joe

Members
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  2

joe won de laatste keer op Januari 11

joe had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

7 Support punten

Over joe

 • Rang
  Download Newbie
 • Verjaardag
 1. brein lekker laten doen kost ze goed geld aan hun dure advokaten whahaha
 2. mooi uitgeslapen!!! altijd dat gepraat er is nix meer ,maar dan doe je iets fout is mijn mening ,veel suc6 rennetje verteld je al wat dat heel veel duidelijkheid moet geven er is genoeg maar laat t zo,er is nix meer klopt.
 3. allemaal veel bangmakerij en wat krijgen ze terug dat uilskuiken gewoon t effect wat ik al op gehoopt en verwacht had heil hydra!hahaha al wil ik t eerst nog eens allemaal zien in de krant dat de veroordelingen ook werkelijk zijn uitgesproken,ik kan vandaag ook een dik topic schrijven over wat ik graag zou hebben ,maar dat wil nog niet zeggen of ik bluf of je overbluf spel is het en dat doet hij hij heeft zijn sionnen die overal lezen zo komt hij aan info ook gewoon een pannekoek die veel harder moet werken om een paar jongetjes te stoppen waar alweer 50 nieuwe bloempollen uitkomen !
 4. draakie mooi he wat we voor t new year krijgen ,grapje dat is toch geen screen van p2h is die van usenet
 5. gmiddag vrienden hier,ja p2h heeft weer QoQ releases dus daar kun je idd terecht evt en er zjn nog wel een paar torrentsites die ook releases van hun hebben grt joe
 6. heel erg k#t maar komt goed rustig !aan.grt
 7. ik hoop toch echt vanuit mijn hart dat de mensen zich niet al te angstig maken want er zijn god weet hoe veel uppers op ik weet niet welke hoevelen plekken ,mijn visie blijft vechten en doorgaan die kuik maakt er een sport van ,nou laten er nou mensen zijn die beter zijn dan hem in die sport dan komen we een heel eind!!! ... ik hoop dat de kuiken eens ergens mensen gaat vervelen die ouwe mensen etc via hun gegevens zitten te hacke laat hem dat eens doen miljoenen andere dingen wat de beste man kan doen ,maar normaal doen ho maar!!,..ik heb t gehad met tk ,en zijn visie ,hij zal stof bijtten ook al haalt hij er nog zoveel uit de lucht dan komt er ergens wel een goede nieuwe ,en hij moet eens nadenken in plaats van alleen te denken is ook kunst!! leve een vrije internet!!
 8. hallo mensen ik ben joe ik ben vroeger al eens lid geweest ,maar ben weer terug ,mvg,joe
 9. hoi duken leuk deze site v je ,kijk er naar uit om hier eens netjes gebruik van te maken grt ,joe

  1. Duken

   Duken

   Bedankt! Heel leuk om te horen :goed:

  2. joe

   joe

   dank je,ik was vroeger al eens lid,maar mede door goede berichten van bepaalde dragers van het nederlandse wereldje hierin,ga ik u vergezellen ik ben u al meteen aan het volgen,ik wens u een mooi en prettig weekend @Duken mvg joe:goed:

 10. hoi rene hier een bericht van joe ik denk dat je dan wel genoeg weet ,weet jij waarom t zo lang duurt?

  mvg entot spreeks,joe