Spring naar bijdragen

Duken

Administrators
 • Aantal bijdragen

  20594
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  229

Duken won de laatste keer op November 10

Duken had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

1262 Support punten

Over Duken

 • Rang
  Administrator
 • Verjaardag 03-06-83

Contact methoden

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Spotnet
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  Ziggo
 • Locatie
  Usenetland
 • Favoriete Films
  Transformers en Starwars
 • Luistert graag naar
  Alles, van Apresski tot Trance
 • Sport
  Kickboksen
 • Helden
  Duke Nukem
 • Tv programma's / Series
  Game of thrones

Recente profielbezoeken

56841 profielweergaven
 1. Café de Download

  Ik heb @ShadowMaster gesproken. Ik begrijp het en gedoe moet hij al helemaal niet krijgen. Dat is het niet waard en zonde voor alle inspanning. Ik ben van mening dat Brein al heel goed weet welke torrent communities er actief zijn en verhuizen. Daar hebben ze Duken.nl niet voor nodig Leden weten dit tenslotte ook en Brein zal natuurlijk ook lid zijn van deze communities met een dummy account. Maar goed, inside info is "leuk" om te weten maar voor de meeste bezoekers is het fijn om te weten dat hun community offline is of wat er aan de hand is. Nogmaals bedankt voor je hulp zover en dan houden we het gewoon bij de basis. Dat is ook geen probleem. Fijne dag!
 2. Café de Download

  Goed en druk weekend hier gehad met Sinterklaas en alles wat erbij komt kijken Jij ook een goede week @Meh Meh . Goedemorgen allemaal!
 3. DreamPlace.biz offline

  Bedankt voor het melden @simo007
 4. Veel grote Nederlandse torrent communities offline

  Goed om te horen dat sommige sites een doorstart maken op een andere webhosting!
 5. Veel grote Nederlandse torrent communities offline

  Top, bedankt voor de update @ShadowMaster
 6. En toen was het 18 november; Sinterklaas kwam in het land en een aantal grote Nederlandse torrent communities gingen uit het land en offline. De volgende torrent communites zijn offline gegaan: butterfly-secrets.info, dutch-pirate.org, dreamplace.biz, hollandseknallers.biz, mediamaatjes.org, muziekparadijs.biz, quality-place.biz en the-unbreakables.net. De verhuurder van de webservers voor deze torrent sites zou benaderd zijn door Brein met een boete en het verzoek om de webhost offline te halen. Daarna hebben diversen andere Nederlandse torrents sites welke door dezelfde verhuurder de website online konden houden eieren voor hun geld gekozen en "vrijwillig" de torrent communtie op zwart gezet. Treurig om te zien dat er zo veel sites mee zijn gestopt. Er zaten een aantal zeer bekende en betrouwbare torrent communities tussen met een actieve achterban. Sterke dames en heren Op quality-place.biz is te lezen: En op Dreamplace: Alternatieven voor de torrent sites kan je vinden op vergeet de VPN verbinding niet heren en dames.... Gelukkig is er tussen het verlies ook een nieuwe torrent community opgestaan namelijk ultimate-force.biz Meer informatie in de behoorde topics: https://www.duken.nl/forums/topic/35993-dreamplacebiz-offline/ https://www.duken.nl/forums/topic/36002-hollandseknallersbiz-torrensite-offline/ https://www.duken.nl/forums/topic/36001-muziekparadijsbiz-offline/ https://www.duken.nl/forums/topic/36000-dutch-pirateorg-offline/ Toon volledig nieuwsbericht
 7. En toen was het 18 november; Sinterklaas kwam in het land en een aantal grote Nederlandse torrent communities gingen uit het land en offline. De volgende torrent communites zijn offline gegaan: butterfly-secrets.info, dutch-pirate.org, dreamplace.biz, hollandseknallers.biz, mediamaatjes.org, muziekparadijs.biz, quality-place.biz en the-unbreakables.net. De verhuurder van de webservers voor deze torrent sites zou benaderd zijn door Brein met een boete en het verzoek om de webhost offline te halen. Daarna hebben diversen andere Nederlandse torrents sites welke door dezelfde verhuurder de website online konden houden eieren voor hun geld gekozen en "vrijwillig" de torrent communtie op zwart gezet. Treurig om te zien dat er zo veel sites mee zijn gestopt. Er zaten een aantal zeer bekende en betrouwbare torrent communities tussen met een actieve achterban. Sterke dames en heren Op quality-place.biz is te lezen: En op Dreamplace: Alternatieven voor de torrent sites kan je vinden op vergeet de VPN verbinding niet heren en dames.... Gelukkig is er tussen het verlies ook een nieuwe torrent community opgestaan namelijk ultimate-force.biz Meer informatie in de behoorde topics: https://www.duken.nl/forums/topic/35993-dreamplacebiz-offline/ https://www.duken.nl/forums/topic/36002-hollandseknallersbiz-torrensite-offline/ https://www.duken.nl/forums/topic/36001-muziekparadijsbiz-offline/ https://www.duken.nl/forums/topic/36000-dutch-pirateorg-offline/
 8. Café de Download

  Goedemiddag allemaal!!!
 9. Goedeavond @joe ! Er zijn inderdaad weer veel sites verloren gegaan. Er zijn een aantal actieve topics hier over het gemis. Er was ook weer een nieuwe torrent community las ik. Maar wat bedoel je precies met je extremeusenet Abo? Dat is toch voor Usenet? Gr en fijne avond!
 10. Café de Download

  Ja de intocht was verrassend ouderwets. Vrijwel alleen zwarte pieten en her en der Roetpiet. Prima, geen blauwe roze of stroopwafel piet. De kids vonden het geweldig en de sfeer was top, zelfs in de regen. De schoentjes van de kids zijn gezet. Ik las het ook van de blokkade, vind het eigenlijk wel een briljante actie. Morgen maat een nieuws bericht schrijven over alle verloren torrent sites en wat achtergrond. Volgens mij waren alle sites van dezelfde webhosting of eigenaar? Volgens mij weet @ShadowMaster daar wel veel van. Met wat voor brief / boete is brein gekomen? Zijn de sites van dezelfde groep of webmaster etc. Ik lees gelukkig wel veel info op de topics. Kijken of we er wat moois van kunnen maken. Truste!
 11. DreamPlace.biz offline

  @dream mehmeh bedoeld het niet kwaad en volgens mij is hij niet aan het schreeuwen. Maar ik wist ook niet dat je alles kon neerzetten bij whois. Laten we het gezellig houden op de eerste avond dat de kids hun schoentje mogen zetten. (En alle dagen daarna )
 12. Heren, vandaag weer 7 Nederlandse torrentsites offline. Vegeten jullie de VPN niet, uitleggen waarom het nodig is lijkt mij niet meer nodig.
 13. Vandaag heel veel Nederlandse torrent sites offline gegaan. Ik zal het topic later updaten met de nieuwe sites. https://www.duken.nl/forums/forum/11-downloaden-via-torrents-popcorn-time/ Vergeet de VPN verbinding niet heren en dames....
 14. DreamPlace.biz offline

  In dit board https://www.duken.nl/forums/forum/11-downloaden-via-torrents-popcorn-time/ Eventueel mag je natuurlijk ook een algemeen nieuws bericht erover schrijven
×