Spring naar bijdragen

claes sr

Members
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door claes sr

  1. Ik Claes sr ben in 1937 op de wereld gezet,heb een hbo opleiding met aanvullig achter de rug. Ben gehuwd, kreeg 2 kinderen, verloor mijn partner op zeer jonge leeftijd en heb later een nieuwe partner ontmoet die alleenstaand was met 3 kinderen, ben nu 13 jaar met haar gehuwd.

    Vroeger begonnen met de commodore ,ook voor mijn kinderen!, toen op een gegeven moment overgestapt naar een PC met Microsoft besturing, zat van alle virussen, trojaanse paarden en andere angsthazerij en op 72-jarige leeftijd over gestapt naar Apple met een Mac Book Pro en later nog een iPad 2.

    Ben erg blij met mijn appeltje en padje,maar soms realiseer ik me dat er nog erg veel mogelijkheden zijn die ik niet ken en dus niet gebruik en dat wil ik met hulp graag verbeteren.

    Omdat ik via via op een gegeven moment werd geattendeerd op een programma,calibre, een programma om e-books te beheren heb ik dit debruikt en er een kleine bibliotheek mee opgebouwd. Helaas is er daarna een hoop gezeur over uitgevers- en schrijversrechten ontstaan en zijn de aanbieders van E-books om met elkaar uit te wisselen weg.

    Als A.O.W-er die zowel in zijn kleine pensioentje als in zijn A.O.W. wordt aangetast is het voor mij ondoenlijk om e-books via B.V.Bolkom en Selexyz etc. te kopen, maar er moeten enorm veel lezers zijn met grote bestanden die ze best willen uitwisselen, maar hoe vind ik die. Iedereen durft ze niet meer via verkoop sites als Marktplaats en E-bay te zetten. Al zoekende naar mogelijkheden om met e-reader gebruikers uit te wisselen kwam ik op duken.nl uit. Vandaar!

    Daarnaast wil ik graag leren goed te downloaden om films te kunnen opnemen, apple heefdt daar wel mogelijkheden voor aangegeven, maar ik maak er stgeeds een zoodje van, dus Duken - forum leden wie wil me op weg helpen?

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...