Spring naar bijdragen

Xbox nerd

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Xbox nerd

  1. Hallo,

    ik heb minecraft gedownlaod en heb van een vriendin een tip gekregen om de minecraft too many item mod te gebruiken. Dat wil ik ook super graag. Het probleem is dat ik precies alles gedaan heb via dit filmpje:

    maar het werkt niet. Ik start hem op (gaat goed) ik maak een nieuwe wereld aan (gaat goed) daarna klik op de 'e' of 'i' toets om het scherm te openen van alle spullen (gaat niet goed!!!!) Dan krijg ik zwart beeld :schok: ..... Kan iemand mij er mee helpen???

    Xbox nerd

  2. Hallo, :)

    Ik heb een probleempje. Heb een game (sims medieval) gedownload via thepiratebay. Daarna geinstaleerd. Als ik hem wil starten en er op klik, dan start hij niet. Mijn muis laad dan, maar na 5 sec. is het weer weg en is er niks gebeurd.

    Ik heb al verschilende bestanden gedownload, maar niks werkt. Ik gebruik deamon tools, en ik heb daar over gelezen dat je dat eerst van je computer moet halen. Dat heb ik gedaan maar het schoot niks op. Nu heb ik het er weer opstaan. En ik heb ook gelzen dat je spel wel bij taakbeheer - processen, staat en dat moet beeindigen. Bij mij staat alleen met op starten 5 sec. het spel er. Ik wil zograag het spel spelen, kan iemand mij helpen please? :help:

    Gr. Xbox nerd. :)

    PS: ik heb de game vaker op mijn computer gehad, maar toen werkt hij gewoon.

    PPS: ik heb ook nog geen crack geplaatst

×
×
  • Nieuwe aanmaken...