Spring naar bijdragen

petils

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door petils

  1. goeiemiddag,

    kan iemand mij helpen?

    Als ik spotnet open gaat ie zoeken naar nieuwe spots. Echter, hij ziet dan alle spots die er zijn als nieuw! Het duurt daardoor telkens behoorlijk lang voordat ie geladen is en hierdoor heb ik nu reeds 6 keer alle spots in mijn database staan. Dus er zijn 460.000 nieuwe spots en in mijn database staan er nu 2.858.800! Wat moet ik doen?

  2. alvast bedankt voor je antwoorden.

    Ik heb nu een proefabonnement bij tweaknews en die geeft 8 threads. dat is ook wat ik als instelling heb staan bij "provider" in spotnet. Heb al een paar keer spotnet opnieuw geinstalleerd. maar ook dat helpt niet. Als ik dan de provider aanklik en dan op verbinden klik, geeft ie dezelfde boodschap "maximaal aantal verbindingen bereikt".

    Ik snap er niks van.

    Wil graag spotnet blijven gebruiken omdat het zo gebruiksvriendelijk is, maar wil wel de mogelijkheid hebben meer spots tegelijkertijd te kunnen klaarzetten voor download zodat ie s nachts door kan gaan. Misschien doe ik toch nog wat anders verkeerd?


    Post samenvoeging: september 22, 2011, 11:17:49

    wat ik trouwens ook vreemd vind is dat wanneer ik spotnet verwijder en weer opnieuw installeer, dat dan de providergegevens worden vast gehouden. Heb dus niet het idee dat alle componenten worden verwijderd als ik spotnet de-installeer!

  3. Ik heb pas spotnet geinstalleerd en heb meteen een paar vragen waarvan ik hoop dat iemand daar antwoorden op kan geven. Komen ze :

    - ik heb een nieuwsgroep abonnement afgesloten bij TEAKNEWS. Heb ik niet meer nodig dan zo'n abonnement en spotnet om films te downloaden?

    - ben ik nog afhankelijk van de downloadsnelheid van ZIGGO (mijn internetprovider), of kan ik voor een abonnement kiezen dat meer Mbit kan binnenhalen? Ziggo geeft maximaal 5Mbit

    - als ik één film aan het downloaden ben en ik een nieuwe spot wil openen, krijg ik steeds de boodschap dat ik het maximaal aantal vebindingen heb bereikt. Wat doe ik fout? Ik moet toch een hele lijst kunnen maken van down te loaden films, zodat al de ene klaar is, spotnet automatisch de volgende gaat downloaden?

    Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen!

    Groetjes Peter

  4. Hoi allemaal, ik ben Peter!

    Ik heb pas spotnet geinstalleerd en heb meteen een paar vragen waarvan ik hoop dat iemand daar antwoorden op kan geven. Komen ze :

    - ik heb een nieuwsgroep abonnement afgesloten bij TEAKNEWS. Heb ik niet meer nodig dan zo'n abonnement en spotnet om films te downloaden?

    - ben ik nog afhankelijk van de downloadsnelheid van ZIGGO (mijn internetprovider), of kan ik voor een abonnemet kiezen dat meer Mbit kan binnenhalen? Ziggo geeft maximaal 5Mbit

    - als ik één film aan het downloaden ben en ik een nieuwe spot wil opene, krijg ik steeds de boodschap dat ik het maximaal aantal vebindingen heb bereikt. Wat doe ik fout?

    Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...