Spring naar bijdragen

Hurley

Full members
  • Aantal bijdragen

    53
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door Hurley

  1. Dit artikel klopt niet meer met de nieuwe informatie van Torrentfreak (waar dit artikel ook naar verwijst voor het vervolg van de kwestie). Dit is niet vrijwillig gegaan, er was een probleem met de "site:" operator functie. Daarnaast blijkt dit te komen door acties die worden genomen door derde partijen zoals bing, een belangrijke bron voor DuckDuckGo. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit dus worden opgelost :)

    • Eens 1
  2. 20 hours ago, Skeletor said:

    Gelukkig is niemand verplicht om tijdens deze dagen iets te kopen, maar als je dan toch van plan bent om een stukje elektronica te kopen kijk dan gewoon even wat het op dit moment kost en wacht dan af wat de prijs gaat doen op Black Friday en de dagen erna. Dus voor de genen die een iets minder negatieve mening hebben over deze dagen, houdt dit artikel dan even in de gaten op de Website van TechRadar zelf, waar een groot aantal goede koop tips geplaatst gaan worden als het zover is.

    Probeerde je post niet af te zeiken hoor, maar snap dat alleen maar negatieve verhalen over Black Friday ook niet leuk zijn. Vandaar mijn goede verhaal nog over de PS4, je moet de echte deals er uit pakken ... die zijn er wel, voor wie goed zoekt :)

  3. On 10/7/2021 at 9:50 AM, Diederik said:

    Black Friday bestaat eigenlijk niet in Nederland. De meeste winkels geven vooral 20% korting en daar kan je het mee doen.

    Exact, en onderzoek heeft eerder al uitgewezen dat prijzen in de weken voor Black Friday zelf omhoog gaan, dus van die 20% heb je maar een fractie aan "echte" korting.

    Al zijn er wel juweeltjes, heb mijn ps4 met alles er op en eraan gekocht op Black Friday, dat scheelde zeker 200 euro toen :)

  4. On 8/13/2021 at 9:42 PM, Duken said:

    Voor mij idee is het echt een kwestie van tijd voordat de "openbare" piraten wereld verdwijnt. 

    Dit zal straks in een darkweb oid gaan plaatsvinden, of dat doet het al. Ik heb niet het idee dat er nog veel uploaders blijven. 

    Duken.nl blijft lekker informatief, bedankt voor het delen van het bericht. 👍

    Zeker waar, al denk ik eerder het deepweb. Het hosten/onderhouden van een platform op het darkweb kost erg veel technische kennis. Hopen dat de sterke communities deze storm doorstaan

    • Eens 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...