Spring naar bijdragen

Ronhen

Members
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Ronhen

  1. Opgelost

    Heb de fout gevonden,lag aan mijn router,ik heb gewoon rechtstreeks verbonden naar mijn modem zonder router,en hij doet het gewoon heb hem getest en heb een film binnen gehaald en is gewoon perfect.

    Krijg alleen als ik een reactie {bedanktje} plaatst voor de film, krijg ik een klein scherm te zien waarop er staat: oeps, kan reactie niet plaatsen. DETAILS: 440 posting denied[440} maar kan wel gewoon downloaden{kan dit kwaad}?

    Graag zou ik van julie hulp willen hebben om mijn Router goed te zetten,Ik meen dat ik bij port forward moet zijn en mijn ip nummers van mijn apparaten moet hebben.

    verder weet ik niet wat ik moet invullen,

    Ik heb de router Linksys Dualband Wireless A+G 24 GHZ + 5GHZ

    Gr, Ronhen

    • Leuk 1
  2. Hallo

    Zodra ik spotnet open gaat hij zijn spots binnenhalen en slaat halverwege vast.Ben al weken bezig.Heb heel de schijf geformateert,Heb op de juiste manier ingelogd. Het rare is als ik via Ziggo aanmeld en mijn gegevens invult is dat geen probleem,maar ik mag maar tot ongeveer 20 gig downloaden.Daarom heb ik een betaalde server genomen en dat is newsxs.nl en voorheen Eweka ook met dit probleem.Ik hoop dat iemand mij hieruit kan helpen.Ben een grote liefhebber van muziek en films.

    Heb HP 2600 pc

    Gebruik Spotnet 1.8.1

    windows xp

    internetprovider Ziggo

    Antivirus AVG

    Usernet provider{pay} newsxs.nl

    besturingsysteem 32bits

  3. Hallo

    Ik ben hier nieuw, mijn naam is Ronhen ik ben liefhebber van films en muziek,ben al weken bezig met deze onderwerp.Als ik spotnet heb geinstalleerd en mijn gegevens heb ingevuld[betaalde server}

    dan haal hij de spots binnen,maar halverwege loopt hij vast.

    Heb overal op de forums gekeken en gedaan wat ik kon,ik hoop dat Duken mij hieruit kan helpen

    Ronhen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...