Spring naar bijdragen

boel

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door boel

  1. Ik heb het werkelijke euvel ontdekt! Op mijn D-schijf (partitie) stond de aangemaakte downloadmap voor spotnet nog van de vorige windows versie. Ik selecteerde deze map steeds weer als mijn downloadmap als ik spotnet opnieuw had gedownload en geinstalleerd en vanaf dat moment gaf spornet na de download "mislukt" aan. Ik heb een nieuwe map aangemaakt en vanaf dat moment ging alles weer goed.

    Met de automatisch aangemaakte downloadmap op de c-schijf werkte spotnet ook, maar ik zette deze na 1 download weer terug naar de oude map  en dat blijkt dus niet te werken.

    Dit nog even als aanvulling voor eventuele anderen die met hetzelfde probleem zitten of te maken gaan krijgen.

    • Leuk 1
  2. Ik heb altijd spotnet 2.0 gebruikt en alles ging goed, maar nadat ik windows 7 heb geformatteerd en opnieuw erop gezet doet spotnet raar. Versie 1.9.1 gedownload, maar daar start de download niet eens op? Ik heb voor het formatteren altijd newsxs gebruikt, maar ben overgegaan op bulknews ( hogere snelheid voor zelfde prijs). In het begin, als spotnet er net opstaat, doet ie het goed, maar bij de tweede download gaat het weer mis!

    Heeft iemand ervaring hiermee? Komt het door bulknews.eu of is het iets anders? Graag een reactie!

    Bij voorbaat dank,

    Boel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...