Spring naar bijdragen

MaxxaM

Members
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door MaxxaM

  1. 9 minuten geleden zei Insane:

    Hier een bewijs dat ik weet waar ik over praat: https://the-newgeneration.net/duken.php

    Wat zegt dit dan ? Dat je in een script op je website kan aangeven dat je insane bent ? Zo moeilijk is dat toch niet ? Het zegt helemaal niets! En ik denk ook niet dat dit bedoeld werd door MehMeh. Ik denk dat de bedoeling was, kom met een onderbouwing met wat je zegt, want t kan nog steeds zo zijn dat MehMeh een blauwe vriendin heeft, ik heb overigens een groene, maar ieder zijn smaak..ik kan wel roepen dat ik geen ip adressen bewaar, enz maar we kunnen niet kijken in de keuken van jou. Ook het argument klopt nog steeds niet, dat je een ipadres nodig hebben om te controleren of t toevallig iemand is van Stichting Brein... die hebben echt voldoende mogelijkheden om andere ip adressen te verkrijgen. Dus het lijkt me nog steeds niet nodig om te registreren zonder een VPN ! Wat dat is t enige waar t om draait. Er zijn veel mensen die gewoon voorzichtig zijn geworden. Dat is alles!

  2. 1 uur geleden zei Insane:

    De gebruiker registreerd met zijn echte ip.. ohjee wat nu?
    Het ip word opgeslagen (encrypted voor de techies onder ons met een combinatie van md5/sha-256 en een salt key)
    Deze accounts worden stuk voor stuk handmatig nagekeken of ze niet op belangrijke ip lijsten staan of een reputatie hebben. (Safety first)
    Niemand kan deze ip`s zien behalve 2 staff leden (die weten namelijk de salt om ze te decrypten)

    Dus conclusie : Ip-adressen worden wel degelijk opgeslagen. Weliswaar encrypted, maar ben toch benieuwd hoe snel de 2 staff leden de salt geven als er gedreigd wordt met een torenhoge boete ! De opmerking dat het (nog) niet te kraken valt zeiden ze ook over de pgp-telefoon, alles is te kraken het is alleen een kwestie van tijd wanneer dit gebeurt ! 

    Als er dan zoveel andere manieren zijn om iemand te blokkeren waarom dan zo drama maken over VPN verbindingen bij aanmelding?

     

  3. 50 minuten geleden zei Cptzeromaniac:

    Voordeel is dat wij een CRON job draaien dat alle IP adressen verwijderd worden uit de database!

    Dit zet ik namens beheer hier neer om mensen ook gerust te stellen dat wij geen Logs bijhouden van ip-adressen!

    De database wordt elke dag schoongemaakt van ip-adressen!

    Tevens de hosting houdt ook niks bij!

    Is dit dan niet een beetje vreemd verhaal ? Niet negatief bedoeld.. Maar aan de ene kant zeggen je we hebben je ip adres nodig om mensen die vervelend zijn te blokkeren, en aan de andere kant zeggen je we houden niets bij ! Om iemand te kunnen blokkeren heb je zijn Ip adres nodig, dus zal je die toch op een of andere manier bijhouden. Dus ik registreer me met een Ip-adres ik word toegelaten... vervolgens kom ik  met een VPN verbinding binnen, ga vervelend doen, en dan wil je me blokkeren. Dan zullen je toch weten met welk IP adres ik me heb geregistreerd, dus zal dat toch in jullie database staan anders kan je me niet blokkeren! Of kom ik nou van LILLO ? 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...