Spring naar bijdragen

amanda

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door amanda

  1. Misschien hoort het hier niet thuis, maar dat is juist het probleem wat ik heb met deze site, hoe en waar kan of moet ik iets neerzetten?? ik hoor het nog wel waar ik het beste deze vraag alsnog kan stellen, mijn vraag is ik heb nero, pinnacle, ook windows movie maker ik maak daar van foto die ik gemaakt heb dan een leuk dvd met muziek van als het klaar is wil ik het gaan branden op dvd dit is in het verleden altijd gelukt, maar sinds kort niet meer als ik nero wil gaan gebruiken geeft ie aan dat het niet geopend kan worden omdat er misschien een virus op me pc is, ik krijg het advies alles er af te halen en nero opnieuw er op te zetten dit het ik inmiddels wel 10x geprobeerd ook heb ik me pc geheeld op virus gescand, bij pinnacle blijft de dvd hangen tijdens het branden dit heb ik geprobeerd in  avi bestand,mpeg,cd/dvd maar kom niet verder wel zet hij het bij sommige op het dvd maar dan is die niet open ik hoop dat ik het probleem goed uit leg ben ook niet goed in engels, ik heb overal al zitten kijken site nero en site pinnacles en probeer alles te lezen met  een vertaling programma  wie kan mij helpen. :'(

  2. Hoi Eagles, ik ben net even in de huiskamer geweest, vraag me niet hoe maar spreken ze daar alleen engels, ook probeer ik in het forum er achter te komen waarom ik iets fout doe maar kan niet echt vinden wat ik zoek, misschien zit ik toch verkeerd.

    ligt eraan wat je zoekt!!

    Hallo nog even via hier ik weet dat het niet zo hoort maar het forum is voor mij niet uit te komen,ik zoek namelijk wat ik nu verkeerd doe, als ik foto met muziek via windows movie maker heb heb gemaakt dan wil ik ze op een dvd branden, ik heb nero maar die geeft een fout melding als ik ze dan via wat dan ook op een dvd heb gezet dan kan ik hem niet af draaien op me dvdspeler ik heb dit wel altijd gekent, nu ben ik niet een van de jongste en heb het gevoel dat ik hahah de tijd van pc niet bij kan houden maar kan het ook niet uitstaan dat het me niet meer lukt,ik wacht even op antwoord en dan zal ik dit bericht gelijk verwijderen omdat ik weet dat dit zo niet de bedoeling is, alvast bedankt

  3. welkom amanda kijk vooral ook eens in de huiskamer daar kun je uren doorgaan

    Hoi Eagles, ik ben net even in de huiskamer geweest, vraag me niet hoe maar spreken ze daar alleen engels, ook probeer ik in het forum er achter te komen waarom ik iets fout doe maar kan niet echt vinden wat ik zoek, misschien zit ik toch verkeerd.

  4. als het goed is kun je de upgrade gratis doen.

    anders zijn er genoeg links om nero 7 gratis te krijgen.

    je kunt sowieso de trial downloaden van nero 7, na 30 dagen vervallen een aantal opties maar branden gaat nog gewoon.

    Dank je wel michiel, ik heb nero van me pc afgegooid maar ga het morgen proberen om op nieuw te upgrade en anders wat jij aan geeft. O0 groetjes

  5. ik zou in principe uitgaan van dvd+R en daarnaast wanneer je nero 6 hebt (legaal) kun je via www.nero.com een upgrade doen naar nero 7. deze heeft betere brandeigenschappen.

    het ligt er ook aan welk onderdeel van nero je gebruikt om te branden. zo is nerovision een prima onderdeel om bv film bestanden te  branden.

    Ja maar weet je wat ik zo on eerlijk vindt dan koop ik een program en dan moet je weer betalen om verder te komen. ik brand meestal op dvd+r.

  6. Hier zit ik ook vaak mee, ik maak foto met muziek, met het program van pinacle

    of met windows movie maker,ik wil hem op een dvd branden met nero 6 ik heb alle dvd + en - al geprobeerd maar de ene keer speelt het wel op mijn dvd af en de andere keer niet, soms als ik een dvd brand kan ik hem wel op de pc afspelen, wat doe ik nou toch verkeerd heb al bij nero alles nagelezen maar kom er niet uit.

  7. hallo amanda,

    ook van harte welkom op DukeN.nl.

    hier kun je van alles te weten komen over het branden van dvd's en het downloaden van bestanden.

    hoezo maar 10 minuten......?

    indien je vragen hebt kun je op het forum in een van de topics terecht en je zult zo snel mogelijk geholpen worden.

    nogmaals, van harte welkom.

    Ja hahah dom blond he 10 min, ik dacht dat ik maar 10 min gebruik kon maken van deze site ;)maar zat er 10 min op zag ik achter af

    ik ga gauw naar het forum bedankt O0, zit inmiddels al een uur op de site,

  8. Hallo  ;)

    Mijn naam is amanda ik woon in utrecht ben 52jaar.

    Ik ben op de site gekomen omdat ik meer wil weten over dvd branden, maar volgens zien heb ik maar 10 minuten dus ga gauw verder lezen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...