Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Toont de meest gewaardeerde bijdragen sinds 27-05-17 van alle content

 1. 3 vind ik leuks
  Jongens, cloud mining is ook interessant via MineCloud.io Je begint met GRATIS 10 GHS en kan kiezen tussen USD minen of BTC. Er zit een slider op de pagina, zet die naar wens naar een ratio van 100% USD 0% BTC <---> 100% BTC 0% USD. Zo kun je dus kiezen tussen een beetje van het een en een beetje van het ander. Als je wilt registeren, graag onder mij: https://minecloud.io/?in=LoudRex . Of niet; https://minecloud.io/ Succes!
 2. 2 vind ik leuks
  Journalisten Bolt en Follender vrij en in goede gezondheid
 3. 2 vind ik leuks
  Dit setje heb ik gisteren gekocht En dit dan ook, en met nog toebehoren erbij gekocht
 4. 2 vind ik leuks
  Mogge Allemaal ! Ja met mijn is alles goed.... Heb gisteren te horen gekregen dat ze die thuisdialyse nu eindelijk in gang wordt gezet...er wordt aan gewerkt hoe ze nu het personeel te kort wordt opgelost
 5. 2 vind ik leuks
  Vooral het laatste moet ik even verduidelijken: het is free to play (maar indien je goede schepen wil, nou ja dan is het pay to win) maar men kan ook een lifetimemeber worden (de beste keuze, en goedkoopste, als je voor een lange tijd wil spelen (en dan spreek ik niet voor een paar maanden) en het heeft zo zijn voordelen. Je kan op een plaats komen waar de andere niet kunnen komen, iedere maand 500 zen gratis en voor niets, een paar schepen die je krijgt "volgens je rang" hoewel deze niet voldoende zijn indien je de hoogste rang bereikt hebt dan wordt het pay to win. Hoewel ik free players ken die héél goed kunnen meedoen, maar dit duurt lange tijd spelen en is daardoor verleidelijk om zen te kopen om betere scheppen te kopen. Niet alleen dat kan je kopen, zowat alles voordelen bied, ook je duty officers kan je hiermee tot de max brengen (standaard 100 en is als max 500). Hierbij zijn ook deze belangrijk omdat ze voor je kunnen crafften, je ze opdrachten kunt laten doen die vroeg of laat nodig zijn om je ingamegeld (EC en dilitium (of zo iets kan het niet direct juist zetten) waarmee je dan dingen kan aanschaffen tot verbetering van je schip. Verbeteringen voor je schip krijg je ook wel in het spel maar andere kan je dan beter kopen. Er zijn verschillende manier van kopen, de grote plaats is de beurs (even de engelse naam vergeten, die groen vingers ook). Ik kan er een heel verhaal over schrijven en dat is nu juist hier niet te doen, je moet het leren al te spelen en in het begin gaat men veel dood (op den duur weet je wel waar men moet opletten) dit is hetzelfde met de configuratie van je schip. Ik noem het zoals een computer, hoe beter de onderdelen op elkaar afgestemd zijn hoe beter je pc is en draait. Daarom is het ook gemakkelijk als je iemand kent in het spel, de standaard voertaal is Engels, die je met van alles kan helpen.en als het dan nog in het Nederlands is is dat mooie meegenomen. Even nog het volgende beantwoorden, je kan je eigen vloot beginnen maar ik zweer u dat is niet gemakkelijk, je kan het niet alleen!!! Je hebt 5 man nodig, je moet een soort cursus voor doorlopen, je moet een bepaalde rang hebben en je moet van alles en nog wat instellen. Het is niet simpel. Als je een bepaald beeld wil vormen moet je even op Youtube kijken daar zijn meer dan genoeg filmpjes te vinden van STO aka Star Trek Online, maar niet verwachten dat het van beginnende spelers zijn.
 6. 2 vind ik leuks
  (Censuur,ik ben aan het vloeken) Ik denk dat ze vandaag bij STO (Star Trek Online) ook weten van de warmte, teams weten niet hoe ze moeten vliegen en vechten waardoor anderen hun spel verkloot wordt. Om er echte grijze haren van te krijgen (hoewel, die heb ik reeds) en je dood te ergeren. Ik heb er genoeg van vandaag, ik wou mijn Duken.NL 4.0 verder afwerken maar kreeg er de kans er niet toe. Bha, echt balen.
 7. 2 vind ik leuks
  Zo zie ik het al vele, vele jaren. Als Spotify er niet was, zou ik veel nog gewoon downloaden. Maar dat hoeft niet meer, dankzij het uitstekende aanbod. Ze mogen best wat meer reclames in de gratis versie stoppen en de betaalde versie iets duurder maken. Ik betaal er graag wat voor. Premium is uitstekend. Als ze dit nou ook met films gaan doen, hoef ik nooit meer te downloaden. Voor alle films en alle muziek, ook de nieuwste, zou ik per maand zonder problemen €100,- betalen. Maar die optie is er nog niet, dus tot die tijd, bedank ik QoQ.
 8. 2 vind ik leuks
  Dan knip je je sik toch af...da's toch niet zo moeilijk? Een geit zonder sik
 9. 2 vind ik leuks
  Enne nu niet meer zeuren, hé ?
 10. 2 vind ik leuks
  Microsoft rolt opnieuw veiligheidsupdate uit voor Windows XP Samenvatting: “We identificeerden kwetsbaarheden die een risico vormen voor cyberaanvallen door overheidsorganisaties,” zo verklaart Microsoft de verspreiding van de hoogst ongebruikelijk update. Bron: Zdnet Ook al ondersteunt Microsoft het besturingssysteem niet meer sinds 2014, het bedrijf brengt dit jaar voor de tweede keer een patch uit voor Windows XP. De eerst keer was na de WannaCry-epidemie begin mei, en vandaag rolt het opnieuw een ongebruikelijke veiligheidsupdate uit voor het verouderde OS. Verhoogd risico “In het nagaan van de updates voor deze maand werden sommige kwetsbaarheden geïdentificeerd die een verhoogd risico vormen voor cyberaanvallen door overheidsorganisaties, soms ook aangeduid als staats-actoren, en andere copycat-organisaties,” zegt Adrienne Hall, general manager van crisis management bij Microsoft. Het bedrijf wil na WannaCry geen kansen nemen en brengt ook voor oudere versies een veiligheidsupdate uit om de zwakke plek in Windows aan te pakken. De patches gaan terug tot Windows XP en zullen ook beschikbaar zijn voor Vista en Windows Server 2003. Uitzondering Als verklaring voor de ploste beslissing stelt het bedrijf dat zijn veiligheidsonderzoekers een verhoogde dreiging oppikten voor het misbruik van de kwetsbaarheden. “Vanwege het verhoogde risico voor destructieve cyberaanvallen op dit moment, hebben we de beslissing genomen om deze actie te nemen omdat het toepassen van deze updates verdere bescherming voorziet tegen potentiële aanvallen met kenmerken gelijkaardig aan die van WannaCrypt,” verklaart Hall. Het bedrijf beklemtoond dat de patch niet als precedent moet gezien worden van een veranderende aanpak van het bedrijf ten opzichte van Windowsversies die het niet meer ondersteunt. De update blijft een uitzondering. Het bedrijf raadt gebruikers van oudere Windowsversies aan om de updates zo snel mogelijk te installeren. Ook al bleek Windows XP nagenoeg onaangetast door de WannaCry-aanval, het blijft altijd slimmer om te voorkomen dan te genezen. Update: Bezitters van computers met besturingssystemen die niet meer worden ondersteund, zoals Windows XP en Windows Server 2003, moeten de updates handmatig downloaden in het Microsoft Download Center of via de Update Catalog, of volg deze link https://support.microsoft.com/en-us/help/4025687/microsoft-security-advisory-4025685-guidance-for-older-platforms
 11. 2 vind ik leuks
  Hoi, er zijn verschillende manieren om dat te doen. Je kan je inschrijven op bijvoorbeeld place2home.net (downloaden met een nieuwsserver, geen torrents) Klik op registeren op place2home.net, dan kom je bij een chatbox uit. Daar moet je een email adres invoeren. Daarop krijg je een uitnodiging en kan je een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. En als die goedgekeurd zijn, kan je inloggen. Bij elkaar kan het enkele uren duren maar ik was vorige week bij iemand die er 2 dagen op moest wachten... Als je eenmaal toegang hebt, dan is het verder zoeken naar de films van QoQ Movies. Wil je perse torrents downloaden? Ga dan naar place2home.org. Daar ben ik niet bekent mee maar het is een Nederlandse website waarop men torrents kan downloaden. Ik heb begrepen dat het aanbod bijna hetzelf is als place2home.net @Edit, ik zie net na registratie dat QoQ films worden aangemeld op deze website. Je kan er dus uitstekende nieuwe films vinden en ze laten je direct toe. En als de downloadsnelheden kloppen, is bijna iedere verbinding te langzaam om de volle snelheid te halen. Een andere optie is gewoon de thepiratebay.org gebruiken. Je download een gewenste film, zoekt de ondertiteling erbij op bijvoorbeeld yifysubtitles.com Als je een ondertiteling hebt gedownload, geef deze dan precies dezelfde naam als de film. (Film.avi en Film.srt bijvoorbeeld) Stop ze in dezelfde folder en open de film met de VLC player voor je tablet. De ondertiteling zal dan vanzelf worden afgespeelt. Controlleer voor het kijken altijd of de ondertiteling wel synchroon loopt. Er zijn vaak meerdere film rips, meerdere subs, ze gaan niet altijd samen. Door naar de bestandsnaam te kijken van de film, weet je ook welke versie van de subs je kan downloaden. De laatste, mijn favoriete oplossing, zeker met een tablet, is Popcorn Time. Met Popcorn Time kan je de nieuwste films en series bekijken maar ook direct downloaden. Ik weet niet of ik een directe link naar popcorn time mag plaatsen, dus plaats ik een link die je zelf even in de browser moet plaatsen. popcorn-time.to Als je meer wilt weten over Popcorn Time kan je een van mijn persoonlijke websites bekijken, die gaat over Popcorn Time. https://popcorntimedownloaden.nl/ Netflix is natuurlijk ook een fantastische optie als je niet opzoek bent naar de nieuwste films. (vanaf 8 euro per maand, de eerst maand gratis proberen, waarom niet) Ze hebben een redelijk leuk aanbod en op een tablet kan je veel makkelijk downloaden en dan op vakantie bekijken.
 12. 2 vind ik leuks
  HOI ik ga binnenkort op vakantie en wil heel graag wat films nederlands gesproken downloaden om mee te nemen op de tablet, maar nou deed ik het altijd via Torrentz 2 eu maar die hebben nu alleen nog maar oude films. Nu probeer er uit te komen waar ik dan moet wezen maar ik kom er helaas niet uit. Kan iemand mij misschien een beetje opweg helpen? Alvast vriendelijk bedankt
 13. 2 vind ik leuks
  Persoonlijk kan ik natuurlijk niet spreken hoe het in Nederland is, ik kan dus juist vanuit België en dan nog uit de buurt spreken, Onlangs heb ik zelf alle benodigdheden gekocht (bij een lokale handelaar) en daar zelf laten in elkaar steken, omdat ik zelf op dat moment echt geen tijd te vinden had, en ik mag zeggen dat ik best wel content ben met de geleverde dienst. Was in een klein uurtje klaar, en heb er zelfs W10 pro bijgekregen, en er was 2 jaar garantie bij inbegrepen. Thuis gekomen en natuurlijk alles nagekeken, en nu staat die lekker te draaien indien de game- en de andere pc bezet is. Om het verhaal dus kort te maken kan ik zeggen dat ik mee ga in de geleverde bijdrage door Duken & Barkie, al moet ik zeggen dat de handelaar waar ik ben gegaan ook zelf pc's samenstelt op aanvraag en tevens alle herstellingen zelf doet of die nu van een merk zijn of op een andere plaats zijn aangeschaft.
 14. 2 vind ik leuks
  Van Altenate en Azerty weet ik dat ze in elk geval redelijk professioneel zijn. Over de lokale PC winkel kan ik niets zeggen. Misschien werkt er een genie die met één hand een complete systeemkast in elkaar zet binnen 2 minuten, misschien ook niet. Online is het vaak goedkoper maar bij een lokale winkel is de support vaak een stuk persoonlijker. Het hangt helemaal af van het kennisniveau van de personen die de winkel draaien.
 15. 2 vind ik leuks
  Ja daar heb je volkomen gelijk in, zand erover wat mijn betreft! Ja daar ga ik ook niet van uit dat je dat bewust doet, hier ook wat mijn betreft een hele hoop zand erover
 16. 2 vind ik leuks
  C'est Arrivé près de chez Vous (1992) Alternatieve titels: Man Bites Dog, It Happened in Your Neighborhood
 17. 2 vind ik leuks
  Middag allemaal. Vanmiddag er lekker tussenuit geweest op de oxboard. Hier een aantal foto's. Klik voor grotere weergave.
 18. 2 vind ik leuks
  Beveiligingsbedrijf Trend Micro meldt dat het een malwarecampagne met PowerPoint-bestanden heeft ontdekt, die zich richt op Europese landen. Voornamelijk op landen als Nederland, het VK en Polen. Infectie vindt plaats door met de muis boven een link in het bestand te zweven. Het bedrijf schrijft dat het daardoor niet is vereist dat een gebruiker daadwerkelijk op een van de afbeeldingen of links in de tekst klikt. Normaal gesproken vindt infectie door kwaadaardige Office bestanden plaats door gebruik van macro's, maar deze variant is een uitzondering. Gebruikers moeten wel eerst 'protected view' uitschakelen om kwetsbaar te zijn. Bovendien werkt de methode alleen op de desktopversie van PowerPoint en niet op de webversie, aldus Trend Micro. De verspreiding vindt plaats door spamberichten met daarin kwaadaardige ppsx- of pps-bestanden, die zich voordoen als factuur of als bevestiging van een bestelling. Als de gebruiker de getoonde waarschuwing negeert nadat hij de muisaanwijzer over de inhoud heen heeft gehaald, wordt er een Powershell-script uitgevoerd. Dat zorgt ervoor dat er een aparte downloader wordt binnengehaald, die op zijn beurt weer een payload van een command-and-control-server ophaalt. Daarbij gaat het om een banking-trojan, die bekendstaat als Otlard of Gootkit. De getoonde beveiligingswaarschuwing Note Trizomu: negeer de getoond waarschuwing niet en dus zeker niet openen.
 19. 2 vind ik leuks
  Hallo iedereen, Voor velen ben ik nieuw, maar voor enkelen klink ik bekend in de oren. Intussen een jaar of 4 geleden dat ik hier nog wat heb gepost. Lange tijd druk gehad in RL maar nu toch wel eens terug ingelogd. Ik zal terug wat actief meelezen en werken op dit forum! Groetjes
 20. 2 vind ik leuks
  Sommige Niet legitieme versies van office laten zich niet of moeilijk omzetten naar een Nederlandstalige versie, een Nederlandstalige versie vinden van deze versie is héél moeilijk dit temeer met wat er aan de hand is in Nederland. Op het verspreiden van niet legale versies (gekraakte) staat bijna een hogere straf op dan het verspreiden van een film/muziek e.d.. Indien u echter een office pakket wil gebruiken dat 99% evenwaardig is als aan Office dan kan u gratis en voor niets LibreOffice downloaden, en dit dan nog in het Nederlands. Men kan dit downloaden aan de hand van een directe download of een legale torrent, het leuke ervan is dat indien men het via een torrent doet (zonder enige vervuiling met onnodige gasten) dat het maar een paar seconden duurt. Men kan LibreOffice downloaden in twee stabiele versies, met name LibreOffice Fresh (stable) en LibreOffice Still (stable) echter deze laatse heeft een andere versie nummer dan de eerste met name LibreOfice 5.2.7 voor Windows terwijl de Fresh versie aan versie 5.3.3 zit. Welke is nu de beste? Wel beide zijn evenwaardig, maar ik zou kiezen voor de 5.3.3 versie ik gebruik die ook tot mijn tevredenheid zelf zakelijk. Waar te downloaden LibreOfice 5.3.3 voor Windows is de LibreOffice Fresh (stable) LibreOfice 5.2.7 LibreOffice Still (stable) Bij beide versie vindt u ook de ingebouwde help in het Nederlands, en je kan het ook downloaden via LibreOffice Voor andere systemen dan Windows kan u terecht op https://www.libreoffice.org/download/download/
 21. 2 vind ik leuks
  Handig overzicht, ik kijk er regelmatig naar! Wat mij opvalt is dat de IMDB rating soms niet klopt. Als een film net uit is, heeft deze vaak een extreem hoge rating. Er worden op grote schaal IMDB ratings ingekocht, omdat veel mensen eerst de rating checken voordat ze naar de bioscoop gaan. Gebeurd trouwens ook met Rottentomatoes en andere film review websites. Waarschijnlijk kennen de tienduizenden mensen die aan de productie van een film meewerken deze ook een zeer hoge rating toe. Maar als dat voorbij is, zakt de rating vaak enorm. Soms van een 9 naar een 6 in elke weken. Je kan ervoor zorgen dat de rating altijd up to date is door de IMDB 'Share this Rating' HTML optie te gebruiken, staat aan de linkerkant bij een iedere film/serie. Een keer inschrijven, een API aanmaken, daarna is het knippen en plakken. Het is maar een idee, ik hoop dat ik niet overkom als een z@ikstraal.
 22. 2 vind ik leuks
  IDD. En zo zijn er nog veel meer opties. Een anonieme offshore host die BTC accepteert als betaalmiddel bijvoorbeeld. Punt waar men altijd tegenaan loopt, is inkomsten. Je kan niet zomaar gaan adverteren. Dan gaat Brein achter de adverteerders aan om erachter te komen wie je bent. Dan blijven er maar 2 mogelijkheden over, of leden iets laten betalen of een dienst op reseller basis aanbieden en daarvoor adverteren. Place2Home.net adverteert voor Newsconnection. Maar ik weet vrijwel zeker dat dat gewoon hun dienst is. Brein kan naar Newsconnection gaan en vragen, wat mot die bannert van jullie op Place2Home?' Maar als ze bij Newsconnection hun schouders ophalen en zeggen, 'ik weet het ook niet', dan kan Brein verder ook niets doen. En ondertussen zijn er op een ieder willekeurig moment bijna 5000 mensen op Place2Home die allemaal een nieuwsserver nodig hebben... 10.000den per dag. Ik heb het idee dat Place2Home het wel goed voor elkaar heeft. De hosting halen ze er in elk geval in honderdfout uit.
 23. 2 vind ik leuks
  Nee, dat kan inderdaad niet. Place2home, de .net en .org hebben dezelfde forumsoftware en de WHOIS gegevens zijn net zo goed afgeschermd. Ik denk dat dezelfde mensen erachter zitten en dat zijn geen smurfen. Het lijkt er meer op dat een digibete puber zijn vader's webhosting account en domeinnaam aan het misbruiken is. Ik ga er toch eens een kijkje nemen, mits ik op een legale manier kan binnenkomen.
 24. 2 vind ik leuks
  Ik denk dat iemand een forum heeft opgezet zonder rekening te houden met Brein, waarschijnlijk wegens een gebrek aan kennis. Domein privacy staat aan maar iedereen kan zien dat het forum bij Mijndomein.nl word gehost.
 25. 2 vind ik leuks
  Place2use is offline. Maar wat ik zo lees is dat ze terug zijn op http://www.thuiseten058.frl/ . Kan iemand dit verifiëren? Gekke URL
 26. 2 vind ik leuks
 27. 2 vind ik leuks
  SnelNL gebruikt dit gewoon om reclame te maken. Als je zoekt op Spotnet en je klikt een 'Adv.' aan in Google, dan kom je uit op een website van SnelNL waar je inderdaad een gewijzigde setup kan vinden van Spotnet met alvast SnelNL gegevens erin. Maar de website zelf linkt ook naar SnelNL voor een gratis account aan te maken.
 28. 2 vind ik leuks
  Jup Das ook weer niet de bedoeling hé
 29. 1 vind ik leuk
  Om de zomer te vieren, bieden wij u een speciale actie aan. Tot 31 Juli 2017 kunt u gebruik maken van een actiecode (zomer2017) om 12 maanden usenet toegang te krijgen voor de prijs van 9 maanden. OF uw bestaande account aanvullen met 12 maanden voor de prijs van 9 maanden. (aan de hand van uw emailadres en/ of rekeningnummer kunnen wij achterhalen wat uw klantnummer is en vullen wij uw resterende termijnen aan met 360 dagen). Dit zal resulteren in de volgende tarieven: Standard 50Mbit 12 maanden voor éénmalig 40,50 euro (teruggerekend is dat 3,38 euro voor een 50Mbit 30 dagen pakket i.p.v. 4,50 euro) Luxe 150Mbit 12 maanden voor éénmalig 63,- euro (teruggerekend is dat 5,25 euro voor een 150Mbit 30 dagen pakket i.p.v. 7,- euro) en Deluxe Unlimited 12 maanden voor éénmalig 90,- euro (teruggerekend is dat 7,50 euro voor een Unlimited 30 dagen pakket i.p.v. 10,- euro) Hier volgen de stappen om gebruik te maken van deze actie: stap 1. u gaat naar naar onze pre-paid pagina via deze link: http://www.i-telligent.nl/prepaid stap 2. u vult al uw gegevens in op de pagina stap 3. voer deze actiecode in: zomer2017 stap 4. u selecteert onderaan in het drop down menu bij “product” uw gewenste bandbreedte (Standard 50Mbit, Luxe 150Mbit of Deluxe Unlimited) stap 5. u selecteert in het volgende drop down menu 12 maanden* stap 6. klik op BESTEL (In de email die u automatisch ontvangt, wordt het juiste bedrag aangegeven dat u dient over te maken.) *Deze actiecode is alleen te combineren met onze 12 maanden Standard, Luxe en Deluxe Pre-paid pakketten.
 30. 1 vind ik leuk
  Men onderzoekt een moord. Helaas is het niet de film die ik zoek. Al is het inderdaad een zeer goede film.
 31. 1 vind ik leuk
  Volgens mij is het Freddy Got Fingered (2001)
 32. 1 vind ik leuk
  Is het : Lawless Heart (2001) ?
 33. 1 vind ik leuk
  Een Finse rechtbank heeft bepaald dat de Finse internetprovider DNA geen gegevens van BitTorrent-gebruikers hoeft af te staan aan een auteursrechtenorganisatie. De rechters vonden dat eiser niet kon aantonen dat de individuele inbreuken significant genoeg waren. De auteursrechtenorganisatie Copyright Management Services wilde de gegevens van honderden BitTorrent-gebruikers van de Finse isp DNA hebben, om de gebruikers schikkingsvoorstellen toe te sturen voor vermeende auteursrechtinbreuken. De rechtbank besloot deze eis af te wijzen, omdat de eiser met het inbrengen van de verzamelde ip-adressen nog geen bewijs heeft geleverd dat het delen van de bestanden herhaaldelijk en gedurende een langere tijd gebeurde en significant genoeg was om de privacy van de gebruikers aan de kant te schuiven. Ook heeft de auteursrechtenorganisatie niet aangetoond hoeveel werken er per ip-adres zijn gedeeld en dus hoe significant de inbreuk per ip-adres was. De rechters hebben daarbij aangegeven dat de grote groep gebruikers nog geen bewijs vormt voor het oordeel dat het hier gaat om een significante inbreuk. De rechtbank kwamen tot dit besluit door het wegen van het belang voor de auteursrechtorganisatie om eventuele inbreuken te kunnen stoppen en het privacybelang van de individuele BitTorrent-gebruikers. Volgens de rechter kunnen dergelijke persoonsgegevens slechts in uitzonderingsgevallen worden afgegeven en mag dat alleen als het strikt noodzakelijk is en als het in verhouding staat tot het doel van het voorkomen van inbreuken. Daarbij verwees de rechtbank naar een uitspraak van het Europese Hof van Justitie, die eind 2016 bepaalde dat nationale overheden niet van isp's kunnen eisen dat ze gegevens van de elektronische communicatie van zijn gebruikers massaal moeten bewaren. Algemene toegang tot deze gegevens mag volgens het Hof alleen worden verstrekt als dat strikt noodzakelijk is voor het bestrijden van serieuze criminaliteit. Copyright Management Services had via monitoringtools achterhaald welke ip-adressen bestanden hadden gedeeld en op welke momenten dat gebeurde. De organisatie wilde de persoonsgegevens achter de ip-adressen hebben zodat de gebruikers allemaal schikkingen konden ontvangen. Deze praktijk is vooral in Duitsland aan de orde van de dag. Gespecialiseerde advocatenkantoren verzamelen hier ip-adressen van downloaders. Duitse rechters geven dan veelal de persoonsgegevens van de personen achter de ip-adressen vrij, waarna advocaten schikkingsvoorstellen naar de gebruikers sturen. Deze praktijk vindt naast Duitsland ook in Finland plaats.
 34. 1 vind ik leuk
  lol ik heb hem echt zelf gemaakt. hij is ook niet hetzelfde als die van google..... google is gewoon erg slim....
 35. 1 vind ik leuk
  Helaas. Een hele tijd geleden de servers offline laten gaan. Later pas bedacht geen back-up van de server te hebben gemaakt, dus een hernieuwd leven voor de tool zit er ook niet in. Tenzij ik er uiteraard moeite in zou stoppen om een nieuwe tool te schrijven, maar gezien het feit dat the Pirate Bay volgens mij tegenwoordig een stuk minder relevant is (mensen downloaden minder, dankzij Spotify/Netflix, of halen hun stuff elders), ben ik dat niet echt van plan. Overigens zou het kunnen dat de Firefox en Chrome plugin nog wel werken, geen idee, want daar heb ik al in geen tijden naar omgekeken. Mijn persoonlijke tip zou, naast het zelf opzoeken van een goeie proxy, overigens de vergelijkbare tool van the Pirate Bay zelf zijn. Ze hebben hem overduidelijk afgekeken van mijn tool (zeg ik met een knipoog ), maar dan in een veel betere uitvoering: gecombineerd met een TOR-netwerk kan je dan echt hoe dan ook bij the Pirate Bay terecht komen. Zoek voor PirateBrowser.
 36. 1 vind ik leuk
  Niet. Niemand claimed eigenschap, want dan zouden ze Brein binnen enkele uren op bezoek krijgen. Je kan via de WHOIS privacy dienst een email sturen. Kijk hier, en neem het zeer lange email adres van de registrant. Ik denk niet dat ze mails lezen en veranderingen worden bijna nooit doorgevoerd. Mogelijk vergis ik mij, maar je kan middels een VPN ook een IP4 adres aannemen. Dan heb je het probleem niet.
 37. 1 vind ik leuk
  Excuus? Volgens mij laat @Barkie weten dat het heel erg is. Daarbij wist hij ook niet (ik ook niet) van afasie. Dus dat er een grapje over een woord wordt gemaakt ook geen reden tot excuus. Er wordt niet met opzet gespot. We zitten hier om de boel gezellig te houden. Daar is het forum voor. Niet om veel poeha te creëren onder elkaar. Grapjes moeten kunnen en anders kan je elkaar vinden via private messages als je ergens mee zit. Rekening houden met elkaar doen we natuurlijk wel. Nu weer leuk verder met het topic? Volgens mij hebben we het antwoord in een link.
 38. 1 vind ik leuk
  Avond allemaal. In dit geval heb ik gereden over een lang stuk dijk, en in het bos. Heerlijk. Altijd leuk als je dan kinderen tegenkomt van een jaar of 7/8. Al die smoeltjes gingen open en ik hoorde ze zeggen 'Oh, dat is een orgineel Oxboard. Mogen we er even op rijden, meneer?' Ook een ouder echtpaar sprak me aan, toen ik even op een bankje zat. 'Wat is dat voor ding' 'Is het moeilijk om erop te rijden' Geweldig Ik zie de beste man zijn rollator al inruilen voor een oxboard Dank
 39. 1 vind ik leuk
  Yes. qbittorrent>Help>FAQ>Where are qbittorrent tutorials?
 40. 1 vind ik leuk
  De top 10 meest gedownloade films van 5 juni tot 11 juni. Deze week staat de film ‘John Wick: Chapter 2’ bovenaan, gevolgd door ‘The Boss Baby’ en ‘Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales’ maakt de top drie compleet. Week 13 zijn er twee nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. John Wick: Chapter 2 is voor de tweede keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op de onderstaande pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van deze films kan via het programma qBittorrent. Als u de films wilt downloaden dan raden wij Spotnet 2.0 aan om deze te downloaden via nieuwsgroepen. Ook kunt u Kodi gebruiken i.c.m. Exodus om films te streamen en vergeet je VPN verbinding niet. Plaats Vorige week. Film IMDb / Trailer 1 (1) John Wick: Chapter 2 8.0 / trailer 2 (3) The Boss Baby 6.5 / trailer 3 (…) Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (TS) 7.1 / trailer 4 (2) Logan 8.6 / trailer 5 (4) The Fate of the Furious (subbed HDRip) 6.7 / trailer 6 (5) A Cure For Wellness 6.5 / trailer 7 (…) Life 6.8 / trailer 8 (7) Ghost in The Shell (Subbed HDRip) 6.9 / trailer 9 (8) Kong: Skull Island (Subbed HDRip) 7.0 / trailer 10 (6) T2 Trainspotting 7.7 / trailer Toon volledig nieuwsbericht
 41. 1 vind ik leuk
  Goedenavond allemaal! Ik wist dat CNN niet altijd met echt nieuws komt. Ze lijken vaak dingen ter plekken te verzinnen, zoals vele vormen van media. Maar het onderstaande filmpje bewijst voor mij dat Trump toch wel een puntje heeft als hij het over Fake news heeft... Ze zetten een complete scene helemaal zelf op. Alleen Steven Spielberg is niet aanwezig, het lijkt wel een filmset. Even je beeldscherm 90 graden draaien of je hoofd, of allebei 45 graden, dat kan natuurlijk ook.
 42. 1 vind ik leuk
  Gewoon met deze handleiding (lees vooral de omschrijving ):
 43. 1 vind ik leuk
  Ik kwam met de diverse hints die je in het begin gaf, genoeg films tegen. Alleen konden ze dat niet zijn, omdat ze allemaal niet in 2017 zijn uitgekomen. Daarna ga je zoeken naar motels/hotels in de USA. Maar ja, die zijn er nogal veel. Totdat ik de laatste afbeelding zag. Dan ga je nogmaals zoeken op: 'thriller movie 2017 hotel/motel el rancho young couple' De eerste hit was raak
 44. 1 vind ik leuk
  Twijfel, twijfel. Ondanks de hints en fragmenten. Gokje: Is het The Bottom of the World (2017)?
 45. 1 vind ik leuk
  Ik was van plan om de deluxe blu-ray set met 4 blu-rays te kopen. Enkel de prijs hield me tegen.
 46. 1 vind ik leuk
  assassin's creed!!! Toch? Ik heb hem niet gezien. Maar daar lijkt het character wel op.
 47. 1 vind ik leuk
  Nee, dit is gewoon hun eigen newsreader en je de spots gaan zoeken via spotweb. Dan kan je net zo goed gewoon een spotweb site zoeken en nzbget of sabnzbd gebruiken. In deze tool kan je wel een eigen serveradres opgeven van een andere provider. Maar dan vertrouw ik het zelf als nog niet.
 48. 1 vind ik leuk
  Website: https://www.easyusenet.nl/Couponcode: 1EASY35 Korting: 35%Geldig tot en met: 01-06-2017
 49. 1 vind ik leuk
  De top 10 meest gedownloade films van 29 mei tot 4 juni. Deze week staat de film ‘John Wick: Chapter 2’ bovenaan, gevolgd door ‘Logan’ en ‘The Boss Baby’ maakt de top drie compleet. Week 12, zijn er twee nieuwkomers in ons overzicht ten opzichte van vorige week. John Wick: Chapter 2 is voor de eerste keer de meest gedownloade film. De data van deze wekelijkse downloadlijst wordt verzameld door TorrentFreak. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op de onderstaande pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van deze films kan via het programma qBittorrent. Als u de films wilt downloaden dan raden wij Spotnet 2.0 aan om deze te downloaden via nieuwsgroepen. Ook kunt u Kodi gebruiken i.c.m. Exodus om films te streamen en vergeet je VPN verbinding niet. Plaats Vorige wk. FIlm IMDb / Trailer 1 (…) John Wick: Chapter 2 8.0 / trailer 2 (1) Logan 8.6 / trailer 3 (3) The Boss Baby 6.5 / trailer 4 (2) The Fate of the Furious (subbed HDRip) 6.7 / trailer 5 (…) A Cure For Wellness 6.5 / trailer 6 (7) T2 Trainspotting 7.7 / trailer 7 (4) Ghost in The Shell (Subbed HDRip) 6.9 / trailer 8 (6) Kong: Skull Island (Subbed HDRip) 7.0 / trailer 9 (5) First Fight 5.7 / trailer 10 (8) Beauty and the Beast 7.6 / trailer
 50. 1 vind ik leuk
  Brein is afgelopen jaar ook druk bezig geweest met het aanpakken van de stream platformen binnen facebook en dergelijke. Maar ze zullen eerst de grotere jongens "informeren" als de huis, tuin en keuken website met een linkje naar een film. Maar volgens mij is het nu wel illegaal. Al blijft het zo een grijs gebied dat mijn uitspraak ook "volgens mij" blijft. Maar neem het zekere voor het onzekere zou ik zeggen. De dienst eventueel prive gebruiken maar niet op je eigen websites. Overigens is het wel heel leuk om te zien dat er steeds meer van dit soort diensten online komen waardoor het bekijken van films en series makkelijker word.