Spring naar bijdragen

L0ckJaw

Members
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door L0ckJaw

  1. 9 uur geleden zei Meh Meh:

    @Toevoeging, ik neem waar dat ze het gebruik van IPvanish en HideIPVPN servers blokkeren. 
    Mogelijk ook van andere VPN providers.
    Als ik 1 van mijn VPN providers gebruik, krijg ik direct een 522 melding.
    Zonder VPN wil ik de website eigenlijk niet eens bezoeken, laat staan een torrent downloaden en seeden.
    Misschien blokkeert Cloudflare bepaalde VPN IP's, maar van mij hoeft het zo in elk geval niet. 

    Zelfde hier, ik bezoek niet zonder actieve VPN verbinding. Maar de site werkt netjes met mijn VPN aan. Alleen is de site geen HTTPS meer.

    • Bedankt 1
  2. Op 3-6-2018 om 13:12 zei Polarbear1:

    Ok, na wat ik hierboven lees, wil ik daar even op reageren, dit uit ervaring, ook ter geruststelling ;)

    Wat en wie aan vpn/vps/dedicated serverboer je ook vertelt over 'geen logs'  is volledige en complete onzin!!

    Elk van deze staan in een Datacenter met hun server, welke wereldwijd verplicht zijn data op te slaan betreft alle dataverkeer, dus of je nou per rdp/ssh in je server inlogt of via je VPN verbind kost dit ongeveer 2 min. om je adres te achterhalen voor de juiste partijen die daar een vordering voor kunnen regelen..

    Echter, Brein is niet zo'n partij die dat voor elkaar krijgt, Dan heb je het over FBI/Interpol achtige partijen, wat ook logisch is, anders zou elke schemiel met wat centen voor servers en een klein beetje verstand allerlei instanties anoniem plat kunnen leggen met wat creativiteit .

    Maar, nogmaals Brein is geen partij in zulke zaken aangezien het een simpele stichting is en de bedrijven waarvoor ze werken ook geen opsporingsinstanties zijn..

    Echter dit ter verduidelijking dat er altijd sprake is van logs in een datacenter.. Anders gaat hun deur gewoon op slot ;)

    Betreft P2H zelf, ik heb geen idee, de server staat nu uit, dus misschien wilde ze gewoon de betaalde termijn van de server nog volmaken ofzo hahaha

     

    Grts

    Polar

    Goedeavond, ter verduidelijking, er zijn standaard GEEN logs , een data center is puur een verzameling van servers, het is de verantwoording van de eigenaar van de server wat hij of zij er mee doet. Een datacenter kan ook nooit verantwoordelijk gehouden worden voor het gebruik van de servers, dat is gewoon onbegonnen werk. Hetzelfde geld voor de makers van websites, de hosting kan NOOIT verantwoordelijk gehouden worden voor het gene de klant / gebruiker op een website plaatst. Het enige wat een hosting kan doen is op verzoek ( via een bevel of niet ) de website offline halen.

     

    Zie onderstaand bericht betreffende de VPN provider Perfect Privacy :

     

    http://jshop.be/politie-rotterdam-neemt-servers-van-vpn-dienst-in-beslag/

     

    Er staan GEEN logs of gebruikers info op de servers. Dit houd in dat GEEN LOGS echt geen LOGS is, anders is het vertrouwen in een VPN provider weg en kunnen zij hun deur wel sluiten.

    • Leuk 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...