Spring naar bijdragen

Ronin

Members
  • Aantal bijdragen

    22
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    2

Berichten geplaatst door Ronin

  1. Je kunt wel degelijk op de site komen. Ben er net zelf op geweest. Waarom je een 1020 ziet; omdat je waarschijnlijk een VPN hebt aanstaan, of een TOR browser gebruikt.

    Als je er na het uitschakelen nog niet op kunt komen, gooi Edge of wat je ook gebruikt, dicht. Start opnieuw zonder VPN op en voila.

    Het hoe en waarom word overigens ook een paar posts hierboven uitgelegd. Wil je wat downloaden, en je hebt je VPN weer aanstaan ... zet het op een NL's adres.

    • Leuk 1
  2. Ik heb gedaan wat hierboven aangegeven was. Duitsland als land gekozen, maar in de BT software. Moet je dan het nummer invullen in de tab; verbindingen … poort voor inkomende verbindingen ?

    Gisteren had ik wel in de router, de huidige poort van de software toegekend (zie bijgevoegde screen). Dus die moet ik veranderen naar de poort, die de VPN aangeeft ? moet ik dan alsnog een poort open gooien in de router, of kan ik dan de huidige port-forwarding verwijderen, na dat ik de nieuwe poort heb ingevuld  in BT ?

    download snelheid 3.JPG

  3. PIA Abo genomen (jaar). Alleen is het nog niet echt snel. Zonder VPN is mijn verbinding wel op volle snelheid (rond 260 MB).

    Snelheid heb ik hieronder vermeld met PIA aan (bij een bekend programma). Speedtest Via Google gaf aan 216 MB, onder het downloaden zoals te zien is op het screenshot. Snig idee waarom de download snelheid in het programma zelf zo laag is ?

     

    download snelheid PIA.JPG

  4. Dank je voor de info. Zal zo ff kijken, of dat beter gaat.

    Nord,. die ik nu heb … had ik een tijd geleden al betaald (3 jaar abo). Wel jammer van het geld, maar het is niet anders.

     

    edit …

    Gechat met een van de medewerkers van de klantenservice van Nord, en uitgelegd waar ik last van heb. Krijg een refund in 2 werkdagen.

    Zal later op de avond, or morgen wanneer ik tijd heb. PIA eens uit proberen.

  5. Vraagje .. sinds kort gebruik ik een VPN (Nord). Mijn connectie is normaal ongeveer 260 MB, alleen sinds ik Nord gebruik (waar ik een 3 jaar abo op heb) .. zie ik alleen maar zeer lage download snelheden (zie bijgevoegde screen). Vaak kom ik websites ook niet meer op, en zoals op di moment .. is er helemaal geen download speed, met een programma. 

    Je kunt je voorstellen dat het erg irritant is. Een file van bijvoorbeeld P2H duurt nu minstens 4 uur. Een enkeling van 3 gig duurt nu 15 uur. Toe wel dat in letterlijk (normaliter) in een paar seconde moet, en kan. Enig idee ?

     

     

     

    download snelheid.JPG

  6. Wat VPN betreft; sinds enkele weken heb ik een abo op NordVPN, deze zitten in Panama, en claimen idd geen logs bij te houden.

    Of in hun eigen woorden; 

    NordVPN guarantees a strict no-logs policy for NordVPN services, meaning that your activities using NordVPN Services are provided by automated technical process, are not monitored, recorded, logged, stored or passed to any third party. We do not store connection time stamps, session information, used bandwidth, traffic logs, IP addresses or other data. From the moment a NordVPN.com user turns on the NordVPN.com software, their Internet data becomes encrypted. Any online traffic coming from user’s device is no longer visible to ISP, third-party snoopers or cyber criminals. Further, NordVPN have a strict no logs policy when it comes to seeing user activity online: NordVPN is based in Panama, which does not require data storage.

    Ze zijn ook geen lid van de zogenaamde 14 eyes landen, of hebben daar een samenwerking mee.

    https://restoreprivacy.com/5-eyes-9-eyes-14-eyes/

     

     

  7. Dank je wel voor de info ;) Ze hadden idd beter een doorstart kunnen maken, en oa. onder een andere naam verder gaan. Tevens zou het dan hand ig zijn geweest om de 'vaste' leden te informeren, zodat deze mee kunnen gaan, dan wel

    als men ervoor kiest .. ergens anders kijkt. 

     

    Vraagje;

    Ik lees; 

    Registratie ging open, maar donatie systeem stond ook open en hierdoor zijn veel torrent site's down gegaan.

    Ze benaderen, mobilemoney en ze krijgen de naw gegevens in handen, een beetje site eigenaar weet dat.

     

    Zou dat betekenen dat Brein (of word er iemand anders bedoelt ?) oa. de (bank) gegevens van de sponsoren hebben ?

     

  8. Het is inderdaad allemaal wat vaag en zeker niet duidelijk. Ik neem aan dat we allemaal het bericht op Tweakers hebben gelezen, enkele weken terug. Dan het tegenstrijdige bericht van P2H zelf, die een mail stuurde naar zijn leden.

    Nu dit verhaal, dat Dutch Film Works zou samenwerken met P2H. Wat wel vreemd zou zijn als dat idd. zo is. P2H post wel telkens de nieuwste serie afleveringen, naast wat films. Mocht Brein of DFW dat erop zetten … dan is dat natuurlijk pure uitlokking.

    Word wel tijd dat iedereen de waarheid een keer onder ogen krijgt. Misschien heeft P2H met zijn vorige mail dat inderdaad gedaan. Alleen hoe halen ze mensen over na de Brein en DFW berichten. Dat is de vraag.

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...