Jump to content

smurf038

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by smurf038

 1. Wat ik wil weten is dat via de koperdraad 400 nu straks 500 mbps krijg en we krijgen van kpn tot in huiskamer straks glasvezel aansluiting daarop kan ik dus kiezen blijf ik bij ziggo of ga ik voor een glasvezel leverancier maar ik wil wel sneller.

  Dus was mijn vraag: hoe moet ik dit verschil kunnen zien tussen koperdraad en glasvezel aansluiting. ik heb van ziggo al in one pakket

 2. Hoi William,

   

  Ja ik ben bekabeld de speedtest is van ziggo 412 dus dat is wel goed maar als ik dit moet omrekenen naar glasvezel komt dat neer op........ dat zou ik graag willen weten hoe ik dit verschil moet kunnen omrekenen?

  de rest komt maar ik wil niet inleveren qua down snelheid wel in kosten

   

   

   

 3. Hoe kan ik het snelheid verschil meten tussen deze partijen, heb nu 400/40 max,  maar we krijgen binnen kort glasvezel en ik denk dat dat sneller is maar weet eigenlijk niet goed hoe ik dit vergelijken moet.

  Wij willen wel interactief tv houden maar vastrecht bellen eraf.

   

  Kan iemand mij vertellen hoe ik dit van Ziggo  naar glasvezel moet omrekenen?

   

  Alvast bedankt

   

   

 4. Ik had windows van een bekende spotter opnieuw geinstalleerd, wou weer in loggen bij kingsplace waar ik al jaren trouw lid was maar werd door gelinkt naar Mysteryworld en daar liep ik een ban op nadat het blijkt dat ik vpn aan had staan wetende niet hoe en waar dit moest uitzetten werd ik zonder pardon gewoon geband wel jammer kwam bijna dagelijks op kingsplace vond bijna geen betere nzb forum/newsgroep.

   

  Nu vindt ik nadat ik me maanden wachten toch wel dat ik een kans weer krijg maar ja kan niet met hun communiceren.

   

  Iemand een idee of contact?

   

  gr smurf038

  • Confused 1
×
×
 • Create New...