Spring naar bijdragen

Lutinho

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Lutinho

  1. Ten eerste zou ik als ik jou was 1080p uit je hoofd zetten. Op een 15.6'' is 720 meer dan genoeg. Ik vind het het geld niet waard iig.

    Ten tweede zou ik persoonlijk wel voor een intel gaan. Jouw wensen kun je vervullen met een onboard hd4000. Fifa etc zal voor geen niet ideaal lopen, maar dat zal ook niet gebeuren op een laptop van 100 euro meer met een of ander slap instapmodel gpu'tje.

    De betere laptops maken gebruik van intel cpu en amd gpu, maar dat is op dit prijsniveau niet te doen.

    Zelf heb ik gekozen voor een toshiba i5 2450 (quad) met 6gig geheugen en een 250g ssd. Precies voor jouw doeleinden. Voor 480e bij MM in de aanbieding destijds. En nee, gta4 loopt voor geen meter, om maar aan te geven waar de GPU toe in staat is. Probeer je te vermaken met RCT en alles komt goed.

    Dat waren mijn 2 cents. PS: De afwerking van mijn toshiba is niet ideaal, niet zo verfijnd. geen alu. Daarom was ie zo goedkoop. No-nonsense laptop met een redelijk krachtig blok eronder. Hilarisch zijn die ultrabooks van tegenwoordig. instap i3, 128gb ssd en 4gig geheugen voor 700e+

    • Leuk 1
  2. Je wilt gaan gamen, let up je inputlag dan. Zelf heb ik hier nog mijn oude hd tv staan, samsung le40c530, inputlag 18ms, oftewel ideaal om te gamen.

    Maargoed, ik ben hier niet om mijn spullen te verkopen. Mocht je een tv gezien hebben waarvan je denkt dat je die zou overwegen, ga dan ff naar http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag en www.displaylag.com om te kijken hoe je tv daar op scoort.

    Een tv met inputlag is een hel om op te spelen, tenzij je niet anders gewend bent (weet je meteen waarom je altijd doodgeschoten wordt, j/k ;))

    Laat je niet verleiden tot zogenoemde 'game-modes' want 3/4 van de tijd doen die niks. Laat je ook niet verleiden tot 400/800hz tvs want vaak zijn het gewoon normale 50 of 100hz schermen met een processor die er beeldjes tussenplakt, waardoor je tv alleen maar trager wordt.

    • Leuk 1
  3. Mocht er een PC in de buurt staan zou ik dat altijd aanraden i.c.m. bijvoorbeeld VLC player.

    Mocht dat niet werken hangt het af van wat je TV allemaal kan, 3d of niet? Het feit dat je TV geen films vanaf een USB-Stick af kan spelen doet me vermoeden dat je televisie geen smartfuncties heeft en wss dan ook geen 3d.

    Het mooiste apparaat (bibliotheek met covers, imdb data etc.) is in mijn ogen de Dune van mijn zwager. Een ouder model, zonder 3d.

    Zelf bezit ik een WD HDTV Live o.i.d. die het altijd prima heeft gedaan. In mijn ogen zijn die dingen te traag en moet ik te vaak firmware updaten, vandaar dat ik mijn pc tegenwoordig voor deze doeleinden gebruik.

    Voordeel van de WD TV Live is dat hij wireless is en met een beetje router je moeiteloos kunt streamen, vanaf bijvoorbeeld, je PC :)

    • Leuk 1
  4. Ik gebruik zelf de ASTRO A40's, opgehaald in Belgie (in Nederland niet kunnen krijgen). Hij is me zo enorm goed bevallen dat ik hem tegenwoordig niet alleen voor het gamen gebruik, maar ook voor het kijken van films.

    Wat een verademing! Daarvoor had ik de Turtle Beach x31 (heel erg fijn geweest al die tijd) en de Razor Chimaera, die ik verschrikkelijk vond.

    Ik heb een aantal maanden geleden 250euro geinvesteerd in goed geluid en ik raad iedereen aan eens te luisteren via de Astro's. En dan niet de a50's, daar schijnt momenteel het een en ander mee mis te zijn.

    Mocht je budget niet zo ver rijken (als je het voor pc wilt gebruiken heb je de mixamp niet nodig en valt deze headset dus binnen je budget) kun je altijd gaan voor Turtle Beaches. Tritton pro+ ooit gewonnen ergens maar verkocht, vond hem totaal niet fijn. Het is echter allemaal subjectief, wat voor mij niet werkt kan voor iemand anders geweldig zijn natuurlijk.

    • Leuk 1
  5. Hallo allemaal,

    Mijn eerste post op dit forum :)

    Mijn naam is Lutinho, twintiger, kijk graag films en heb een ongelofelijke hekel aan alles <1080p :)

    Daarom usernet-crawler en sabnzb gebruiker.

    Fijne zondagmiddag gewenst iedereen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...