Spring naar bijdragen

Shannara

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Shannara

  1. 12 minuten geleden zei ShadowMaster:

    Nog 1 vraag hoe kan het dan dat in die ene link die ik kreeg op die shout en toen ik ben gaan googlen dat er staat dat VPN ook geen zin heeft ? 

     

    Of is dit bangmakerij van brein zelf en tweakers dat VPN geen zin meer heeft ? 

    Ze kunnen de aanbieders van een vpn voor de rechter gaan slepen om de gegevens  vrij te geven, er zijn echter ook vpnaanbieders die het dataverkeer van hun clienten niet opslaan, als je bij zo'n aanbieder zit kunnen ze niks.

    Veiligheid en privacy

    Zoals aangegeven heeft ****VPN de privacy en de veiligheid van de dienst zeer hoog in het vaandel staan. Ze geven zelf aan dat ze geen logs bijhouden and dat er gedeelde ip adressen worden gebruikt. Het is dus bijna onmogelijk voor websites een profiel van jou aan te maken.

    Daarnaast hebben ze een zeer sterke encryptie ingebouwd. Het is een 4096-bit encryptie die elke 60 minuten ververst. Je kunt overigens zelf instellen hoe vaak die encryptiesleutel ververst wordt.

  2. Je kan ook niet meer registreren met een gmail account wat vroeger gewoon geen probleem was, de registratie was al een hele tijd gesloten en nu weer open en dan niet met gmail.

    Maar het ziet er naar uit dat de eigenaar Brein het beheer van de site heeft gegeven en hiermee zijn staf, en misschien ook zijn leden die nu nog gaan downloaden en niet op de hoogte zijn flink in de problemen heeft gebracht.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...