Spring naar bijdragen

james48

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door james48

  1. Ik wil een film vanaf externe HD via PS3 afspelen op mijn TV, kan dit?

    Zo ja, hoe moet je de mappen plaatsen in de HD route?

    Bijvoorbeeld;

    Map PS3, daarin map VIDEO (ergens gelezen) daarin map VIDEO_TS, en daarin zitten de *.BUP en *.VOB files

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Of moet het zo,

    Map PS3, daarin map VIDEO, en daarin direct de *.BUP en *.VOB files in de VIDEO map (dus zonder de map VIDEO_TS)

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Starten met map VIDEO (ergens gelezen) en daarin map VIDEO_TS, en daarin de *.BUP en *.VOB files, lukt niet. Hij meld dat hij geen verbinding kan maken?

  2. Het inloggen is in Spotnet is opgelost, ik moest niet mijn naam en password invullen van "MIJN ZIGGO" , maar Ziggo naam@ziggo.nl en password gegevens van het e-mail gebeuren, die ik gekregen had na het activeren van het Ziggo Alles in 1 pakket.

    MvG, james48

    • Leuk 1
  3. Ik wil me even voorstellen als james48, ik werk sinds 1988 met computers en heb nog nooit een film gedownload, dit omdat ik daar geen interesse voor had. Echter nu ik meer tijd heb wil ik ook eens wat proberen.

    Dus gelijk maar mijn eerste vraag stellen, na het installeren van Spotnet kon ik niet inloggen in Spotnet, dit met mijn werkend Ziggo Gebruikersnaam en Password, hopelijk is hier een oplossing voor?

    Ik heb Spotnet niet via Duken gedownload, maar via Snelrennen?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...