloadde ik die voor hem. nou is het iedere keer zo dat als hij hem wilt opstarte er de tekst:

    "[Rom Loading Failed]

    load rom errcode=-4

    please reset system" verschijnt. ik heb al geprobeert om het spel nog eens te downloaden van andere servers, maar dat helpte niet. toen heb ik er een nieuwe firmware opgezet, hij heeft nu Firmware V.18, de nieuwste.

    kan iemand me helpen, want mijn neef wordt anders boos op mij omdat zijn spel niet werkt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...