Spring naar bijdragen

Yarode

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Yarode

  1. Hallo iedereen,

    hier nog zo'n student die niet al te veel geld over heeft, maar wel graag wat gemiddelde games zou willen spelen!

    Het gaat hier niet om BF3 of Crysis op extreme settings, maar meer om CS:GO, league of legends & Dota op gemiddeld. Ik kan het er ook mee doen als de instellingen op low moeten, wat dat betreft ben ik zeer gemakkelijk. Het grootste probleem echter, is waarschijnlijk mijn budget.

    Mijn budget ligt rond de 550 euro, ik zou graag de pc laten assembleren, maar zou het op zich ook zelf kunnen doen (ook al wordt dat dan de eerste keer).

    Ik heb eigenlijk nog een goede monitor en toetsenbord nodig, maar snap dat dit niet in het budget past, dus reken ik dat niet mee. Ook maak ik gebruik van een draadloos netwerk, maar ik ga niet overclocken.

    Ik heb al wat topics doorgelezen, maar ben er achter gekomen dat veel van die samenstellingen te duur zijn. Ik geloof echter niet dat een gemiddelde game pc niet te maken is met ~550 euro, dus hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen.

    Met wat hulp van mijn "game vrienden" heb ik op het moment een samenstelling gemaakt die (jammer genoeg), iets te duur is. Het zou mij ook niet verbazen als ik hierin nog wat mis, en hoop dat jullie het dan ook zouden willen aanpassen, of met een totaal nieuw systeem aan komen zetten!

    In ieder geval alvast bedankt voor de hulp.

    http://azerty.nl/win...oduct[552887]=1

    Met vriendelijke groet,

    Yarode

×
×
  • Nieuwe aanmaken...