Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 21-04-18 van alle content

 1. 5 punten
  Bij deze wil ik iedereen bedanken die mijn uaatjes heeft meegenomen, in de afgelopen jaren, gracias! Maar ik stop nu met heel usenet omdat ik er helemaal mee klaar ben, door de verraders die er rond lopen, voel je jezelf aangesproken dan is dat terecht. Het is niet mijn bedoeling hier om andere forums zwart te maken, want zo ben ik niet! Brein lacht zich kapot omdat we elkaar afmaken en het licht niet in de ogen gunnen, hier doe ik dus niet aan mee! Het is mij te ver gegaan dat er verraders zijn die mijn privéleven aantasten en THATS NOT DONE!!! Bedankt allen die dit veroorzaakt hebben en geniet ervan. Dit wilde ik ff kwijt. Met vriendelijke groet, Den Spike
 2. 3 punten
  @Meh Meh ze konden dus niet vinden wat er mis was, als ze helemaal niets konden vinden kan het nog aan die lege ruimte liggen waar je last van hebt.
 3. 2 punten
 4. 2 punten
  Hier nog 3 links voor de buitenlandse lijst. https://www.nzb.su Engelse community, registratie verplicht. https://nzbfinder.ws/ Engelse community, registratie verplicht. http://usenet-crawler.com/ Engelse community, registratie verplicht.
 5. 2 punten
  Jammer dat je ermee stopt Spike. Heb de afgelopen jaren (al vanaf de NZB Pirates) UA's van je meegenomen en nog steeds draaien een aantal UA's van jou op mijn pc. Maar wat je zegt, het moet wel een hobby blijven. En als je niet meer kan genieten van je hobby, door wat voor reden dan ook, moet je je conclusies trekken. Wellicht spreken we elkaar ooit nog wel eens ergens.
 6. 2 punten
  na alles-gratis waar alles open en bloot te vinden was hebben zij via ultimate-force een nieuwe plek gevonden (tevens ook mmf) plek, mmf en ultimate-force of UFR zoals ze zich graag noemen zijn bij de leiding in ieder geval t zelfde clubje mensen. Helaas zijn zij continue op zoek naar inkomsten die niet ten goede komen voor hun site. Helaas staan een aantal van hun er om bekend de boel om de tuin te leiden. Uiteraard treed ik niet in detail want dit zou afbreuk doen aan t echte onderwerp p2h. Dus wie ultimate aanprijst als zijnde prima community, kent de helft niet.
 7. 2 punten
  Eh, dahh, eh, is het toevallig Hostage?
 8. 2 punten
  The league of extraordinary gentlemen
 9. 2 punten
  zou een leuke combi zijn, maar ook niet goed
 10. 2 punten
  deel 1 dan. silence of the lambs, laatste scene H tegen C over de dokter
 11. 2 punten
  ik zelf vindt 3d ook niks, vindt zulke rare beelden hebben, heb ooit eens 1 film gezien in 3d , kon de film totaal niet volgen
 12. 2 punten
  Duken is een legale website. Er zijn geen informatieve forums over downloaden in Nederland zoals Duken.nl Je kan hier trouwens niets downloaden, op deze website, dit forum, kan je leren downloaden. Of andere dingen bespreken, er komt van alles voorbij op dit forum. Als je een forum zoekt waar je wel kan downloaden, raad ik je place2home.net aan. Daar kan je ook vragen stellen en NZB bestanden vinden. Maar als je wilt leren downloaden, is er geen betere plek dan Duken.nl
 13. 2 punten
 14. 2 punten
  Nee lol, pubg op android aan t spelen in bed. Speelt ok maar duurt lang. Was wel eerste geworden met 5 kills. Truste!
 15. 2 punten
  ziet er toch uit als worstelen
 16. 2 punten
  ik ga hier geen woorden meer over wisselen. Respect was en is ver te zoeken, in mijn ogen als je zo met mensen om wilt gaan. Wat er ook tussen anderen gebeurt is. Die mening mogen anderen zelf vormen ik ga er geen woorden verder aan vuil maken en hoef daar geen contact met andere voor op te nemen. Ik hou het zoals duken het al zei, laat iedereen verder in zijn waarde.
 17. 2 punten
  en het grappigste van alles, je hebt geen recht van eigen mening bij hun. Als je zegt dat je de site er raar uit vond zien en de berichtgeving hier. Wordt je op speciaal gezet en verbannen. Zogezegd trek je dan een conclusie. Wat boeit mij wat er gebeurt is, een mening mag je geven, bij hun dus niet. ik, en denk wel andere, zijn nu verbannen omdat we er wat van zeiden. beetje kinderachtig helaas Kortom mysteryworld is niet meer de plaats om te zijn. ze helpen het zelf naar de shit zo... was leuk en gezellig, een eigen mening moet je kunnen geven, wordt alleen blijkbaar niet gewaardeerd.
 18. 2 punten
  Wat naafke zegt klopt om de haverklap hebben ze bonje daar en dan gaat de stekker er uit bij hun. De site van JavTracker is nog in opbouw, dus nog even geduld, maar je kunt hem alvast toevoegen aan je favorieten. http://the-universe.org/
 19. 2 punten
  Nee, dit is een geheel nieuwe site op een nieuwe server, die nu door mij beheerd wordt. Ik heb niet de intentie om keer op keer een fantastisch postteam en talloze leden in de kou te zetten. Doordat ineens de stekker eruit werd getrokken en ik geen enkele kans meer kreeg om iemand in te lichten werd dit alternatief geboren. Mysteryworld mag dan nu weer in de lucht zijn, maar zij zijn belangrijke posters kwijt, die of gestopt zijn of anders op onze nieuwe site te vinden zijn....waaronder Den Spike. Dus iedereen die Den Spike zoekt, weet nu waar die zit evenals andere topposters die hebben afgehaakt bij mysteryworld. Het staat iedereen vrij om lid te blijven van mysteryworld, aan de ander kant nodigen wij iedereen uit zich aan te melden bij: the-universe.org Ik heet jullie alvast hartelijk welkom in ieder geval. Javtracker.
 20. 2 punten
  nee geheel nieuwe site van javtracker, oude mysteryworld is gewoon weer online
 21. 2 punten
  de site is weer online. dit stond er in de mail. Hallo beste mensen, Na wat problemen hebben we besloten de site weer open te gooien, de site zal in de loop van de komende dagen wat aangepast worden, we gaan hier en daar wat topics verwijderen. We hopen jullie weer in grote getallen te zien. Queen en King
 22. 2 punten
  Javtracker is bezig met een nieuwe Site ,eind deze week meer duidelijkheid
 23. 2 punten
  Het lijkt er op dat Hollywood een nieuwe poging gaat wagen om game-franchise Doom om te toveren tot een film. De relatief onbekende actrice/zangers Nina Bergman liet namelijk via een tweet weten dat ze getekend heeft voor een rol in de film van Universal Pictures: "Wow, ik heb een rol gescoord in de nieuwe Doom-film van Universal Pictures! Ik heb net mijn handtekening gezet. Ik mag opnieuw naar Bulgarije afreizen om met geweldige mensen te werken. Met mijn nieuwe plaat en een rol in deze film die gemaakt wordt door een supercoole regisseur voel ik me de gelukkigste vrouw in de wereld. " Wie de 'supercoole' regisseur is, is nog onbekend. Een vertegenwoordiger van NBC/Universal heeft verder laten weten dat de nieuwe Doom-film wordt geproduceerd door Universal 1440 Entertainment, die live-action en geanimeerde films maken voor wereldwijde distributie. Het kan dus zijn dat de film direct naar dvd en Blu-ray wordt verbannen of dat de film opgepikt wordt door een streamingsdienst als Netflix. De laatste (en enige) poging om Doom te verfilmen was in 2005. In die film waren de hoofdrollen weggelegd voor Dwayne Johnson, Karl Urban en Rosamund Pike. Deze film was slechts losjes gebaseerd op de gamereeks. De film kon rekenen op een score van 19% op Rotten Tomatoes en bracht wereldwijd 56 miljoen dollar in het laatje, tegenover een budget van 60 miljoen dollar.
 24. 2 punten
  mortdecai. met johnny depp. Leuk vor een keertje kijken maar geen hoogstaande cinema
 25. 2 punten
  Betaal gewoon een tientje, dan heb je een legale versie, waar geen bitcoin miners en adclickers in zitten. Hier is een overzicht. Anti virus en besturingssystemen daar betaal ik graag iets voor, er zit te vaak rotzooi in verwerkt.
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+02:00
×