Spring naar bijdragen

judithv

Full members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door judithv

  1. 1 minuut geleden zei Skeletor:

    Mijn opmerking is niet zo negatief bedoeld als het misschien klinkt hoor @judithv, maar het is gewoon een feit dat als je alleen maar op zoek bent naar boeken en je eenmaal een account op een (Boeken) Community als paradise4every1 hebt, er dan niet verder meer gezocht wordt. Dan is het verdwijnen van die Community gelijk weer een donderslag voor al die boeken downloaders, wat heel logisch is natuurlijk.

    Het kwam inderdaad een beetje rot over. Nu je 2e berichtje snap ik meer. Ik snap ook goed dat fora hun deuren gesloten houden om op die manier te kunnen blijven staan, maar doordat er helaas ook een hoop hun deuren toch moeten sluiten zijn er op een gegeven moment geen opties meer. Ik heb ook veel plezier beleeft op forums die ondertussen gesloten zijn. Een filmpje of serie nam ik dan ook regelmatig mee, maar inderdaad toen ik op paradise kwam ben ik gestopt met verder zoeken en zijn ondertussen de andere forums ook gesloten. Wie weet dat er in de toekomst nog weer iets geopend wordt met open registratie.. of dat het aanbod op nzbserver groter gaat worden.  Ik ga het gewoon heel hard hopen en houdt mijn ogen open

    • Leuk 1
  2. Op nzbserver is helaas nog amper wat te vinden. In het verleden heb ik zeker heel wat fora bezocht maar die zijn ondertussen allemaal gestopt. Ik snap ook wel dat ik op een algemeen forum wat zich misschien meer richt op films en series minder boeken zal vinden maar ik zoek ook geen complete bibliotheek. Gewoon iets meer aanbod dan alleen de tijdschriften op nzbserver zou al fijn zijn.

    Het is dus zeker niet zo dat ik nooit tijd heb gestoken in andere fora, maar het is nu eenmaal wel zo dat de ene naar de andere stopt waar ik in zat.

    Enkel nzbchronicles bestaat nog, maar daar lukt het inloggen niet meer. 🤔

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...