Spring naar bijdragen

darkhorse121

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door darkhorse121

  1. 25 minuten geleden zei fixated:

    Juist het bovenstaande doen ze niet, omdat ze niet weten hoe ze dit moeten verkopen aan hun klanten.

    In ieder geval niet door je kop in het zand te steken, want 1 ding is helder, ze krijgen nergens een plek op dit moment om weer actief te worden, of daar lijkt het op in ieder geval, dit zal te maken hebben met de berichtgeving van de stichting op 10 juli

    • Leuk 2
  2. 2 uur geleden zei fixated:

    Meh Meh, newsconnection heeft z'n klanten niks medegedeeld over de problemen en dat is omdat zij niet weten hoe ze het moeten brengen.

    Ze weten bij newsconnection heel goed wat er aan de hand is, en als je dan je product niet meer kan leveren moet je de site van newsconnection ook eventueel tijdelijk offline doen, dan komen er geen extra klanten bij die niks geleverd krijgen. 

     

  3. 1 uur geleden zei Usenet.today:

    Als je ons je factuur stuurd willen wij je wel 3 maanden gratis geven. ;)

    https://usenet.today/newsconnection.html

    Aangifte doen tegen newsconnection, want is nu vorm van oplichting, website online, nog steeds mensen die abo nemen en dan gewoon hun geld kwijt zijn, mooi dat andere profider het wil over-pakken en helpen, maar newsconnection gaat toch grens over nu

  4. 48 minuten geleden zei Bachus:

    NC is de reseller, die neemt de dienst af van Abavia.
    zie http://www.ngprovider.com/current-usenet-map.php
    Alle providers in die grijze blokjes zijn resellers.

    tussen NC en Abvia zit nog een tussen station, en die heeft NC nu afgesloten, dat is niet Abivia,maar maakt uiteindelijk geen verschil, als je nog steeds je site NC online laat en mensen contracten laat afsluiten, terwijl je weet dat deze klanten direct hun geld kwijt zijn.... das op zn minst niet netjes. en op geen enkele wijze info of bericht op je site zetten....tsja

    • Verward 1
  5. Al zou je dat doen, volledig anoniem aanmelden en betalen. de uitspraak nu stelt dat die newsprofider op dat moment een account zou moeten weigeren, want ze moeten hun bedrijf nu zo inrichten dat ze ten alle tijden gegevens kunnen overdragen. Kunnen ze dat niet zijn ze dus in gebreke en werken mee aan content dat auteursrechtelijk beschermd hoort te zijn.

     

    Eigenlijk zegt de rechtbank nu, als profider mag je alleen nog maar mensen accepteren die je kan achterhalen.

  6. Usenetprovider Newsconnection moet klantgegevens afstaan aan BREIN

    dinsdag 10 juli 2018 - 14:37

    Het Gerechtshof in Den Bosch heeft vandaag geoordeeld dat usenetprovider Newsconnection de gegevens van zijn klanten moet achterhalen en verstrekken aan BREIN.

    Klanten van Newsconnection die zich anoniem registreren om illegaal auteursrechtelijk beschermd materiaal te downloaden, verdienen geen recht op bescherming. Welke maatregelen de tussenpersoon precies neemt, mag zij zelf bepalen, de vorm waarin dat gebeurt kan niet worden voorgeschreven, aldus het Hof in onder meer overweging 2.14.14 en 2.15.5.

    “Wanneer een tussenpersoon een bedrijfsmodel kiest waarbij zij de relevante gegevens niet in eigen hand heeft,” zo oordeelde de rechter, “dan dient zij ervoor te zorgen dat zij op eenvoudige wijze over die gegevens kan beschikken. Als de tussenpersoon diensten inhuurt bij een derde (bijvoorbeeld een bedrijf voor de huur van serverruimte), dient zij contractueel af te spreken dat die derde meewerkt aan een verzoek tot afgifte van gegevens ter identificatie van inbreukmakers. Als die derde niet wil meewerken dan dient de tussenpersoon een andere partij te zoeken.”

    Deze erkenning van de verplichting van tussenpersonen hun klant te kunnen identificeren, is volgens BREIN belangrijk voor de bestrijding van piraterij op het internet.

    • Verdrietig 1
    • Bedankt 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...