Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up • Handleiding en Tips om een Instagram-foto op te slaan

   Share


  Als je een mooie foto ziet op Instagram, dan wil je die weleens opslaan. Standaard wordt deze optie in Instagram niet aangeboden, dus je zult creatief moeten zijn als je een foto wilt opslaan.

  Er zijn verschillende apps die je kunt gebruiken om foto’s van andere accounts op Instagram op te slaan. Je eigen foto’s kun je automatisch laten opslaan zodra je ze op Instagram post. Ga hiervoor naar je profiel en selecteer de drie streepjes rechtsboven. Selecteer instellingen onder ‘oorspronkelijke berichten’ kun je de opties aanvinken om geplaatste foto’s en video’s op je apparaat op te slaan.

                                                                instagram-foto-opslaan-1.png.7386f8572ca565ff06e1c11d1e510438.png

  Maak een screenshot van de foto

  De simpelste manier. Maak een screenshot van de foto. De kwaliteit wordt hierdoor wel een stuk minder en je zult de foto vaak even bij moeten knippen. Een handige manier om foto’s op te slaan, maar niet de beste!

  Opslaan met Quicksave for Instagram

  Een app die ervoor zorgt dat je foto’s van iemands profiel kan downloaden, is Quicksave (Android/iOS). Om een foto op te slaan start je de app op, en zet je het schuifje van ‘auto download service’ aan. Linksonder zie je het Instagramicoontje staan. Als je Instagram via de Quicksave app opent ben je klaar om foto’s van Instagram te downloaden.

  Kies de foto die je wil downloaden en selecteer de drie puntjes rechts naast de foto. Hiermee open je het menu. Kies voor Link kopiëren en de app zal er automatisch voor zorgen dat de foto in je galerij wordt opgeslagen.

                                          app1.thumb.jpeg.58d3f01f4cbfb0d4a45167b1495dbae3.jpeg                     app.thumb.jpeg.64b72028092f1d378afdf19af0458ef0.jpeg 

  De andere apps die je voor dit doel kan downloaden werken volgens hetzelfde principe. Kies dus een app die jij zelf het makkelijkst vindt werken. Hiervoor hoef je in de Playstore of Appstore alleen maar te zoeken op ‘save Instagram’.

  Gebruik een speciale website om Instagram foto’s op te slaan

  Je kunt ook via speciale websites foto’s van Instagram downloaden. Zoek in Google op ‘Dinsta’ of ‘Downloadgram’. Via deze websites kun je jouw gewenste foto’s eenvoudig downloaden. Let wel op welke websites je gebruikt. Sommige van deze websites laten malware achter op je computer. Zet je virusscanner dus aan als je via dit soort websites foto’s gaat downloaden.

  Opslaan via je computer

  Om Instagram-foto’s op te slaan via je computer, kun je 4K Strogram gebruiken. Dit is een app die je kunt downloaden voor Windows, macOS en Linux. Via de app kun je foto's en video's downloaden. Strogram biedt ook de optie om verhalen te downloaden. Ook is het mogelijk om een back-up te maken van jouw Instagram-profiel. De app is gratis te downloaden.

  Legaal?

  In principe is het vanuit privacyoverwegingen, maar ook vanuit copyright bezien, niet de bedoeling om massaal foto's van andere gebruikers te downloaden. Als je de foto's puur voor eigen gebruik van een profiel haalt wordt dat een (iets) ander verhaal, maar toch loont het om eerst toestemming van de fotograaf te vragen voordat je zijn foto downloadt.


  Skeletor
  • Gebruiksgemak: Gemiddeld Taal: Nederlands OS: iOS
  • Thanks 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.

  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who was online  1 User was Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...