Spring naar bijdragen

bikerbob

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door bikerbob

  1. 18 minuten geleden zei wimpie wee:

     

    hallo  allemaal. hier nog even wat gegevens voor mijn probleem.

    op mijn pc gebruik ik een vaste internet aansluiting via caiway. met een intel modem

    op mijn laptop  heb ik internet via een tp link modem archer  c1200 welke ik gebruik om boeken en zo binnen te krijgen. ,ik kan inde router komen met een wachtwoord en heb daar een poort in het stukje portforwarding  open gezet die ik ook in qbittorent heb overgenomen. Wat voor gegevens hebt u nog meer nodig om mij te helpen.

    Waar download je de torrents?

  2. 5 uur geleden zei Drifter:

    Beste @bikerbob, ik zie u nu 2 keer in 1 reactie zeggen dat u de naam van een Torrentsite niet mag noemen, maar dat is volstrekte nonsens, want op Duken.nl zijn nog steeds linkjes te vinden naar bestaande communities die je kan vinden onder deze link.

    Ik wil ook graag mijn reactie toelichten betreffende de hulpvaardigheid in het verleden en in deze tijd, want daar zit toch echt een hemelsbreed verschil in, want het grootste deel van de tegenwoordige hulp bestaat uit het verstrekken van linkjes en tekst, waarbij nog veelvuldig gebruik gemaakt wordt van handleidingen van tenminste 15 jaar geleden die nauwelijks nog op een goede en correcte manier werken vanwege alle aanpassingen in de afgelopen paar jaar m.b.t. VPN gebruik en overige manieren van internet beveiliging.

    Dan kijk je toch echt op de verkeerde torrent sites. er is er toch echt eentje die up to date handleidingen en oplossingen heeft , die regelmatig worden bijgewerkt. en die zelfs een aparte staff member hebben die zich alleen bezig houd met het helpen van users met deelproblemen en verbindbaarheid. Dat je zegt dat er geen enkele torrent community meer bestaat waar de mogelijkheid nog aanwezig is om op verschillende manieren hulp te bieden aan downloaders die een probleem ondervinden met instellingen van clients of terugdelen is dus niet juist.

  3. 10 uur geleden zei Drifter:

    Die optie is nagenoeg gelijk aan nostalgie beste @bikerbob. Ik denk dat er geen enkele torrent community meer bestaat waar de mogelijkheid nog aanwezig is om op verschillende manieren hulp te bieden aan downloaders die een probleem ondervinden met instellingen van clients of terugdelen. Ik ben zelf zeer actief geweest in die periode en heb de hulp van heel dichtbij meegemaakt, maar de personen die in die jaren die hulp boden zijn alleen nog aanwezig in de achtergrond en een heel klein deel is af en toe nog bereid om wat kennis te delen met jongere downloaders op een forum zoals Duken.nl.

    Ik kon even niet nalaten een klein stukje te schrijven over die periode en de hulpvaardigheid, wat gelezen kan worden onder deze link.

    Ik weet van 1 NL torrentsite ,waarvan ik hier de naam niet mag noemen, dat ze daar users met problemen helpen, ze hebben daar zelfs speciaal iemand voor die dat soort users daarmee gaat helpen. Wat je zegt ben ik het dus niet mee eens.

    8 uur geleden zei Mafketel:

    Dat moet ik toch tegen spreken.. 

    Op torrentgalaxy is er een active community die helpt waar het kan. 

    Maar de vraag die gesteld is zal hetzelfde antwoord krijgen. 

    Het ligt in dit geval niet aan de torrents maar aan de settings van de router of van de download cliënt. 

    Op torrent sites worden alleen linken aangeboden en die kunnen al helemaal niet de instellingen van de cliënt bepalen of veranderen. 

    Alleen op private trackers (gesloten torrent sites verwachten ze dat je bepaalde download clients gebruikt ivm hun trackers om je ratio bij te houden. 

    Maar ook dat heeft geen betrekking op de gestelde vraag. 

    Het maakt zeker wel uit op welke Torrentsite deze user aan het downloaden is, Als dat is van de NL torrentsite die ik vermoed, waarvan de naam niet gemoend mag worden, dan maakt het heel veel uit of die user IPv6 Heeft aanstaan of niet. Het hoeft niet altijd aan de settings van de client of poorten te liggen, 

  4. 11 uur geleden zei Drifter:

    Niemand krijgt uitleg wat de reden van een Ban is. Dat is op iedere Torrent of NZB Community. Als je eenmaal een Ban hebt gekregen is dat toch vaak vanwege het overtreden van bepaalde regels. Na een Ban kan je op die Community ook niet meer in je account, dus is er ook geen mogelijkheid om je de reden in bijvoorbeeld een Persoonlijk Bericht te geven. Je zou even een PM kunnen sturen aan de Administrator ERAYNDRA van Spikesplace.live die hier ook een account heeft en daar aan vragen of de reden misschien openbaar gemaakt kan worden.

    is al opgelost :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...