Spring naar bijdragen

SpotPlanet

Full members
  • Aantal bijdragen

    84
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door SpotPlanet

  1. Velen van jullie kennen ongetwijfeld het fenomeen Dropshippen en er zullen er zat zijn die daar gebruik van maken. 2 maanden geleden hebben wij een Dropship site opgezet om hetzelfde te gaan doen maar met 1 groot verschil, de garantie en de service ligt bij ons. In de praktijk bleek namelijk dat als er iets kapot was je grote problemen had om dat op te lossen. Wij nemen dat nu over, niet goed geld terug princiepe!

    Bij ons vind je alle leuke MID tabletjes, eBookReaders, Netbooks, Labtops, etc. etc. etc.

    En als je denkt, Dropshippen is niets voor mij, kun je altijd terecht bij onze retailsite(s), die zijn in de maak, het is de bedoeling dat dat een keten wordt van diverse sites, 8 in totaal in Nederland en Belgie!

    Ga maar vast kijken op onze dropshipper: http://piratesplanetservices.org/ppeshop/

    De links naar onze Retails geven we eind van de maand!

  2. In samenwerking met de (nieuwe) host wordt de nieuwe server compleet restyled, er was al een extra CPU bijgezet, extra RAM, en nu wordt ie opnieuw geïnstalleerd en geoptimaliseerd. Inderdaad, ook gekeken om ddos en dergelijke tegen te gaan.

    Neen, we spreken geen haat uit jegens FTDWorld, jegens niemand maar we kunnen er niet om heen dat er iemand is die wel de naam FTDWorld gebruikt om zijn "daden" te rechtvaardigen.

    Ons doel is om een goed werkende download site neer te zetten waar de gebruikers (vertrouwd en herkenbaar) kunnen komen kijken en doen wat ze daar willen doen. Geen maleur, geen grote monden, geen enge ziektes en andere bedreigingen opdoen. We doen er NU alles aan om een situatie te creeeren waarmee we een lange tijd vooruit gaan. Laten we het er maar ophouden dat we een soort van Ajax zijn, effe in een crisis, maar komen daar zonder meer sterker uit! (geschiedenissen herhalen zich namelijk).

    edit; het is nu 1.48 uur en ik heb net mogen proberen, tuurlijk, tis midden in de nacht maar hij reageert nu wel heel erg snel....als we dat zo kunnen houden? Wauw, dan is het toch niet erg om een paar stapjes terug te moeten doen om dan daarna een megastap vooruit te maken?

  3. Nou, deze server is een misser.....dus we gaan weer aan de wandel. We moeten een goede hebben. Maar de spoeling is helaas dun. En ik ga niet uitwijden waarom, dat moet je gewoon snappen, je kunt niet meer zo maar overal naar toe, NL, EEG, zelfs Rusland en Ukraine zijn not done....maar t komt wel weer goed hoor, t kost effe wat meer dan begroot, maar alles voor SpotPlanet he.

  4. Ik denk dat het mede van invloed is dat s avonds het land waar de server staat wakker wordt..... :D

    Een combi van faktoren zelfs, het is ons al opgevallen dat niet eens iedereen last heeft van traagheid, ook kwestie van gewenning, plaats, tijd....maar we streven ernaar alles aan te doen om de snelheid snel te houden en constant, dus we blijven zoeken, aanpassen, etc. etc.

  5. IP is volgens diverse GeoTools afkomstig uit Friesland, maar ook uit Amsterdam, hahahaha, klopt niets van. Ondertussen is er een mail onderweg naar Abuse afdeling UPC, tis namelijk een UPC IP, met verzoek om te kijken wie het is en diegene te laten weten niet goed bezig te zijn. We zullen er wel niets over horen meer, maar we laten zowiezo zoiets nooit over onze kant gaan. Never mess with Pirates!

  6. Je moet zo een opzet zien als service en het trachten om anders te zijn dan anderen.....

    Geen verplichtingen maar mogelijkheden. Modules die men KAN gebruiken.

    Men wil een downloader, nou, dan kan je die er ingebouwd is (als dat lukt he) gebruiken, maar hoeft niet.

    VPN, kwestie van vooruitzien, doen er te weinig helaas, maar de kans die er in zit dat we als gebruikers de pisang raken is groter dan dat we het niet zullen zijn. Daarom, VPN nodig, niet zoeken, maar op die knop klikken en bestellen.....

    Usenetknop, idem, je hebt iets nodig, dan heb je de kans, simpel, makkelijk. Heb je al een provider dan hoef je er niet op te klikken, want het is niet verplicht. Net als donaties, niets is verplicht, maar als je het wilt gebruiken of wilt doneren, dan is die mogelijkheid er.

    Uiteraard, als we iets doen doen we het partijen die ons goed gezind zijn, die ons iets gunnen, die gun je wat terug. Maar ook om er voor te zorgen dat je er geen builen aan valt. Hobby is leuk, ook heel erg leuk om andere mensen te helpen en te verwennen, maar als je daarmee (zonder die commercie zeg maar) de bietenberg op gaat.....nope, ook niet echt de bedoeling. Rijk willen we er niet van worden, maar ook geen persoonlijk faillissement mee oplopen.

    Voorop staat echter het programma, dat je er simpel mee kunt downloaden, goed, snel, duidelijk EN vertrouwd, al het andere is van minder belang, dus als dat niet zou lukken dan is er ook geen man overboord.

    1e prioriteit is en blijft dat OnlineFTD zoals in de basis bedoelt!

  7. Wat denken jullie van een totaal pack? Ofwel, je gebruikt OnlineFTD en hebt de mogelijkheid om met een simpele klik op een knop:

    1. een downloader te downen en te installeren die na install je te gebruiken NZBtjes oppakt, downt, part en uitpakt?

    2. op een knop klikt en daarmee een VPN account besteld?

    3. op een knop klikt en daarmee een usenetaccount besteld?

    Gemak dient de mens idee?

  8. Site werkt weer helemaal top!

    Werkt af en toe wel wat slomer maar ja, kun je niet zo veel aan doen denk ik.

    Soms erger ik me er wel aan dat ie de hele tijd moet laden als ie een spot opent.

    Duurt soms nogal lang...

    Maar ook eigenlijk enigste minpuntje!

    Keep up the good work!

    Rikkert; probeer eens in je instellingen het aantal spots op 500 te zetten....scheelt veel met openen!

  9. Men is bezig met de nieuwe server te installeren, de 1.1. en de beta 1.2 worden nog gehost op de "oude" server, maar gaan dan over. Is een I7 (zou een I3 moeten zijn) met 8GB geheugen en een 3.06Ghz processor, 2 x 1TB Sata schijven, etc. etc. Super toch? Als het nou nog niet goed gaat draaien dan, ja dan...sturen we Arjen die kant op...... ;D

    Goed idee DukeN om het OOK aan te bieden via jullie site, DropBox!

    Verwachting draaien nieuwe server vanavond.....en dan gaat de installer van Hunter NOG een keer het usenet op!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...