Spring naar bijdragen

persik

Members
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door persik

  1. Mijn computer hangt steeds vast en kan je nergens meer op klikken ik denk dat dit misschien door een virus komt alleen ik heb norton 360 en die kan geen virusscan compleet afmaken omdat hij dan na een tijdje vast gaat hangen. ik heb dit probleem al voordat ik norton 360 had gedownload dus het komt niet omdat ik mijn computer norton 360 niet aankan.

    Iemand een oplossing hoe ik er voor kan zorgen dat mijn computer steeds vasthangt?

  2. je moet windows media player 11 hebben en dan naar mediabibliotheek staat een pijlje onder klik daarop en klik dan op media delen dan staat je xbox 360 in het menu en klik op toestaan, alle muziek die je in je windows media player hebt staan staat dan op je xbox 360, om de liedjes te beluisteren heb je wel een blijvende aansluiting op het internet hebben

    Veel succes!!

    Ben zelf ook een trotse xbox 360 gebruiken  ;) O0

  3. ik heb een vraag hoe kan je door middel met een .vbs bestand er voor zorgen dat als je het opent dat het zich automatisch in een map plaatst?

    of kan dat helemaal niet?

    ik wil hier graag een code voor..

    alvast bedankt

  4. heb ik ook gehad, probeer eerst je computer opnieuw op te starten.

    als het het dan nog niet doet zit er waarschijnlijk een fout ik een programa die opstaat

    (ik had dat bij voipbuster). Als je dat bestand vindt moet je ctrl+alt+delete doen

    klik op proccesen en beeindig dat programme, als het heel erg vastloopt dat je niks kan doen kan je window ook eerst in veilige modus starten.

    Succes hoop dat het lukt...  O0

  5. Hoi,

    Ik heb virtual cd en nu werkt de originele fifa 06 dus niet. Ik heb vanalles geprobeerd, maar hij start even op en is dan weg.

    Er zijn heel veel tips over cracks en images. Is er iemand die mij stap voor stap kan vertellen wat ik moet doen en waar ik de juiste image/snelkoppeling kan downloaden???

    Ik ben een leek, heb al meerdere topics gelezen, maar kwam niet verder dan wat downloaden en verder geen resultaat. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. En sorry als je het voor de 30e keer gaat uitleggen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...