Spring naar bijdragen

beuken

Full members
  • Aantal bijdragen

    53
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door beuken

  1. Sorry had ik hem in de verkeerde topic gezet? Maar bedankt voor de tip. De spellen staan opgeslagen op de extern harde schijf. Heb het spel nu eerst op de pc gezet en dan op de sd card. En het werkt... Ik moet dus nu een extra tussenstap maken om de boel over te zetten... Bij de vorige computer kon dit wel rechtstreeks, vandaar dat ik er al niets van snapte... Bedankt zombymario voor je snelle en goede hulp!!

    Een erg blije beuken...

  2. Hallo allemaal, ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik wil graag de film Crash op dvd, vanavond is hij geloof ik ook op tv. Maar nu heb ik bij div. posters de post gedownload (ik download via nieuwsgroepen) en gebrand op dvd, maar ookal stond er in de post geluid 5.1 ik krijg steeds DTS geluid!!! Maar dat kan ik niet beluisteren via PC of dvdspeler... Heb ookal geprobeerd om dit te veranderen via de afstandsbediening van mijn dvd speler, maar ook dat wil mij niet lukken :'(.; Het heeft mij nu helaas al vele dvd's gekost en heb de film nog steeds niet... Heef iemand een oplossing voor mij???

  3. Wie oh wie kan mij helpen aan de film Crash, hij is vanavond op tv op RTL5. Maar kan hem niet helemaal zien en de videospeler is kapot... :'(

    Ik heb hem al wel op een andere site gezien, maar daar is de retentie te hoog... Dus kan hem niet binnenhalen... Ik download trouwens met nieuwsgroepen en heb een retentie tot 100 dagen.

    Dus: wie oh wie kan mij helpen??? :-\

  4. Hallo allemaal,

    Wie kan mij helpen met het branden van de film earth op dvd. Heb via nieuwsgroepen earth binnen gehaald als mpg-bestand. maar wil hem graag op dvd branden. heb dit al geprobeerd met bandprogramma Nero via de vcd. maar nu geeft hij aan dat zelfs een double layer dvddisk te klein is. Het bestand is 871,6mb. Kan ik dit met een makkelijke omweg verkleinen? Of bestaat er een nog grotere dvd disk soort?? En is er evt. nog een andere manier om een mpg-bestand op een dvd te branden?

    Vast bedankt...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...