Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...


Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/04/20 in all areas

 1. 3 points
  Enige waar ik bang voor ben is dat de maatregelen die tot 6 April golden ook met 2 weken verlengd worden (zoals gesloten Horeca), maar ik kan me niet voorstellen dat er nog strengere maatregelen getroffen gaan worden. Het is duidelijk dat de meest schrijnende gevallen op de IC terecht komen en dat daar ook de meeste dodelijke slachtoffers vallen. Helaas wordt dit virus nog door teveel mensen onderschat en worden er puur door onachtzaamheid nog teveel mensen tegelijk besmet, waardoor het risico van verspreiding onder de ouderen ook steeds groter wordt. Feitelijk is het helemaal zo moeilijk niet om het aantal besmettingen te beperken door enige afstand te houden. We zijn helaas van nature nogal een knuffelvolk, maar dat zal echt nog een paar weken achterwege moeten blijven. Dat dit virus een ongekende impact heeft op alle Ondernemers moge duidelijk zijn, want de kleinere bedrijfjes en ZZP`ers gaan hier aan onderdoor als ze niet een paar centen achter de hand hebben. Alleen door de sluiting van de Horeca liggen ook alle toeleveranciers (vlees, verse groenten, broodjes) al aan de gallemiezen en dan mag je ook alle schoonmaakbedrijven niet vergeten die normaal dagelijks onderhoud plegen in die verplicht gesloten branche. Die toegezegde steun vanuit de overheid loopt via de Gemeentelijke aanvragen en iedereen met een beetje ervaring weet dat alles wat eerst beoordeeld en goedgekeurd moet worden door Ambtenaren uitloopt op uitstel of afstel. Kortom als we deze Economische klap overleven mogen we daar heel dankbaar voor zijn.
 2. 3 points
  Ja dit is de manier die ik al sinds Google er is hanteert, zo kon je vroeger veel meer. Ik heb zo 100den vod adressen van iptv aanbieders , zal er hier een paar plaatsen, als ik meer tijd heb zal ik wel een lijst maken. Hier wat links: http://103.133.204.82/Data/ http://5.189.169.242/ http://185.105.101.95/ Het is geen garantie dat ze het blijven doen
 3. 3 points
  Er zijn op dit moment 2 behoorlijke releases in omloop met Custom NL vertaling die redelijk goed schijnen te zijn. Er is een WEB-DL AMZN (Amazone) en een WEB-DL ITunes versie, beide met DD5.1 audio. Vanavond dus maar eens lekker 2.23 uur lang onderuit met een borrelhapje.
 4. 3 points
  Dit heeft volgens mij een beetje betrekking op de linkjes die @vuurvogel76 heeft geplaatst in een andere topic. Als je wat meer duidelijkheid wil over de mogelijkheden om bestanden van Nieuwsgroepen te downloaden met gebruikmaking van verschillende Indexers kan je eens een kijkje nemen op de website onder deze link. Als er problemen zijn met de Engelse taal, kan je rechts bovenin Nederlands selecteren. In het overzicht op deze website staan alle beschikbare indexers.
 5. 3 points
  Fijn dat het gelukt is om je Engelstalige ondertitels uit je video bestanden te halen @dijkrat, nu kan je dus verder aan de slag met de Nederlandstalige ondertiteling, die je (nu je MKV bestanden hebt van je serie) makkelijker kan samenvoegen. Bedankt voor de melding.
 6. 2 points
  Hierbij een mooie zoek query om te Googlen. Je kunt hiermee zoeken op Google naar films / series / muziek / games etc welke gehost zijn op servers. Deze servers zijn door de Google bot indexeert en daarom vindbaar (op de juiste manier). Je hebt dan wel de juiste Google query nodig om deze te kunnen vinden. Die hebben we natuurlijk gedeeld Dit blijft een erg mooie: intitle:"index.of" (mp4|avi|mkv) "Naam van bekende film of serie hier" -html -htm -php -asp -jsp -blog Voorbeeld: https://www.google.nl/search?q=intitle:"index.of"+(mp4|avi|mkv)+"frozen 2"+-html+-htm+-php+-asp+-jsp&start=10&bav=on.2,or.r_cp.&cad=b&biw=1920&bih=950&dpr=1&ech=1&psi=IltuWLadNYvojwTtmKDgCQ.1483627299220.3&ei=IltuWLadNYvojwTtmKDgCQ&emsg=NCSR&noj=1 Daarna krijg je op Google de resultaten van de openbare directorys: In deze directory kan je de content welke je zoekt vinden. Je kan deze downloaden door er op te klikken. Je kunt ook nog via het ../ knopje (als je niet in "Index" zit een map eronder zoeken. en ook daarin zijn weer folders met andere films etc te vinden: Veel zoek plezier!
 7. 2 points
  Goedenavond! Beetje bij beetje begin ik mij te ergeren aan mensen die op Duken een topic starten over dat ze geen toegang meer hebben tot hun account óf verbannen zijn van site X of Y zonder reden. Ten eerste vind ik dat deze mensen niet geholpen moet worden door onze community aangezien Duken geen doorgeef-luik is. Ten tweede hoor ik vaak dat site X of Y hun eigen leden verbannen zonder reden of dat mensen niet kunnen registreren met een VPN wat ook voor de nodige problemen zorgt (wat zou de reden hiervan kunnen zijn... ). Waarom willen deze mensen persé op dergelijke onaangename websites actief zijn. Vaak zie ik dezelfde website-namen voorbij komen. Ik denk dan: "Er bestaan meerdere en betere Nederlandse websites op dit gebied, ik ga wel lekker naar deze toe". Is het tijd voor een nieuwe forum-regel of hoe denken jullie hier over? Ik hoor graag jullie mening
 8. 2 points
  Het werk van Nederlandse uploaders en vertalers heeft bij talloze mensen jaren lange plezier opgeleverd, zo ook bij mij. In tijden vóór betaalde streamingsdiensten, wanneer een film voor de eerste keer online verscheen, was hier vaak nog geen Nederlandse ondertiteling voor beschikbaar. Dit werd ook opgemerkt door Nederlandse gebruikers waardoor sommige van hen op het idee kwamen om dan maar zelf de ondertiteling te maken. Om zo iets goed te doen verreist tijd, passie en uiteraard kennis van de gesproken taal. Wanneer de zelfgemaakte ondertiteling compleet was, werd de film met Nederlandse onderteling gedeeld voor het grote publiek zodat zij ook konden genieten van het aanbod. Ik én leden van Duken willen alle uploaders en vertalers door de jaren heen bedanken voor hun inzet, tijd, moeite en passie. Online Nederland kon (én kan nog steeds) niet zonder jullie, dus bedankt hiervoor Hieronder vindt je een alphabetisch gesorteerde lijst met namen van Nederlandse uploaders, groepen & vertalers die zó groot zijn geworden dat deze nooit vergeten mogen worden. Er zullen ongetwijfeld grote namen missen dus mocht je namen weten die waardig genoeg zijn voor de Hall Of Fame, plaats een reactie met bewijs dat deze de Nederlandse scene bedient heeft. Dit mogen ook namen zijn die niet meer actief zijn. Let op, geen links plaatsen die linken naar illegale content! Hall Of Fame: Individuele uploaders Betty-Boop blackSam Bodhi Bowser coen1111 crazyadriaan Daffy diva downl0ad erwin0001 grizzly ikke1956 ipod020 jobbie Koedje longdeer luiehond69 Merlijntje MovieNight NLUPPER002 Parkiet Poolvos popie Qiuckly shooter123 Stan1948 utopia Vaping VENOM Vlinder2 Hall Of Fame: Groepen 2Lions-Team DivXNL-Team Dutch Movie Theater (DMT) DutchReleaseTeam Metamorfose Nlt-Release Quality over Quality (QoQ) SimplyReleases Hall Of Fame: Vertalers Janty
 9. 2 points
  Stukje op ad.nl: Aha, daarom loopt iedereen wc papier te hamsteren.
 10. 2 points
  Hallo @Bert010, downloaden van Nieuwsgroepen is nagenoeg onmogelijk zonder gebruik te maken van een Newsserver. SunnyUsenet heeft een retentie van 3100 dagen, dus je kan dingen binnenhalen van behoorlijk wat jaren geleden, maar dan moeten de bestanden nog wel compleet zijn. Misschien ligt jouw probleem wel bij het willen downloaden van Films die getroffen zijn door Notice & Takedown, die dan ook niet meer binnen te halen zijn. Heb je wel eens geprobeerd een account te maken bij verschillende NZB Community's zodat je wat meer keus hebt als het gaat om het zoeken naar bepaalde films, want dat jouw downloads nu af en toe mislukken hoeft niet perse te liggen aan jouw Newsserver. Vaak worden wat oudere films ook wel herpost op verschillende community's op verzoek, waardoor de kans om alsnog een film van jouw keuze binnen te halen wat groter is. Er is natuurlijk ook nog de mogelijkheid dat het programma wat jij gebruikt om te downloaden niet meer exact doet wat jij verwacht. Je kan voor het downloaden van Nieuwsgroepen verschillende Programma's gebruiken. Behalve downloaden met Spotweb kan je even de verschillende mogelijkheden bekijken die in een overzicht staan onder deze link onder het kopje NZB clients en software.
 11. 2 points
  De motivatie en uitdaging was weg. Er ging veel tijd inzitten. Als dat dan tegen gaat staan, dan is het tijd om een pauze in te lassen. Nu heb ik er weer even zin in, voor hoelang geen idee. We zien het wel
 12. 2 points
  https://www.nzb-tortuga.com/(kan de server niet vinden al 3dgn) https://www.albumsindex.com/( je beland op een phpinfo bestand) https://abook.to/(bestaat niet meer) https://newztown.co.za/(kamt met veiligheids lekken) https://6box.me(zo goed als onbereikbaar) https://newzleech.com(erg moeilijk bereikbaar) https://www.nnzf.io/(bestaat niet meer) https://dusky.deepcave.net/(verbinding krijgen is bijna onmogelijk)
 13. 2 points
  https://www.film-paleis.me/nzbbrowse.php NZB en Torrent https://www.nzb-tortuga.com/ https://www.albumsindex.com/ update ? https://newz69.keagaming.com/ https://nzbgeek.info/ 14 day trial period https://lulunzb.com/ invited only https://simplynzbs.com/ invited only https://omgwtfnzbs.me /invited only https://abook.to/index.php /invited only https://www.miatrix.com/ only 2 grabs days https://nzb.cat/index.php 1 grab day https://nzbindex.in/ 1 grab day https://newztown.co.za/ under maintenance https://fastnzb.com/ Donate https://6box.me/ http://binzb.com/ https://newzleech.com/ http://nzbfriends.com/ http://nzbstars.com/ spotnet http://www.hdchina.net/ https://www.pirates4all.com/ https://www.nnzf.io https://althub.co.za/ https://dusky.deepcave.net/ https://army-of-strangers.biz/forum.php https://www.fileleechers.info https://www.sector-one.org/forums/forum.php https://filesharingtalk.com/nzbs/
 14. 2 points
  Wat heb je nodig? 1. De game of Homebrew NSP die je wil converten 2. Download NSC Build (Credits: Julesontheroad - Ontwikkelaar) 3. Je eigen keys (Gebruik hiervoor Lockpick , mocht je deze nog niet hebben) Stap 1 - Je eigen keys maken - Eject je mSD kaart van je switch - Copy lockpick.nro naar de mSD (root/switch) - Stop je mSD terug in je switch, en launch de CFW - Open nu je homebrew menu en start Lockpick op - Als lockpick klaar is, doe dan je switch weer uit. - Eject je mSD kaart van je switch - Kopieeër nu vanaf je mSD (root/switch/prod.keys) ergens op je PC Stap 2 - Pak je gedownloade .zip file uit (NSC Build) - Kopieeër nu prod.keys naar "../NSC.Builder.vXXXX/ztools" en hernoem hem naar keys.txt Stap 3 - Start NSCB.bat op (../NSC.Builder.vXXXX/NSCB.bat) - Druk nu op 1 en dan enter ("Process files individually") - Drag en drop de game/homebrew in het venster en druk op enter - Druk op 1 en dan enter ("start processing") - Druk op 2 en dan enter ("repack and list as xci") - Nu wachten tot hij klaar is (de groter de NSP, de langer het duurt) - Wanneer je ziet "ALL FILES WERE PROCESSED" kun je het venster sluiten Stap 4 - Je kan nu je nieuwe XCI vinden onder "../NSC.Builder.vXXXX/NSCB_Output/" - Kopieeër deze dan naar mSD en/of Externe HDD En downloaden kan op meerdere sites, b.v. https://www.the-newgeneration.net/ https://spikesplace.live/ https://www.newzbin.org/ Veel game plezier
 15. 2 points
  Hallo @dijkrat, Ik hoop niet dat je het me kwalijk neemt, maar je bent zeer zuinig en onduidelijk met je informatie. Je stelt een vraag en geeft aan dat er Engelse ondertiteling ingesloten zit in de video en daar is mijn antwoord op gebaseerd. Geef in de 1e plaats eens aan wat het formaat is van jouw video (Bijv. MKV, MPG of AVI) en laat ook eens weten of je de Engelstalige ondertiteling aan of uit kan zetten bij het afspelen.
 16. 1 point
  Goede morgen @daanj, voor jou geld hier toch waarschijnlijk hetzelfde als waar de meeste de fout ingaan en dat is toch echt dat je niet de juiste Firmware op je kaart hebt staan. Er zijn ontzettend veel verschillen in de SD-kaarten en je moet echt goed kijken welke kaart jij hebt en daar de correcte firmware bij zoeken. Kijk even op de website onder deze link of jouw SD-kaart daar bij staat en download dan de goede Firmware. Onthoud wel dat je voordat er nieuwe Firmware op de kaart gezet wordt, dat je even de kaart moet formatteren.
 17. 1 point
  Niet alleen via online platforms maar ook via e-mail worden illegaal e-books aangeboden. Het is niet toegestaan om digitale kopieën van boeken aan anderen te koop of te geef aan te bieden. Soms kom je er met een waarschuwing vanaf zoals onlangs, Jos D, die via e-mail gratis 33 titels aanbood waaronder De zeven zussen serie van Lucinda Riley, Schilderslief van Simone van der Vlugt en Finse Dagen van Herman Koch. Bij illegale verkoop wordt echter een schikking met boetebeding getroffen of een procedure gestart. “In dit geval dacht de aanbieder dat hij zijn zelf gekochte e-books wel mocht delen net zoals een papieren boek,” zegt BREIN directeur Tim Kuik. “Maar een papieren boek kun je maar één keer tegelijk weggeven. Van een e-book geef je tegelijkertijd tientallen kopieën weg, dat loopt al snel naar honderden of zelfs duizenden als die mensen ook weer kopieën weggeven en dat is dan nog maar één geval. Mensen denken wat maakt het uit maar dat hakt er natuurlijk behoorlijk in qua inkomsten voor schrijvers en uitgevers. Die kunnen dat niet hebben, zeker nu niet.” “Het zijn moeilijke tijden nu, dat realiseren wij ons. Dit geldt voor iedereen, voor u, voor ons maar ook voor de schrijvers en uitgevers. En voor iedereen heeft het impact, zowel zakelijk als privé. Voor de schrijvers en uitgevers geldt echter ook dat zij moeten rondkomen van hun creatieve arbeid en dat lukt niet of veel minder als hun werk ook nog eens illegaal verhandeld wordt. De handhaving die BREIN doet in dat kader blijft dan ook, ook in deze moeilijke tijden, noodzakelijk en wij staan hierin onze aangeslotenen onverminderd bij” aldus BREIN in haar brief aan D. Naast het kopen van een ebook, zijn er ook abonnementsmodellen zoals onder meer Kobo, Bookchoice of de bieb waar je ook digitaal kan lenen, zie https://www.ereaders.nl/abonnementsdiensten-voor-e-books/ voor een review van aanbieders.
 18. 1 point
  Ze zijn nog bezig met een update van the new-generation.nl
 19. 1 point
  Dat kan wel lastig zijn als je je naam prive wilt houden maar je heet prive Welcome!
 20. 1 point
  Hallo @ladyman, alle respect voor je goede intentie, maar op websites zoals Opensubtitles.org worden Google vertalingen niet of nauwelijks gedownload vanwege de gebreken die daar nogal in voorkomen. Bovendien moet je zeker zijn dat de synchronisatie van de vertaling overeenkomt met de verschillende filmformaten die beschikbaar zijn. Er zijn bovendien alweer verschillende vertaalteams aangesloten bij NZB Community's die vaak een betere vertaling afleveren dan Google en de vertalingen worden dan ook nog nagelopen op fouten. Als je zelf een beetje hebt rondgekeken bij verschillende download Community's zie je ook dat er al heel snel vertalingen beschikbaar zijn van personen die dat bijna dagelijks doen voor hun beroep en daar kan ook een Google vertaling niet tegen op.
 21. 1 point
  hoi wilde bedoelen de subs vertaal.ik met google translate maar het is juist die subs wil ik graag delen maar op de site opensubtitels willen die nie i zoals.heb de sub fantasy islands 2020 vertaald met google translate en die wil graag ergens plaatsen
 22. 1 point
  Volgens mij is dat Gat in de Ozonlaag boven Amsterdam helemaal dicht, want de Kolencentrale in West is dicht en er vliegen al ruim anderhalve week amper vliegtuigen overheen en er meren geen mega passagier schepen aan bij het IJ en verkeer in de stad is nog hooguit 30% dus alle verdere voorgenomen maatregelen om de stikstof uitstoot terug te dringen kunnen in de ijskast. Misschien worden die linkse partijen nu wat milder in hun denkwijze en wordt de stad voor de inwoners zelf ook weer wat aantrekkelijker.
 23. 1 point
  Ik hou me dan ook strikt aan de regels, wat iedereen zeker moet doen. Aziaten zijn dan ook veel gedisciplineerder dan wij misschien ook zelfs socialer. Maar wat is onze wereld in eens een stuk schoner, als je nu buiten een hap lucht neemt, dat scheel bijna 5 peuken aan Fijnstof binnen de ring Amsterdam
 24. 1 point
  Topic doen we op slot. Lijkt nu duidelijk te zijn. Anders krijgen we weer moddergooien.
 25. 1 point
  Als je in 2003 een website interface bedenkt en deze is 16 jaar later nog bijna hetzelfde heb je hem ontzettend goed bedacht
 26. 1 point
  Mooie namen ik ken er wel een paar van , niet persoonlijk maar waar ik wel eens mee praat
 27. 1 point
  Hey PaasHaas62, Ik leg mijn oor daar is te luister en hoor of ze iets voor jou kunnen doen. Mvg
 28. 1 point
  Strijd tegen corona doet stroomverbruik fors dalen Het stroomverbruik in ons land is de voorbije dagen gevoelig gedaald, blijkt uit nieuwe cijfers van de Belgische hoogspanningsbeheerder Elia. Het piekverbruik ligt sinds de nieuwe, strengere maatregelen van dinsdag – onder meer een samenscholingsverbod – 10 tot 15 procent lager dan gewoonlijk. Dat is vergelijkbaar met de terugval van het stroomverbruik tijdens het weekend. Het stroomverbruik was overigens al voor dinsdag aan het dalen. Vorige week, na een eerste reeks maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad, viel het elektriciteitsverbruik onmiddellijk terug met 5 tot 10 procent. De woordvoerder van Elia, Marleen Vanhecke, kan niet meteen zeggen wie in België minder stroom verbruikt. Het ziet ernaar uit dat het verbruik van de grote industriële bedrijven voorlopig op peil blijft. De sluiting van heel wat winkels, restaurants en andere horecazaken zou weleens de reden kunnen zijn van de daling, geeft ze aan.Italië en Spanje België is niet het enige land waar het stroomverbruik de jongste dagen daalt, zegt Vanhecke. Maar de impact van de maatregelen tegen de corona-uitbraak op het elektriciteitsverbruik loopt sterk uiteen van land tot land. In Italië werd de afgelopen week een vijfde minder elektriciteit geconsumeerd, terwijl er in Spanje geen enkel effect waar te nemen valt. In Duitsland werd de voorbije week 5 procent minder stroom verbruikt en in Frankrijk 10 procent minder. Toch is het volgens de woordvoerder van Elia niet duidelijk of het verminderde verbruik nu ligt aan de lockdown of aan het zeer zachte weer voor de tijd van het jaar. Bron: De standaard Heeft men hier dan rekening gehouden met het feit dat er nu waarschijnlijk meer gebruik zou kunnen gemaakt worden van o.a. het internet of de tv, want het lijkt me toch dat nu juist meer zou kunnen gekeken worden naar streaming diensten zoals Netflix e.d. . Zelf merk ik dat mijn tijd op het net toch wel is toegenomen, zeker als het gaat over zakelijke betrekkingen, om toch enig contact te houden met vrienden en familie. Zakelijk is het een ramp daar er voor ons vele privé, al dan niet allemaal, evenementen afgelast zijn of worden maar ook voor privé zaken is er ook het een en ander veranderd. Zo waren we van plan om tegen de zomer een buitenverblijf op Texel te kopen, ook voor mijn moeder die er graag gaat hoewel zij zwaar ziek is en ook onder palliatieve zorgen is, en nu op zeer losse schroeven staat zo niet als afgeschreven plan moet gaan beschouwd worden. Gelukkig waren en zijn er geen definitieve afspraken gemaakt geweest, maar het plan en het idee blijft wel hangen en we hopen als alles over is we het opnieuw kunnen opnemen. De tijd zal het uitwijzen en voorlopig blijven we dus in ons stulpje in België, we kunnen zelfs niet gebruik maken van onze 2e woning aan de Belgische kust wegens de lockdown hier.
 29. 1 point
  Extra tip (Blocking nintendo servers) Wil jij toch je WIFI verbinding gebruiken om bepaalde homebrew applications te upgrade of te updaten via internet? Maar bang dat Nintendo je banned om dat jij je switch om getoverd hebt tot een echte machine? Gebruik deze guide & volia! Ga naar de applet Instellingen en vervolgens naar het tabblad Internet. Selecteer het wifi-netwerk waarmee u verbonden bent en klik op "Instellingen wijzigen" Wijzig DNS-instellingen in Handmatig. Kies de server die zich het dichtst bij uw apparaat bevindt uit de onderstaande tabel en voer de primaire en secundaire DNS in uw verbinding in. Bewaar instellingen en test verbinding. Europa (server in Frankrijk) Primaire DNS 163.172.141.219 Secundaire DNS 207.246.121.77 Amerika (server in de VS) Primaire DNS 207.246.121.77 Secundaire DNS 163.172.141.219 Blokkeer testen Download de nieuwste release van de 90DNS-tester (link) Plaats de Switch_90DNS_tester.nroin de switchmap op je SD Ga naar het homebrew-menu en voer de 90dns-tester uit
 30. 1 point
  Dit is al een ruim 2 jaar oude topic, maar ik lees op een ander forum wat info uit die zelfde periode van iemand die deze X9 Box heeft aangepast om daar alle ellende van Filmspeler vanaf te krijgen zodat er Kodi op gezet kon worden. Onderstaand de tekst van het bericht waar je misschien wat aan hebt; Ik heb pas 2 X9 boxjes weer "normaal" gemaakt het lukte mij met een Infrarood Muis en de Afstandbediening van het boxje. eerst wipe cache partition daarna data/factory reset en daarna apply update from ext en dan reboot en dan ben je die ellende van filmspeler kwijt.
 31. 1 point
  Hallo! Wellicht is het een leuk idee om een soort Hall Of Fame van Nederlandse vertalers (en misschien uploaders, of is dat tegen de regels?) te maken. Door de jaren heen zijn er heel wat mensen gekomen en gegaan, geen idee welke mensen of groepen nu nog actief zijn. Zie het als een soort eerbetoon
 32. 1 point
  Dat is zeker niet tegen de regels. Het is ook best een leuk idee om een lijst te hebben met deze mensen. Maar deze zijn (veelal) niet lid van de Duken community wat trouwens geen probleem is (we kunnen ze ook gewoon noemen). Ik weet alleen niet hoe ik er mee zou moeten beginnen. Ik kan waarschijnlijk een drie stuks? uploaders / vertalers terug vinden en deze in een bedank lijst zetten. Die kan iedereen dan aanvullen. @Yoshi vind je dit toevallig zelf niet leuk om te doen? Je mag er een mooi topic voor creëren in bijvoorbeeld algemeen. Laat maar weten of dat lukt. Dat we ze mogen bedanken is trouwens echt wel een goed plan.
 33. 1 point
  Naam is niet helemaal correct gespeld, want dat moet [KVN].TheDutchGeneration. zijn. Ik heb enkel totaal geen idee wat je als lid op dit platform kan vinden en ik zou het ook wel fijn vinden als dat eens een beetje toegelicht zou worden wanneer een (nieuw) lid zoiets onder de aandacht brengt.
 34. 1 point
  Ik zag het inderdaad, handig. Zo is het maar net. Sommige mensen die ik ken, vinden het online bestellen van contactlenzen 'eng'. Is niets 'engs' aan. De juiste sterktes invullen en dit een keer extra controleren, en er is niets aan de hand. Ik heb te lang gewacht om het online te gaan bestellen. Reden? Is er een keer iets, sta ik binnen 2 minuten bij de opticien binnen. Duur geintje. Als er nu wat is, sta ik met 10 minuten bij de opticien binnen. 8 minuten langer onderweg, en 155 euro in je zak houden. Prima deal. Gelijk even een reminder ingesteld wanneer het weer tijd is voor een controle en nieuwe lenzen. Altijd makkelijk. Oh ja, middag allemaal.
 35. 1 point
  Van Zombienation en er staan er een aantal op spotnet. Alleen de laatsten (124, 125, 126, 127) zijn via Zombienation te verkrijgen. Heb ze binnen gehaald. Maar denk dat het niet de bedoeling is om ze door te posten op Spotnet. VRGR Zarathustra
 36. 1 point
  Moet morgen een ooginjectie halen in Rotterdam, vandaag op de site gekeken, maar toch geprobeerd hun te bellen. Zag mijn beltegoed slinken, en ga morgen onder begeleiding met de auto inplaats van met het openbare vervoer.(normaal met het OV eerst naar Den Haag en daarna op de Metro richting Rotterdam) val onder de doelgroep oudere. puf puf
 37. 1 point
  Wat ik mij dan altijd afvraag in zulke gevallen (geldt ook voor internationale uploaders die gepakt zijn), denken deze mensen niet na over eventuele gevolgen, zoals dat de grootste der grootste film-maatschappijen "al" hun verliezen bij deze uploaders proberen te verhalen?. Je weet toch wel wat de gevolgen kunnen zijn als je gewoon even nadenkt Googled op dit onderwerp. Er zijn genoeg voorbeelden te vinden van uploaders die gepakt zijn en welke straf zij hebben gekregen. Daar wordt je niet blij van kan ik je zeggen. Los daarvan, een beetje een professionele uploader gebruikt/lekt natuurlijk nooit herleidbare informatie zoals naam, email, IP adres, telefoonnummer en bankgegevens. Daarbij komt dat je altijd voorzichtig moet zijn met reallife connecties/vriendschappen in deze scene, voor je het weet ben je bevriend met een BREIN infiltrant
 38. 1 point
 39. 1 point
  Dan kan de ventilator weer de kamer in, met al die oververhitte utp kabeltjes LOL
 40. 1 point
  Allereerst bedankt allen. De tip omtrent bridge en een andere modem zag ik hier en daar al voorbij komen. Maar welke? Ik ben totaal niet thuis in deze materie en je barst vd merken en reviews. Vandaag is modum A hot en morgen modem B.
 41. 1 point
  Zelf heb ik ook slechte ervaringen met powerline-adapters. Werkte hier onstabiel en had last van (veel) snelheidsverlies. En inderdaad, via een kabeltje blijft natuurlijk het beste. Of koop een goede router die voor het wifi gedeelte zorgt. Zet het modem van Ziggo in bridge-modus en sluit je eigen router vervolgens aan op het Ziggo modem. Werkt hier perfect en heb totaal geen slechte wifi verbinding meer.
 42. 1 point
  @vuurvogel76 ik gebruik vaak torrent site's
 43. 1 point
  @sweet11 Des te dieper je op deze materie in gaat, hoe moeilijker het wordt om het voor de gewone gebruiker nog overzichtelijk te houden in deze grabbelton aan mogelijkheden. Het verijst nu eenmaal enige expertise om je daar in te verdiepen. Dus mijn lijkt de lijst van @vuurvogel76 al redelijk afdoende om de gemiddelde downloader al te voorzien van een legio aan content. Maar ik ben het eens met @Guardian dat een aanvulling op wat je kan verwachten meer uitgediept mag worden.
 44. 1 point
  Hallo @queeny, Als je te weinig ruimte op de HDD van je laptop zelf hebt om de gedownloade NZB uit te pakken zou je de download map kunnen verplaatsen naar een externe USB of Schijf waar wat meer ruimte op is en dan de ISO uitpakken. Je kan zelf in je download programma aangeven waar het gedownloade bestand opgeslagen moet worden.
 45. 1 point
  https://www.virginmedia.com/help/list-of-court-orders Is idd een provider die verder gaat dan gerechtelijke verzoeken om te blokken lees ik er uit, en dat ze daar nog trots op zijn ook ze zijn daar wel erg doorgeslagen van vrij internet kan je bijna niet spreken, maar meer van overheids censuur, en dat in het (vrije) westen..
 46. 1 point
  Och, Coco, dat was een geweldig mooie film. Zeker gezien het onderwerp over de dood gaat. Eindelijk weer een een nieuwe film van Pixar. Je wordt momenteel doodgegooid met al die remakes. En ja, het ziet er allemaal geweldig uit ,maar het werd inderdaad weer eens tijd voor een echt nieuw en hopelijk mooi Pixar pareltje.
 47. 1 point
  Ja ik zou aanraden Amazon s3 als CDN dat scheelt enorm, let dan wel goed op de instellingen want als de case niet goed staat afgesteld dan gaat het snel mis op een actieve site. De kosten in deze vallen erg mee. (ik zelf gebruik geen cdn) Het is vaak niet de omvang, maar de data tabels die de response vertragen, die zou je zo nu en dan moeten opfrissen, mits je weet wat je doet, soms moet je gewoon wat prutsen, (nachts bij voorkeur) en van te voren een back-up draaien.
 48. 1 point
  Goed om te weten, zit ook wat achter dat doe club inactieve leden opschoont. Misschien blijven ze tijdelijk dicht om de load op de server juist te houden. Ik kan mij voorstellen dat ze met zoveel actieve leden zware hardware / optimalisatie moeten hebben. Mooiste zou natuurlijk zijn als ze altijd leden aannemen.
 49. 1 point
  Ze hebben kort geleden 5000 menbers verwijderd, ik snap dat ze inactieve leden verwijderen, b.v. bij 3mnd inactiviteit. maar dat invite vind ik een minder goed idee. Begrijp wel dat het voortvloeit uit snelheids verlies, maar als je het forum regelmatig opschoont is dat invite sys helemaal niet nodig, zeker gelet dat het hun niet om de veiligheid gaat. Ik ben voorstander dat iedereen de mogelijkheid moet hebben, om simpel toegang te krijgen naar dit soort content, en het dus niet in achteraf kamertjes geplaatst wordt, waar alleen een beperkte groep toegang heeft. Maar dat is uiteraard mijn mening.
 50. 1 point
  Hallo @dijkrat, Als de ondertiteling ingebakken zit (Hardcoded) is het niet mogelijk om die Engelse ondertiteling weg te krijgen zonder daarvoor een programma te gebruiken zoals Video Converter Ultimate. Als je bij het afspelen op bijv. TV niet met je afstandsbediening de ondertiteling uit kan schakelen of op de Computer onder de rechtermuisknop, dan zal je de video moeten bewerken en bijsnijden en eventueel daarna een losse Nederlandstalige srt toe moeten voegen.
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...