Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Leaderboard

 1. Vampire Inspector

  Vampire Inspector

  Read-only


  • Points

   3

  • Posts

   209


 2. Duken

  Duken

  Administrators


  • Points

   2

  • Posts

   26,216


 3. Meh Meh

  Meh Meh

  Read-only


  • Points

   2

  • Posts

   4,260


 4. Zorp Furble

  Zorp Furble

  Read-only


  • Points

   2

  • Posts

   1


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/27/2021 in Handleiding Comments

 1. @coptervriend Je zult via een VPN altijd op je netto provider snelheid inleveren, maar bij jou lijkt dat wel wat veel gezien je al niet al te snelle internet verbinding. Je kan eens kijken of een land dichterbij een beter resultaat geeft (dus bijvoorbeeld een Nederlandse server t.o.v. een Amerikaanse), of kijk eens naar wat voor protocol je VPN op ingesteld staat. OpenVPN in combinatie met UDP geeft zeer goede resultaten. TCP werkt beter bij een instabiele lijn, maar geeft een veel lagere snelheid. Het protocol WireGuard is de meest snelle over het algemeen. Meten is weten dus goochelen met landen en protocollen is wellicht ook voor jou de oplossing! Of verhuizen 🤣
  3 points
 2. Belangrijke toevoeging: De interne zoekmachine van qBittorrent is nog uit te breiden met honderden - momenteel 436 - zoekmachines d.m.v. de Jackett plugin. Zie: https://github.com/qbittorrent/search-plugins/wiki/How-to-configure-Jackett-plugin Het is een losstaand programma. Om het te laten werken zijn de volgende zaken na installatie van belang. - Niet enkel het programma moet worden opgestart, ook de achtergrond service moet worden opgestart. Rechtsklikken op het Jackett icoontje in het systeemvak om dit automatisch te starten. - Als je rechtklikt op het Jackett icoontje kun je het bedieningspaneel (WEB UI) openen. Bovenaan de geopende pagina staat een door Jackett aangemaakte API-key. Het is belangrijk dat deze API-key ook geregistreerd staat in het "jackett.json-bestand" dat tijdens de installatie door Jackett in de qBittorrent zoekmachines map is aangemaakt. Normaal gesproken wordt dit na installatie van Jackett automatisch ingevuld, maar als Jackett niet direct werkt, open dan dat jackett.json-bestand (met het kladblok) en vul daar de API-key handmatig in. Daarna terug opslaan als jackett.json. De locatie van dit jackett.json-bestand is afhankelijk van je besturingsysteem. Zie eerder vermelde link voor verdere uitleg waar dat jackett.json-bestand is te vinden. - Vervolgens rest enkel nog het toevoegen van zoekmachines. Hiervoor open je het bedieningspaneel (rechtsklikken op het Jackett icoontje in het systeemvak), en klik op "Add Indexer". Je kunt nu publieke, semi-publieke of private zoekmachines toevoegen, waarbij je je keuze ook nog kunt maken op basis van het type geïndexeerde torrents en/of op basis van land/taal. Let op: Toevoegen van meerdere indexers duurt een tijdje. Normaal gesproken staat de Jackett-zoekplugin standaard al aan in qBittorrent. Als je nu gaat zoeken met de zoekmachine van qBittorrent zullen er - na opnieuw weer eventjes wachten - héél wat meer zoekresultaten te vinden zijn.
  2 points
 3. Moet ik inderdaad doen, wordt deze week opgepakt! Excuus
  1 point
 4. Wordt van deze site nog eens een update gemaakt want ik heb het idee dat er nergens meer een NL forum site is na het offline gaan van Private Release (wat heel jammer is).
  1 point
 5. Klopt, moet ik zeker weer doen. De lijst klopt niet meer met online en offline. Helaas zijn er ook geen sites bijgekomen
  1 point
 6. Hartelijk bedankt voor deze nuttige informatie.
  1 point
 7. Mooi artikel weer Skeletor, leest lekker en overzichtelijk weg, belangrijk ook dat download gebruikers beseffen wat het veschil is tussen een VPN en Proxy. Het darkweb is inderdaad niet zo veilig als de meeste mensen denken, de beste optie is om je browser op zijn veiligste optie te gebruiken, hierbij download het bijna niks van pagina's waardoor sommige wel minder goed werken. Daarnaast werken specifieke aanpassingen aan je browser als een fingerprint voor opsporingsdiensten, guard en exitnodes kunnen gemonitord worden. Ik heb altijd geleerd dat je anoniem bent zolang je opgaat in de stroom van gebruikers, als je er uitgefilterd kan worden ben je opeens veel minder anoniem. Dat maakt het gebruik van een VPN in combinatie met the nodes van het darkweb extra waardevol. Misschien leuk om deze nog eens te updaten met de V3 adressen? Of staan die al in het overzicht?
  1 point
 8. Voor het geval iemand Kali Linux op een USB stick wilt zetten, kijk hier. Erg handig.
  1 point
 9. Mooi, ik ga 'm proberen. Maar, als ik met de browser naar Youtube ga zie ik zelden reclames. Ik gebruik een adblocker en schijnbaar houdt die ook video reclames tegen. Niet altijd, maar meestal. Toevoeging, ik bedoelde mijn mobiele Samsung browser. Op de desktop gebruik ik geen adblocker.
  1 point
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Create New...