Spring naar bijdragen

Juud

Members
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Juud

  1. 1 uur geleden zei Skeletor:

    Ik ben nu toch reuze benieuwd of @Juud zelf een werkend account heeft bij ebookparadijs.org en zo ja waarom wordt deze vraag dan niet rechtstreeks gesteld aan een staflid op ebookparadijs.org zelf, want @Uppertje heeft hier eerder al aangegeven verder geen informatie te hebben en dat hij ook geen staflid is op die website.

    Als @Juud geen werkend account heeft op ebookparadijs.org is die informatie ook totaal niet relevant.

    Ik heb geen werkend account juist daarom de vraag. meestal doe ik 1x per 3/4 maanden een hoop ebooks downloaden maar als dat ervoor zorgt dat ik mijn account kwijt raak dan verspreidt ik het meer. Ik heb geprobeerd ebookparadijs te contacten maar je kunt ze op geen enkele manier bereiken. e-mail krijg je terug met een foutmelding, zo te lezen hebben meerdere mensen daar last van. Ik weet dat hij geen staflid is maar lees dat hij wel contacten heeft met een staflid vandaar de vragen. Ik dacht misschien als hij antwoord kan geven op deze vragen stoppen de vraag niet alleen vanuit mij maar ook vanuit andere mensen

  2. Op 15-1-2021 om 00:36 zei Uppertje:

    Aan alle lezers:

     

    Ik heb heel veel PM's gehad met de vraag of ik het voor kon leggen aan de staff daar. Voor allen geldt:

    Te lang niet ingelogd geweest. Ze hebben een schoonmaak gehouden en accounts die een bepaalde tijd niet online zijn geweest zijn verwijderd. Aangezien ze vol zitten, is registratie ook niet mogelijk daar

     

    Sorry voor jullie allen, meer kan ik ook niet doen.

    Ik ben geen stafflid daar, dus ik geef alleen even door wat mij wordt vertelt

    Enig idee wanneer ze weer accounts gaan verwijderen? als in einde van de maand bijvoorbeeld?
    en heb je ook een idee wat voor hun een actief account is? bedoel is 1x per maand actief genoeg?

  3. Op 18-1-2021 om 14:43 zei sasjer:

    hallo

    Ik heb dus hetzelfde probleem. Door mijn bevalling en drukte met de baby heb ik de tijd niet gehad om de website te bezoeken, nu 4 maand later wil ik me inloggen en gaat het niet. Mijn laatste boek dateert van 25/08/2020 en in december lukte het niet meer. :( Ze kennen mijn gebruiksnaam niet meer, mijn emailadres is niet meer gekend, terwijl mijn cookies gewoon nog aanstaat. Ik kan me ook geen nieuw wachtwoord aanvragen aangezien ze dus mijn gegevens niet meer hebben. Hernieuw registreren lukt ook niet, want ik krijg ook limiet bereikt, probeer later opnieuw. Elke dag probeer ik maar het lukt niet. Ik stuur hen ook een mail maar na 3 dagen krijg ik de mail terug undeliverd krijg ik dan. Dat heb ik 3x geprobeerd en steeds niks.

    Wat kan ik doen of is er iemand die me kan helpen daarbij?

    Ik loop tegen precies hetzelfde probleem aan. en op het moment dat ik me wil registreren dan staat er dat het limiet momenteel is bereikt en dat ik het op een later moment opnieuw moet proberen. iemand tips???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...