Spring naar bijdragen

Zyra

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Zyra

  1. Goedenavond allemaal,

    Mijn naam is Zyra en download al behoorlijk veel via spotnet. Regelmatig probeer ik eens een andere payserver uit die voordelig lijkt te wezen en tot nu toe pakt dit eigenlijk wel altijd positief uit.

    Ik download echt van alles, van films en series, spelletjes voor de wii en de psp maar ook programma's, windows versies etc.

    Ik heb een opleiding gevolgd in de ICT en heb jaren lang geholpen op een vrijwillige computer helpdesk waar soms de raarste problemen voorbij kwamen. Echter ben ik hier al weer een poosje uit en ben ik niet meer op de hoogte van alles wat nieuw op de markt is.

    Door mijn gezondheid speel ik veel spelletjes maar bouw en onderhoud ik ook websites welke ik ook beheer op de hosting.

    De aanmelding op Duken was orspronkelijk omdat ik via google op een bericht van hier kwam die mij al voor een gedeelte had geholpen met een probleem van de PSP waar ik nu ook een topic over geopent heb. Echter lijkt het mij zeer leuk om hier actief rond te gaan hangen en zal ik ook mijn best gaan doen om andere mensen te helpen.

    Hopelijk hebben jullie zo een beeld van mij. Vragen staat altijd vrij, net als antwoord geven daarop

    • Leuk 1
  2. Goedenavond,

    Nadat ik te horen heb gekregen dat ik moet revalideren heb ik de PSP maar weer eens uit de kast gehaald. Nu heb ik deze jaren geleden eens een keer om laten bouwen wat altijd goed heeft gewerkt. Echter krijg ik nu bij bepaalde spellen de volgende melding: Deze game kan niet worden gestart (80020148).

    Na wat zoeken kwam ik hier op een heel oud bericht dat dit zou komen omdat de custom software verouderd zou wezen?

    Nu wil ik deze dus graag updaten maar ik weet niet hoe ik hiermee moet beginnen.

    Is er iemand die mij zou willen helpen? Het liefst stap voor stap? Ik zou er erg dankbaar voor wezen en er zeer zeker veel plezier mee hebben tijdens het revalideren!

    Het gaat hier om een PSP 2004 met Data Code 7D en zonder pandora batterij. De huide systeemsoftware is 3.80 M33-5.

    Ik ga heel hard duimen dat iemand van jullie mij kan helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Zyra

×
×
  • Nieuwe aanmaken...