Spring naar bijdragen

typhoon49

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door typhoon49

  1. Ik ben met dvdfab bezig geweest en met clone dvd en ik had eindelijk een dvd die afspeelde op de br-speler, zelfs 2. Het waren beide dvd-rw dus die heb ik weer gewist en ben nu bezig om de doc op een dvd-r te branden.Het ligt niet aan de br-speler, ik heb een andere film, video-ts, gebrand en die wordt wel afgespeeld. Het ligt dus aan het .img bestand.

  2. Video-ts bestand gebrand met nero recode en sessie afgesloten. Dvd gecontroleerd met wmp, alles werkt behalve als ik hem afspeel op blu-ray speler. Ik denk dat daar de oorzaak ligt. Ik had gister philips al gebeld, ze kwamen wel met een oplossing, omzetten en branden met convert x to dvd versie 4 en home cinema set resetten. Maar ook dit werkte niet. Blu-ray speler speelt wel dvd's af die ik met dvd-recorder heb gebrand en gefinaliseerd. In ieder geval bedankt voor je hulp en tips.

  3. Documentaire gedownload, image bestand, en omgezet naar wmv maar nu ontbreekt het menu en ondertitel. Ik had het image bestand eerst gebrand met imgburn en alcohol 120% maar dit speelt mijn blu-ray speler niet af. Hij speelt wel avchd,wmv,divx af. Dus bestand omgezet naar wmv en op computer afgespeeld maar nu ontbreekt het menu met audio keuze en ondertitels en omdat de doc. uit 2 delen bestaat kan ik nu niet kiezen om bv. deel 2 tegaan zien met nederlands commentaar of met ondertiteling. Ik wil de documentaire dus op dvd branden en afspelen op blu-ray speler. Hoe kan ik een img. bestand omzetten naar wmv. inclusief menu?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...