Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:ayreon013

Full members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Posts posted by ayreon013

 1. 25 minuten geleden zei Monkie:

  Kijk om te beginnen eens hier:

  Een andere handige Usenet Tree is deze:

  https://www.reddit.com/r/Usenet/wiki/providers

  Zelf heb ik goede ervaringen met Newsdemon.

  bedankt voor deze info alvast maar hier kom ik niet echt verder mee het meeste wist ik eigenlijk al maar waar het me om deze gaat is dit.

  moeten puur usa payservers zijn met upload en download en zero log. dit om het  meneer t. kruik het nog lastigere  te maken gebruik altijd een vpn erbij 

  heb nu uitstekende ervaring met protonvpn  uit switserland https://protonvpn.com/

 2. wie kan mijn een lijst geven van goede buitenlandse pay servers voor zowel upload als download.

  zie er eigenlijk bijna niks behalve usenet server of news hosting maar kan je daar ook mee uploaden ? wie kan mijn een lijst geven van misschien meer?

  gaat om zowel upload als download mogelijkheden. bedankt als vast.

 3. wel of niet aan een site betalen ect . ect.  ik zou er nooit aan beginnen uperhaupt.

  op een enkele na ( heel heel weinig ) zijn de meeste van dat soort sites verdwenen na een tijd en ben jij je geld kwijt en verdwijnt in de zakken van beheerders.

   en na een tijd duiken ze weer op onder een andere naam en beginnen ze weer opnieuw.

  dit al zo vaak mee gemaakt loop al heel wat jaren rond in dit usenet wereldje ( al sinds 2012 ) om dit in hoge mate van zekerheid te kunnen zeggen.

  • Like 1
 4. 1 uur geleden zei donna23:

  klopt het dat er sinds paar dagen niet meer geupload wordt bij brothers of history

  niet dat ik weet zeker niet in de muziek zit daar zelf ook met me prog/metal hoekje.

  hoe dat met de andere categorieën gaat    weet ik niet hou ik niet direct bij maar lijkt mijn voldoende zo te zien niks verkeerd aan in mijn ogen maar wie ben ik?

  wat ik wel weet en heb dat uit eerste hand als supermod. dat het het weer rommelt binnen de leiding alles werkt als los zand en niemand heeft daar echt de leiding meer.

  de admin. is weg ze zijn op zoek naar een nieuwe. volgens de beheerder derden die rommelen binnen het beheerders paneel zonder knap overleg. ect .ect.ik sta ook op het PUNT om ...................... de rest mag je zelf invullen🤣🤣🤣🤣🤣

  • Like 1
 5. 55 minuten geleden zei hans1:

  ayreon013 waarom post jij dan daar onder de naam van zildjianprog   jij posten toch ook op zombination onder zildjian 

  ja so what?? is gewoon het verlengde daarvan had ook me oude naam kunnen gebruiken ( vroegen ze wel nog om ) maar wilde dat niet .1 toen wist ik dat je te maken had met de oude garde. 

  toeval of niet ? maakte ik een nieuwe topic aan kom ik ineens oude aanmeldingen tegen in de titel strook van....................... Zombienation.

 6. 14 uur geleden zei Guardian:

  Ik ben toch benieuwd waar je dit op baseert @ayreon013

  loop al lang genoeg mee in het usenet wereldje om dit te kunnen concluderen al sinds 2009 maar 100% dat weet niemand ik ook niet.

   1. let op het taal gebruik

  2.  omgang onderling op het forum

  3.  forum indeling, regels opstellen ect .ect allemaal iets te toevallig en erg veel lijkend op al dat andere van wat ze hadden.

 7. 9 minuten geleden zei Misterkilobyte:

  Daarom doneer ik niet meer, gaat omlaats om winsbejag, en daar was usenet nou net niet om te doen, in de tijd van ftd was alles netjes toegankel;ijk voor iedereen, was zelf in die tijd ook moderator bij ftd en een ieder zonder donatie kon gebruik maken, als je nu naar een site gaat is het anders geen geblair van ja een server kost ook veel geld bla bla bla, ja dat klopt, maar het is toch als hobby opgezet en niet dat je er miljonair van moet worden

  Sorry zo denk ik nu over veels site's direct boven aan een donatie button, als je alles bij elkaar opteld en wil op elke site een donatie doen, want ander houden ze het content verborgen op sommige site's dan ben je zo wat €50 kwijt, met hun sogenaamde VIP status

  Nee zo is de tijd van het echte usenet verleden tijd, het worden nu bedrijven dus waar ze winst maken

  klopt je haalt de woorden ook uit mijn mond betalen voor een donatie never nooit is en blijft een hobby en als je zo site opzet moet je zelf voor de kosten opdraaien.

  de geloofwaardigheid met al die zogenaamde donaties om dit van een site goed te laten draaien of dat is natuurlijk helemaal weg BETAAL nooit.

  ze spekken alleen hun eigen kas.

×
×
 • Create New...