joe

Members
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  5

joe won de laatste keer op Februari 23

joe had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

14 Support punten

Over joe

 • Rang
  Junior Member
 • Verjaardag
 1. @PeaceFreak graag gedaan mocht ik ergens kunnen helpen ,ik ben joe graag gedaan .maar let op er zijn goede sites en ze doen allen hun best!grt en mocht je iets willenvragen kun je me een bericht sturen , m,v,g joe
 2. zijn weer online @Duken dus iedereen die wil is daar weer welkom grt.
 3. @PeaceFreaker is nog wat werk aan de db dus komt vanzelf in orde alleen Retail ook n goede site p2h ook soulmates etcetc
 4. @Dukenzo zie je maar niet te snel mensen afschrijven ,ze zijn pas af geschreven als......de laatste klok geslagen heeft en ik hoop voor mijn vriend daar dat dit nog heel lang duurt grtjes ,daarom gun ik allen ! begrijp je @Duken nou je bent weer op de hoogte update!
 5. En goedemorguh in dukenland ,ik wil jullie nog vermelden dat het koffiehuukske gewoon doorgaat,aangezien de laffe aanval op hun db zal deze tracker lekker draaien met alle respekt ben ik blij voor allen die ook een ander iets gunnen ,hier ben ik dus een groot voorstander van ! mooi koffiehuukske ik /wij zijn trots op jullie!!
 6. @Draakieen @golwing ,t is erg jammer en zo gaat ons geliefde torrentsites erg genoeg allemaal een keer al hoop ik dat ik daar heel fout in denk,maar ik vind t wel jammer en vooral over hoe t is gegaan jammer ik wens de eigenaar persoonlijk wel de kracht toe en hoop dat hij weer aan de slag gaat op een ander manier ,maar koffiehuukske is in memory bij mij ! en wens de staf daar sterkte en ook de users jammer.,veel goeds gewenst!
 7. pas op hoor lieverds ik vind alleen Retail ook een prachtig platform ,maar het is ook wat jullie /of wie ook er zelf van maakt ,.was maar een opmerking ,doe er mee wat jullie willen.fijne dagen ,j
 8. brein lekker laten doen kost ze goed geld aan hun dure advokaten whahaha
 9. mooi uitgeslapen!!! altijd dat gepraat er is nix meer ,maar dan doe je iets fout is mijn mening ,veel suc6 rennetje verteld je al wat dat heel veel duidelijkheid moet geven er is genoeg maar laat t zo,er is nix meer klopt.
 10. allemaal veel bangmakerij en wat krijgen ze terug dat uilskuiken gewoon t effect wat ik al op gehoopt en verwacht had heil hydra!hahaha al wil ik t eerst nog eens allemaal zien in de krant dat de veroordelingen ook werkelijk zijn uitgesproken,ik kan vandaag ook een dik topic schrijven over wat ik graag zou hebben ,maar dat wil nog niet zeggen of ik bluf of je overbluf spel is het en dat doet hij hij heeft zijn sionnen die overal lezen zo komt hij aan info ook gewoon een pannekoek die veel harder moet werken om een paar jongetjes te stoppen waar alweer 50 nieuwe bloempollen uitkomen !
 11. draakie mooi he wat we voor t new year krijgen ,grapje dat is toch geen screen van p2h is die van usenet
 12. gmiddag vrienden hier,ja p2h heeft weer QoQ releases dus daar kun je idd terecht evt en er zjn nog wel een paar torrentsites die ook releases van hun hebben grt joe
 13. heel erg k#t maar komt goed rustig !aan.grt
 14. ik hoop toch echt vanuit mijn hart dat de mensen zich niet al te angstig maken want er zijn god weet hoe veel uppers op ik weet niet welke hoevelen plekken ,mijn visie blijft vechten en doorgaan die kuik maakt er een sport van ,nou laten er nou mensen zijn die beter zijn dan hem in die sport dan komen we een heel eind!!! ... ik hoop dat de kuiken eens ergens mensen gaat vervelen die ouwe mensen etc via hun gegevens zitten te hacke laat hem dat eens doen miljoenen andere dingen wat de beste man kan doen ,maar normaal doen ho maar!!,..ik heb t gehad met tk ,en zijn visie ,hij zal stof bijtten ook al haalt hij er nog zoveel uit de lucht dan komt er ergens wel een goede nieuwe ,en hij moet eens nadenken in plaats van alleen te denken is ook kunst!! leve een vrije internet!!