Spring naar bijdragen

Carla S.

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Carla S.

  1. Wie kan mij helpen?

    Ben namelijk al langere tijd op zoek naar een download voor Paint Shop Pro van Corel (liefst in NL, maar niet noodzakelijk), de full version!

    Heb al diverse downloads gevonden via FTDWorld en uTorrent, echter geen van deze werkt ivm error codes, virussen etc. Ben inmiddels een beetje wanhopig, want kan niet verder met mijn hobby :zielig:

  2. Zal mij ook even netjes voorstellen.

    Ben Carla S., niet zo "piep" meer, maar wel actief op de comp :D Kijk graag naar verschillende genres films, en vind het ook heerlijk om samen met mijn 2 kleinzoons van 8 en 5 jaar samen kinder- en familiefilms te kijken. Een andere hobby van mij is creaties maken met Paint Shop Pro. Heb in juni jl. mijn bekken gebroken na een val van 3 traptreden en ben nog druk aan het revalideren; hierdoor kom ik helaas nog niet zo veel buiten als ik zou willen, en mis vooral de wandelingen met mijn (jonge) golden retriever Jazzy. Verder veel op Skype met mijn vriend in the US. Verveel me dus niet gelukkig :P

    Hoop hier op dit forum antwoorden op mijn evt. vragen te kunnen vinden en natuurlijk ook tips te kunnen geven, hoewel dit laatste wsch. niet nodig zal zijn daar iedereen hier er wsch. meer verstand van heeft dan ikzelf! ;)

    Groetjes,

    Carla S.

  3. Dat komt omdat dit Engelse/Amerikaanse films zijn. Die gaan daar eerder in première en dus ook eerder in de losse DVD verkoop.

    Dan heb je vaak dat mensen alvast ondertiteling maken voor deze films en zijn ze dus al compleet te downloaden.

    Nu gaat het over een Nederlandse film, dus kan je nog niet verwachten dat die al te downloaden is ;)

    Tenzij er iemand met een camera in de Bios is gaan zitten, maar dat is ook niet top.

    Dus nog even geduld hebben dus :)

    Ok, helemaal duidelijk! Geduld is niet mijn sterkste punt helaas :P . In ieder geval bedankt voor je reactie :goed:

  4. Volgensmij draait deze film alleen nog maar in de bioscoop, of heb je al een site kunnen vinden die de DVD verkoopt? Als er namelijk nog geen dvd van is, is de film vaak nog niet te downloaden...

    Dank je wel voor je reactie.Heb al eerder films kunnen downloaden die nog maar net hier in de bios draaien (bijv. Pitch Perfect), vandaar toch maar een poging hier gewaagd :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...