Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:HuibertJan

Read-only
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by HuibertJan

 1. 1 uur geleden zei Skeletor:

  Goede morgen @HuibertJan

  Vervelend dat die download niet correct verloopt, terwijl dit wel een download van Adobe zelf is. Ik heb nog een andere Windows download gevonden die als zip bestand via je browser gedownload wordt en het wel doet. Kijk daarvoor even onder deze link.

  Goede Morgen  Skeletor . 

  Deze link heeft gewerkt . bedankt  ik ga deze icc bestanden maar bewaren .  ik denk dat mijn profiel is verandert door dat ik een update heb gehad van beeldscherm (Spyder)  , 

  groetjes en fijne feestdagen . 

  HuibertJan 

 2. 13 uur geleden zei Skeletor:

  Als je in jouw Windows niet het correcte ICC-kleurprofiel geïnstalleerd hebt in de juiste map zullen die programma's ook op de juiste manier werken. Je kan even kijken en proberen of Adobe ICC Profiles download for Windows is wat jij nodig hebt. Je kan die download vinden onder deze link.

  Bedankt Skeletor voor het uitzoeken . Maar deze link ga open en ik accepteer de voorwaarden . maar is de proxy onveilig  . 

   

  Maar iedere geval bedankt ik ben er voor nu klaar mee . ik volgend jaar de de grote schoonmaakt maar eens door de opstart schijf halen . 

   

  groetjes HuibertJan 

 3. Hoi  ik heb een probleem ik mis ergen in windows  een profiel ICC  . nu kan ik een van de abobe programma niet draaien .  is er iemand wat ik bedoel en hoe kom er weer aan deze profielen . 

   

  groetjes Huibertjan 

 4. Op 3-10-2021 om 12:48 zei SwitchFreak:

  Ik denk dat als je het automatisch aanmelden aan hebt staan van je browser, je het opgeslagen wachtwoord moet updaten 👍

  En mocht dit niet het geval zijn, dan zou ik goed kijken wat je invoerd. Want telkens een nieuw wachtwoord aan moeten vragen ligt niet aan de site kan ik je vertellen.

  Beste . de aanmelding is niet automatisch.  ik doe  wachtwoord vergeten en via de mail een het zelfde wachtwoord in gevuld en hopa dan ben ik er wel in ??????????

 5. Goede morgen

  de virusscanner heeft zijn werk gedaan , nu ben ik er achter dat :

  De app 'Barcode Scanner' uit de Google Play Store was een onschuldige toepassing waarmee je QR-codes kon scannen. In december bracht de Barcode Scanner een update uit waardoor de app plots malware bevatte. Google heeft de Barcode Scanner inmiddels uit de Play Store gehaald, maar dat betekent niet per se dat de toepassing ook van telefoons is verwijderd.

  Dit heb ik uit het nieuws van Google zelf

   

  groet HuibertJan

  https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/malware-in-populaire-app-met-meer-dan-10-miljoen-downloads/

  Groetjes HuibertJan

  geef het aub door .

  • Thanks 1
×
×
 • Create New...