Spring naar bijdragen

glh5

Members
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door glh5

  1. Dutch This is een gesloten torrentsite waar je enkel Vlaams en Nederlands materiaal vindt (dus GEEN films uit Hollywood...).

    Huidige statistieken:

    Gebruikers: 267

    Torrents: 2013

    Seeders: 3333

    Leechers: 216

    Peers: 3549

    Seed/Leech: 15.43

    Seeds per torrent: 1.66

    Verkeer: 17.88 TB

    Content: 1.70 TB

    Requests: 267

    Mensen die geinteresseerd zijn in de laatste Films, muziek en TV series van Nederlandse bodem mogen mij een berichtje met hun email sturen voor een invite 8)

  2. Waarom THC voor deze pagina gkozen heeft weet ik niet, wel kan je zien dat het een statische pagina is, dus een momentopname van een tijd geleden. Hierdoor heeft het ook geen enkele advertentiewaarde. Ze hadden ook een link naar (bijv.) www.nu.nl kunnen plaatsen, maar dat zal de rechthebbende (Sanoma Media Netherlands group) waarschijnlijk niet op prijs stellen, dit zou THC best wel eens geld kunnen gaan kosten.

    Dit is niet waar. Als ik op een afbeelding klik, word ik doorgelinkt naar een pagina waar ik een 0906-lijn kan bellen. Wel degelijk advertenties dus.

    Als ze een statische pagina aan willen bieden, kunnen ze net zo goed een totaal witte pagina aanbieden.

    Ik zal eens nagaan of er mogelijkheden zijn om diverse ranges toe te voegen.

    Waarom blocken jullie uberhaupt bepaalde ranges? En waarom laten jullie advertenties zien? (Ik wist niet dat jullie een commerciele organisatie waren..)

  3. Ips blokkeren vanwege reclame inkomsten...hoe kom je erbij.

    Er worden simpelweg geen buitenlands IPs geaccepteerd, vanwege het feit dat misbruikers altijd via buitenlandse IPs binnen proberen te komen (uiteraard kunnen hier uitzonderingen op gemaakt worden).

    Ja, inderdaad, er worden geen buitenlandse ip's geaccepteerd. Die krijgen reclame te zien. Jullie doen dat dus wel degelijk voor de inkomsten, anders liet je ook geen reclame zien! :-[

  4. Beetje zielige reactie, daar ga ik verder niet op in.

    Wat moet ik er anders uit opmaken? Er is geen andere reden om advertenties te laten zien (zonder zelfs toegang tot de sites te verlenen), dan geld verdienen...

    Edit: ik heb het daarnet even getest met een buitenlandse proxy, en daar krijg ik dus hetzelfde. Ook een beetje discriminatie jegens de mensen die in het Buitenland, Vlaanderen, Suriname, of de Nederlandse Antillen wonen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...