Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:ayreon013

Full members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Nieuwsbericht Comments posted by ayreon013

 1. Ja ze zijn lekker bezig nu had via via al begrepen dat D.U. op Second Stage al zijn activiteiten ook al gestopt Voorlopig  en zijn werken van de site heeft laten verwijderen.

  wie volgt ????  wat mijn al jaren verbaast hoe zit dat met Newzbin dan daar moet brein toch ook vanaf weten  en ze bestaan ook al jaren.

  of hebben ze daar bij newzbin hun zaakjes zo goed voor elkaar dat t.kruik en zijn clubje er niet achter komen lijkt me toch sterk maar het kan.

 2. Op 24-10-2020 om 09:11 zei keesjede:

  Dan vergeet je erbij te zetten dat je op iedere site eruit geknikkerd bent  om je zelf ingenomen houding en denken dat je de allerbeste bent 🙂 dus zo raar is de opmerking niet van Guardian

  puur jaloezie van al die anderen ik had nu eenmaal ontzettend veel bronnen in de muziek waar ik alles vandaan trok het nieuwste van het nieuwste daar waren een x aantal aldaar altijd jaloers op kon je  alles merken. door te luisteren en heeel goed luisteren in chats haalde je dat daaruit.

  en dit zeg ik in alle waarheid en zonder schroom mijn muziek forums trokken over het algemeen de meeste aandacht en daar konden de meeste nooit tegen.

  ben ik een zelf ingenomen ...........? nee ik was gewoon een van beste daarin .puur jaloezie dus zelf duidelijke en onderbouwende  kritiek hoe het soms beter kon op een forum konden een aantal nooit tegen.

  op spotnet liepen mijn progmuziek als een t.........l.........r en veel aandacht  tot dat een aantal dachten laten we hem eens goed dwars zitten en dreigen.

   

  maar ik hoor het al weer pure jaloezie dus.

  • Like 1
 3. 2 uur geleden zei Guardian:

  Uiteraard is het dankzij uploaders dat andere mensen al jarenlang gratis content kunnen downloaden, maar dit bericht is naar mijn idee weer zo tegenstrijdig en ziet er weer uit als een zelf gegeven schouderklopje en onthul je bovendien ook een paar van je gebruikte nickname's, want waarom zeg je hier dat je er uit bent gestapt en bied je in een andere topic jouw diensten aan bij iemand die hier op Duken.nl informatie vraagt naar het zelf opzetten van een NZB Forum;

  Wat wil je precies met dit forum doen? in de muziek of algemeen, software? ect. ect.  als het ook muziek is ben ik de man voor je.

  buiten spotnet om ben ik altijd bereid om op de achtergrond hand en span diensten te verrichten op spotnet niet meer is er 1 die me hele hebben en houden van het posten er bij op zet hoe hij dit voor elkaar krijgt ?? geen idee weet iemand hier hoe hij of zij dit kan doen die info erbij gooien en wat voor programma hij of zij hier voor gebruikt .dit persoon heb heel erg de pik op me daar kijk maar eens op zildjian daar hij of zij kan het verleden niet meer met rust laten dit figuur.

  vandaar dat ik zei blij dat ik er op tijd uit gestapt ben daar maar had dat wat beter moeten toelichten geef ik toe.

×
×
 • Create New...