Spring naar bijdragen

General_Failure

Members
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

Berichten geplaatst door General_Failure

  1. Op deze site ben ik ooit eens gekomen doordat iemand mij er op wees via msn.

    Hij of zij, dat weet ik niet meer, zei dat duken.nl handige weetjes had over bepaalde dingen die mij toen onduidelijk waren.

    En van het een komt het ander, ik vond deze site inderdaad zeer informatief en ben dus blijven plakken.

  2. Ik zal mij ook even netjes voorstellen.

    Mijn naam is Nico, ook wel General Failure, tja, whats in a name...

    Ik ben redelijk bekend met het klappen van de zweep, ik ben enkele jaren geleden zelf ook eens een torrentsite begonnen maar toen begon het gedonder, de staf die het niet helemaal met elkaar eens was, users die de site onderuit probeerden te halen, dreigementen van al dan niet legitieme instanties, welke mij dus dwongen om de stekker eruit te trekken.

    Maar goed, het bloed kruipt waar het eigenlijk niet gaan kan en mag, dus vond ik duken.nl wel informatief om me daar maar aan te melden.

    Ik ben ook al een ruime tijd lid van deze informatiefe site maar heb nooit de moeite genomen om ook maar eens ergens op een bepaald topic te reageren, maar daar komt langzaamaan verandering in.

    Dit is even in een notendop wat mijn achtergrond is.

    Verder ben ik geboren en getogen in Nijmegen, mijn postnatele ontwikkeling heb ik ondergaan in Ede en ik woon momenteel ergens tussen Duh Haag en Rotjeknor.

    Ben ook al bijna van middelbare leeftijd maar ik voel me nog steeds een jonge god van 18 hoor!

    Mijn passie is mijn blauwe Alfa Romeo Brera en eigenlijk alles wat met internet en media techniek te maken heeft.

    Ook het vrouwelijk schoon kan ik zeer waarderen en dan met name mijn lieve vrouw waar ik sinds 20-05-2005 mee getrouwd ben. (let even op de datum, die is bewust gekozen want dan kan ik het niet vergeten, vrouwen zijn daar nogal gevoelig voor weet ik uit ervaring)

    Wat kan ik nog meer vertellen? Hmmm, ja, ik ben touringcarchauffeur en dat heeft weer als nadeel (maar elk nadeel heb zijn voordeel, aldus een beroemd filosoof) dat ik regelmatig langere tijd van huis ben. Wat dus ook weer een voordeel kan zijn. Hehehe.

    Nou, hier laat ik het wel even bij.

    Ik hoop dat ik nog veel interessante dingen tegen kom op deze site.

    Groetjes allemaal,

    Nico aka General Failure

    • Leuk 2
  3. Ik krijg nu toch weer dezelfde foutmelding: "Kon geen verbinding maken met cache-server 00", dit had ik laatst ook maar een paar minuten later kwam PB toch wel weer terug in deze tool, maar helaas vandaag even niet. Zelfs niet met behulp van een tor netwerk..

    Nu vermoed ik enkele dingen, a) mijn virusscanner blokkeert het een en ander (hoewel met uitgeschakelde virusscanner én uitgeschakelde firewall, blijft het probleem zich voordoen, of b ) piratebay ligt er echt even uit.

    Iemand een idee?

×
×
  • Nieuwe aanmaken...