Spring naar bijdragen

Moomiess

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Moomiess

  1. Ga met je muis op iemands naam staan (klikken hoeft niet) en als het goed is verschijnt er een venster met een aantal gegevens van deze gebruiker. In dit venster staat ook een knop om de betreffende gebruiker een bericht te sturen. Zo werkt het bij mij tenminste maar wellicht dat de rechten van jouw account niet goed ingesteld staan maar dat kan Duken of iemand anders van de staf wel voor je nagaan.

    Ik heb gedaan wat je zei maar weer kreeg ik de melding dat ik geen toestemming heb voor die betreffende actie.. Op deze manier kan ik dus ook geen admin bereiken tenzij hij dit onderwerp leest..
  2. Hallo allemaal, Ik weet niet of mijn vraag onder dit kopje mag.. Zo niet, mijn excuus dan. Mocht het wel goed zijn, dan bij deze mijn vraag. Hoe kan ik iemand hier op Duken een PM sturen? Dacht dat ik het uit had gevonden maar kreeg toen de melding dat ik 'geen toestemming voor deze actie' had.. Wie o wie kan me helpen. Ik zoek namelijk een paar boeken en verschillende leden beschikken erover dus vandaar dat ik ze een PM wil sturen.. Alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...