Spring naar bijdragen

BVL1985

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door BVL1985

  1. nzbchronicle is geen aanrader. ik was er minder dan een week lid toen een hoofd moderator mij contacteerde en aandrong op een donatie. Aangezien ik daarop niet reageerde kreeg ik een tijdelijke ban zodat ik geen berichten kan plaatsen en dus ook niets dan downloaden.

    Ik vind het schandalig om zo te werk te gaan. De keuze om te doneren wat vrijblijvend is moet overgelaten worden aan de persoon, pushen om te doneren en ze dan blokkeren als ze niet snel genoeg doneren is absoluut walgelijk gedrag.

    Ik doneer meestal, echter doe ik dat wanneer mijn budget het aankan. En niet wanneer ze me aandringen om dit te doen als ik er amper een week lid ben.

    Heb een poging gedaan om een Admin te contacteren maar die verliet het gesprek zonder enig antwoord wat voor mij betekend dat ze dit soort gedrag normaal vind.

  2. Voor mij werkt de site wel, en is een redelijk aanbod te vinden.

    Ik was minder dan 1 week lid als hij me contacteerde voor te doneren, aangezien ik daarop niet reageerde kreeg ik een tijdelijke ban van berichten te plaatsen. (kan je niets downloaden) Zelf staat zen donatie meter op 0...

    Als ik wil doneren doe ik dat wanneer ik wil en vooral KAN. Je kan niemand forceren te doneren in een bepaald tijdsframe, en om ze dan te blokkeren is gewoonweg schandalig.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...