Spring naar bijdragen

0daro0

Members
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door 0daro0

  1. ik lees overal dat je je moet laten registeren bij een developer om de IOS beta's te kunnen gebruiken.

    nu zweert apple dit af ivm met mensen die geld vragen voor het registeren, is er iemand zo vriendelijk die een developer is en mij kan laten registeren of een site of kennis heeft.

    ben zeer benieuwd naar de nieuwe IOS 6 , een geen zin heb op apple 90 euro te gaan geven omdat ik dit zo nodig wil testen.

    mvg,

    Robin

  2. Mensenik weet niet of ik het op het juiste Sub forum ben maar even een vraagje.ik had laatst mijn PC opnieuw geinstaleerd spellen gebackupd maar helaas PES vergeten.nu ben ik op zoek naar een werkende Reloaded versie (nzb file) want wat er nu bij spotnet/FTDworld staat is niet meer binnen te halen of in een duitse taal,De versie die ik had was gewoon goedzou een van jullie deze kunnen uploaden. was er zeer verslaafd aan en vind het zonde om nu nog te gaan kopen omdat iedereen zijn ogen heeft laten vallen op 2013 versiemvg,robin

  3. dat heb ik dus al gedaan maar zodra ik wil downloaden (use newsbin pro) worden de balkjes Rood ipv groen dus krijg ze niet binnen oftewel te oude bestanden of de nzb word niet meer ondersteund, dus zoek er een van maximaal 10 dagen oud, of iemand kan mij gelukkig maken om hem gewoon helemaal opnieuw erop te zetten.

    groetjes robin

  4. Hallo,

    ik zal me even voorstellen

    Robin

    22 jaartjes oud ^^

    Nu het volgende ik download al tijdje via newservers/ Use Spotnet atm.

    Maar kan maar geen werkende Football manager 2011 vinden, vaak kan je dat spel gewoon mounten en dan laten draaien + update.

    maar alle Nzb files die ik vind zijn dood, download niet of is zo incompleet als wat.

    graag dus een verzoekje naar een werkende Football manager Clone-DVD of iets.

    mvg,

    Robin

×
×
  • Nieuwe aanmaken...