Jump to content

Rocci

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Support punten

About Rocci

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blijkbaar heeft iemand ernaar gekeken en het probleem opgelost., Toppie.
 2. Nee, de registratie is was al uitgevoerd, paar maanden geleden. Het gaat om het inloggen op de site. Een paar vpn IP adressen worden geblokt door middel van een ban, poppetje met de duimen in hun oren, die verteld dat ik niet welkom ben.
 3. Het veranderd continu. Helaas heeft Alleen Retail een paar vpn Ip adressen in de ban. Beetje jammer, daar een vpn verbinding onderhand een must is. Kreeg wel de vraag, waarom ik voor tig weken geen torrent heb genomen....tja.
 4. https://www.the-unbreakables.net Ze zijn weer aanwezig, alleen het aanmelden gaat niet helemaal vlotjes. Na registratie, kan ik helaas niet inloggen. Geen bevestiging mail, wachtwoord herstel werkt niet, google@google.google is een leuk geintje. Jammer maar pindakaas.
 5. Ultimate force heeft geen uitnodiging`s mogelijkheid. Probeer de site regelmatig te controleren.
 6. Mijn fout, excuus. VPN stond actief. In afwachting van controlerende Moderatie.
 7. Dat vroeg ik me ook af. Waar zijn ze heen gegaan, welke sites.
 8. Deze melding had ik gisteren, vandaag kom ik er gewoon op.
 9. Bedankt voor jullie reactie. Na FTD ben ik bij spotnet beland en dat is inderdaad modder, en met dat word daar aardig mee gegooid. Bij gebrek aan beter, overgestapt op torrent.
 10. Mijn naam is Ed. Na P2H beetje aan het zoeken naar een goed alternatief, nog niet echt gevonden.
 11. Die volks verhuizing naar andere site`s, heb ik nog niet aangetroffen. ( zover dat voor een lid zichtbaar is ) Om nu te zeggen dat het bij de andere drukker is geworden, nee.
 12. Hoewel QoQ gestopt is, waar zijn al die andere gebleven. Je zou zeggen, dat de boel is verhuist naar een andere torrent site. Helaas zie ik nergens het aanbod verhoogt worden met het mooie werk, waarvan ik zou zeggen dat ik daar blijf hangen.
×
×
 • Create New...