Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Toont de meest gewaardeerde bijdragen sinds 30-03-17 van alle content

 1. 3 vind ik leuks
  Men kent die uitspraak of gezegde 'de enne z'n dood de andere z'n brood' afgelopen dinsdag - nacht is er iemand overleden een dialyse patient en die sloten ze eerder aan als mij... Nu wordt ik vanaf volgende woensdag om 14:10 uur aangesloten dus 4 urged erbij (dialyse-tijd en 20 min afdruken) en 10 min later de taxi. Dat is wat anders als ik na de dialyse pas om 19:30 bij me binnen stap De dialyse verpleegkundig is zojuist bij me geweest het is vervroegte de aan sluiten tijd namelijk vrijdagmiddag al
 2. 3 vind ik leuks
  Hier heb je er eentje : https://ftp.gnome.org/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/script.video.F4mProxy/script.video.F4mProxy-2.8.0.zip En nog eentje : https://ftp.gnome.org/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/plugin.program.indigo/plugin.program.indigo-1.0.2.zip En nog : https://ftp.gnome.org/mirror/addons.superrepo.org/v7/addons/plugin.video.uiptv/plugin.video.uiptv-1.0.5.zip Hoop dat ik hierbij geen regeltjes overtreed. Maar denk het niet. Selecteer de link en zet de zip op een stick. Daarna vanaf de zip file installeren. Hopelijk heb je er wat aan.
 3. 3 vind ik leuks
  Layla M. (2016) - Download / Torrent / NZB JAAR, LAND 2016 Nederland GENRE Drama SPEELDUUR 110 minuten REGISSEUR Mijke de Jong ACTEURS Nora El Koussour, Ilias Addab RELEASEDATUM (NEDERLAND) Bioscoop: 17 november 2016 Synopsis De 18-jarige Layla (Nora El Koussour) is een jonge vrouw van Marokkaanse afkomst. Ze doet eindexamen vwo en is een fanatiek voetbalster. Met haar ouders, oma en broer woont ze in Amsterdam-West. Layla is niet op haar mondje gevallen en durft voor haar mening uit te komen. Ze stoort zich aan het negatieve beeld dat er is over Marokkanen en het Islamitische geloof. Thuis heeft ze discussies hierover en Layla zet zich steeds meer af tegen de liberale opvattingen van haar ouders. Tegen hun wil en tot schrik en ergernis van haar beste vriendin en broer, sluit ze zich aan bij een groep jonge Moslims die strijden voor acceptatie en het uitoefenen van hun geloof. Binnen de groep maakt ze kennis met Abdel (Ilias Addab) die haar begrijpt en haar verhalen over de ruzies thuis aanhoort. Layla wordt verliefd en het kost Abdel geen moeite haar over te halen hem te volgen. In het geheim trouwen ze en Layla reist met hem naar het Midden-Oosten. Al snel blijkt dat Abdel steeds meer zijn eigen weg volgt en een buurvrouw is haar enige contact met de buitenwereld. Langzaamaan en tot haar afgrijzen, realiseert Layla zich wat de echte reden is van hun reis. Informatie over de download Directe links naar een NZB, Torrent of download bestanden zijn hier niet te vinden en mogen niet worden geplaatst op Duken.nl. Discussiëren, overleggen en tips zijn toegestaan. Meer informatie in onze huisregels.
 4. 2 vind ik leuks
  het probleem voor de aanmaners zoals waldorf en frommer zit hem in het bewijs, en ik zie hier nergens een goed advies. als abonnee ben je verantwoordelijk voor je ip-adres. het geschil bestaat uit 2 delen. strafrechtelijk is het moeilijk te bewijzen dat je de dader bent. stuur je zoiets als een unterlassungserklärung op, dan is dat een bekentenis dat jij de dader was. hebben ze die, dan hebben ze je bij de ballen, want dan is er gemakkelijk civielrechtelijk een schadebedrag te vorderen. reageer je niet, dan kan je in plaats van een "tater" ook een "störer" zijn, omdat er ingebroken kan zijn op jou ip-adres, en daar zit het probleem voor het advocatenbureau die mensen uitmelken. Ben je de dader niet want je bekent niet via een "unterlassungserklärung" dan geven ze practisch altijd op, want deze geldwolven worden niet door de auteursrechthoudende bedrijven betaald voor deze rechtszaak-kosten. dus-nergens op reageren en uitzitten die aanmaningen en civiele vorderingen vermeerdert met belachelijke dossier-behandelingskosten. en bij een aanmaningsbrief-beter direct stoppen-want een "störer" moet je dan ook niet meer zijn. maximale boete als störer is E150,-- strafrechtelijk, en daarmee is niet bewezen dat je dan ook een dader bent, want dan wordt het duur in een civielrechtelijke tweede rechtszaak volgend op als basis een strafrechtelijke conclusie dat je de dader bent.
 5. 2 vind ik leuks
  Het is een prachtige afbeelding, niets mis mee en je hebt ook niets verkeerd gedaan, Puppy. Ik zal het proberen uit te leggen. Door bloot afbeeldingen te plaatsen kan duken.nl gebanned worden uit het advertentie programma van Google. Op deze website staan Google Adsense reclames, waardoor de hosting en onkosten een beetje betaald kunnen worden. Google is ontzettend streng, helemaal als adverteerders bloot beelden plaatsen op hun websites. Als Google verboden dingen waarneemt, wat vaak vaak automatisch gebeurd met bots, kan de duken account advertentie worden gesloten. Dan zijn er geen inkomsten meer en vaak betalen ze openstaande advertentie tegoeden ook niet uit. Het lastige is dat je ze ook niet even kan bellen, Google is bijna onbereikbaar als er een probleem is. Ze hebben een forum voor Adsense maar Google medewerkers helpen bijna nooit als je daar een probleem meld. Dat is dus het probleem. Niets mis met mooie afbeeldingen. En je kan ze schijnbaar wel in het fullmember gedeelte plaatsen begrijp ik uit Duken's reactie. Daar worden Google's bots geblokkeerd, dus kan je er dingen plaatsen die je hier beter niet kan plaatsen.
 6. 2 vind ik leuks
  Als ik met de staatsloterij een mooi prijs win dan ben ik niets te beroerd voor, dat ik jullie met een onbeschoft echte limbo op kom halen en we maken een mooi dag van !
 7. 2 vind ik leuks
  De lijst van April 2017 Beste Nederlandse Torrentsites Alleen Retail Meer dan 30000 torrents Muziek Paradijs ratio vrij Meer dan 5000 torrents Extreme Torrents Film Paradijs Hollandse Knallers Koffiehuukske Muziek Free Place2Home Soulmates The Unbreakables
 8. 2 vind ik leuks
  Website: https://www.xsnews.nl Couponcode: 11YEARS Korting: 60% Geldig tot en met: 5 April 2017
 9. 1 vind ik leuk
 10. 1 vind ik leuk
  Houd er rekening mee dat de hulp van een advocaat niet gratis is. De kosten voor de juridische hulp liggen vaak lager dan de aanmaning. Het gaat je dus sowieso geld kosten. Heksenjacht. Als iemand op je IP zit of er een fout word gemaakt, kan je betalen. Of je het nou aanvecht of niet. Gebruik gewoon altijd een VPN. Dan heb je dit gedoe niet.
 11. 1 vind ik leuk
  Bedankt enne ja ik zal wel gebroken van de dialyse afkomen, dat is zeker
 12. 1 vind ik leuk
  Een knaller van een aanbieding! 70% korting bij XSNews https://www.xsnews.nl/nl/offers.html Couponcode: 1KINGDEAL Geldig tot en met 30-04-2017 Alleen in combinatie met een automatische verlenging en slechts eenmaal geldig.
 13. 1 vind ik leuk
  De rechtbank Amsterdam heeft Stichting BREIN woensdag in een zaak over het ongeautoriseerd vervaardigen en verspreiden van ondertitels op alle punten gelijk gegeven. De voor deze procedure opgerichte Stichting Laat Ondertitels Vrij (SLOV) en een ondertitelaar die deel uitmaakte van het Simply Releases Team (SRT) stelden negen vorderingen in tegen BREIN. Alle vorderingen werden door de Rechtbank integraal afgewezen. Ondertitels mogen uitsluitend met toestemming van de rechthebbenden op een filmwerk worden vervaardigd en openbaar gemaakt, zo niet, dan maakt men met het maken en verspreiden van ondertitels inbreuk. Ook een algemeen beroep op het grondrecht van vrijheid van meningsuiting wordt afgewezen. Tenslotte stelden de eisers nog dat BREIN onrechtmatig zou hebben gehandeld door te handhaven tegen ondertitels bij films en tv-series uit illegale bron. Ook deze vordering strandde. SLOV en het lid van SRT moeten de kosten van de procedure betalen. "Er zijn diverse zogenaamde release teams actief die films en tv-series uit illegale bron geschikt maken voor de Nederlandse illegale markt door illegale ondertitels toe te voegen. Dit vonnis maakt nog eens duidelijk dat dit illegaal is" aldus BREIN directeur Tim Kuik. “BREIN zal deze handhaving dan ook opvoeren omdat het uiterst schadelijk is voor de rechthebbenden en de nieuwe business modellen die lijden onder de illegale concurrentie van illegaal ondertitelde illegale films en tv-series." Toon volledig nieuwsbericht
 14. 1 vind ik leuk
  Ach, anders hebben we altijd Peter Griffin nog met z'n drone. Totdat een havik er leuk mee gaat 'spelen'
 15. 1 vind ik leuk
  Ik vond de film ook wat tegenvallen. Zeker niet het beste van Spielberg.
 16. 1 vind ik leuk
  Dat is tegenwoordig soms best lastig maar toch goed te doen. Toen ik een jaar of 6 was, in 1983, begon bijna iedereen te vloeken als ze een printer op een netwerk moesten aansluiten. En als een printer was aangesloten, ging er ook altijd wel wat mis... Mijn oom gooide er ooit een uit het raam na uren lang rotzooien. Een van de leukste scenes uit Office Space, een film van Mike Judge, de maker van Beavis en Butt-Head.
 17. 1 vind ik leuk
  Ik vond het een relatief onschuldige afbeelding maar ze kunnen er erg kleinzielig over doen. En, bijna alles gaat volautomatisch. Tegenwoordig gebruiken ze bots die naakt kunnen spotten en als je al een waarschuwing hebt gehad, word je dan zo uit het Adsense programma gegooid. Een vriend van mij had dat, inkomsten van honderden euro's per maand bevroren, uiteindelijk kreeg hij het na een jaar toch nog. Mede daarom wil ik geen Adsense op mijn websites, zelfs op Google forums is er niemand aan te spreken als er problemen zijn. Bol.com betaald uitstekend, vooral bij veel bezoek. Als je een banner voor knuffels plaatst op een website voor kinderen, is er een uitstekende CTR. (aantal kliks) Mensen kopen dan vaak geen knuffels maar ander speelgoed. Of een DVD, TV, fiets, luiers, je kan het zo gek niet bedenken. Commissie is vaak leuk, meer dan genoeg om de hosting e.d. mee te dekken. Jij zou mediaspelers, DVD's e.d. kunnen aanbieden op refferal basis. Soms werkt het fantastisch, soms is er amper conversie. Het proberen waard.
 18. 1 vind ik leuk
  Begrijp ik. Ik wou alleen maar aangeven dat ik achter de naam van de film ben gekomen, omdat ik de acteur op de foto herkende. Volgens IMDB weer niet Ach, zou ons een worst wezen, de film is geraden Edit: Jullie hebben volgens mij wel gelijk. Of IMDB maakt me in de war, dat kan ook nog Dan haalde ik de persoon links en in het midden door elkaar Het is nog vroeg. I am really sorry
 19. 1 vind ik leuk
  IPTorrents heeft trouwens niet zo'n goede reputatie meer. Dat komt o.a. door loterijen waarvoor ze donaties vragen en vervolgens nepaccounts tot winnaar verkiezen: Ze vallen andere torrentsites aan uit jaloezie: Ze stelen IP-adressen van seeders op andere torrentsites en voegen die toe aan hun eigen torrents, zodat het lijkt alsof ze meer seeders hebben:
 20. 1 vind ik leuk
  Biography en Drama
 21. 1 vind ik leuk
  Wat een goed nieuws zo na de paasdagen puppy! Heel erg fijn voor je.
 22. 1 vind ik leuk
 23. 1 vind ik leuk
  Het is inderdaad 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Met Google reverse image search wordt het inderdaad wel erg makkelijk. Dan is er al snel niets meer aan. Het leuke aan een topic zoals dit, is dat je zelf gaat zoeken. Wat zie je op de afbeelding, welke hints zijn er al gegeven? Op die manier zoek ik liever zelf, dan dat ik de afbeelding in Google reverse image search gooi. Lijkt me een goed idee. Al kunnen we moeilijk controleren of iemand gebruik heeft gemaakt van Google reverse image search Wat vinden jullie van de volgende nieuwe regel: Plaats een nieuwe opgave (mag van het internet of een eigen screenshot) en plaats er ook een hint bij.
 24. 1 vind ik leuk
  Niet slecht maar ook zeker niet goed. Net een 6, meer kan ik m echt niet geven. Terwijl het genre mij juist ligt. Anti Hillary film, die zeer propogandistisch overkomt. Het zou mij niets verbazen als hij door de Trump foundation is gesponsord.
 25. 1 vind ik leuk
  Heb 'm nog op me NAS staan van de week is kijken ernaar
 26. 1 vind ik leuk
  Welkom, in het filmtopic! Je hebt laatst vast wel een film gezien. En je denkt: 'Hé, deze film moet iedereen gewoon zien' of: 'Deze film moet gewoon door niemand gezien worden!'. Post dan je review van de film hier. Zodat wij weten of het de moeite waard is om die te kijken. Natuurlijk kun je ook gewoon rond neuzen in dit topic, om te leuke films te zoeken Tips & Regels Moet toch echt, even wat regels...En wat tips om je post nog mooier te maken. Opmaak review Even wat tips hoe je je review het beste kan opmaken. Graag de naam geven van de film, wel zo handig. En daarna van bijvoorbeeld http://www.moviemeter.nl/ eventjes de samenvatting er bij plakken, zodat wij weten waar de film over gaat. En een trailer erbij. Maakt het altijd wat leuker. Daarna een kleine review van wat jij van de film vond. Graag in 1 of meerdere zinnen zodat wij er ook echt wat aan hebben. En om het nog wat leuker te maken, zet erbij hoeveel sterren jij de film zou geven. Spoilers Alle films? Ja zo kunnen wij ideeën opdoen over een leuke film. Of zo weten we welke film jullie ons niet zouden aanraken. Discussiëren Je kunt ook over de films discussiëren. Dus iemand vind die film oersaai, en jij super leuk. Kunnen jullie aan elkaar vragen: 'Waarom dan?'. Niet te bedoeling dat dit het hele topic lang doorgaat... Tot zover de tips & regels. Hopelijk hebben jullie hier wat aan en gaan jullie er ook wat mee doen. Ik zou zeggen: veel film kijk & review plezier!
 27. 1 vind ik leuk
  Goeeedeeeemorgen iedereen! Alles goed heren?
 28. 1 vind ik leuk
  Hier een link voor diegene niet precies weet wat dialyse nu inhoudt
 29. 1 vind ik leuk
 30. 1 vind ik leuk
  Ik wil 'm maar eens een keertje zien, dus ik downladen op het ogenblik wel te verstaan de retail versie
 31. 1 vind ik leuk
  Goedeavond!!!! Hier ben-hur aan het kijken. Nu op de helft, heftige film maar wel erg goed. Review volgt.
 32. 1 vind ik leuk
 33. 1 vind ik leuk
  Stichting Brein heeft de radiodienst GBC Radio via de rechter gedwongen te stoppen met zijn activiteiten op last van een dwangsom van tweeduizend euro per dag. De zender bood via de site Gezellig Kletsen de mogelijkheid tracks aan te vragen die vervolgens streaming gedraaid werden. GBC Radio verkreeg inkomsten uit zijn dienst, maar beschikte niet over de vereiste muzielicentie om materiaal waarop rechten berusten uit te zenden, meldt Brein. Met een rechterlijk ex-partebevel is de zender gedwongen offline te gaan. Als de zender niet aan het bevel zou voldoen, zou GBC Radio tweeduizend euro per dag moeten betalen met een maximum van vijftigduizend euro. Brein heeft de zender niet eerst gesommeerd te stoppen, omdat het om een 'niet goed te praten grootschalige auteursrechteninbreuk' zou gaan en een ex-partebevel beter zou werken. "Prima natuurlijk als mensen dit als hobby hebben en voor een paar tientjes koop je een licentie, dan ben je legaal", zegt Brein-directeur Tim Kuik over de actie. GBC Radio zond continu een selectie uit zijn aanbod uit, aangevuld met nummers die door de luisteraars werden aangevraagd. Dat aanvragen gebeurde via de chatbox op Gezellig Kletsen. Op die site staat nu de melding dat het radiostation gestopt is, maar terugkomt met licentie.
 34. 1 vind ik leuk
  Als kinderen eenmaal gewend zijn aan Nederlands, krijg je ze niet meer om. Ik ging als 4 jarige altijd stiekem naar de huiskamer, in de weekenden, om een uur of 5. Dan begonnen de tekenfilms, Transformers, Inspector Gadget, etc. Op Skychannel, er was nog geen RTL4. (Ja, ik ben een brontosaurus) Door te kijken en te luisteren sprak ik op mijn 5e goed Engels, tot ik 6 was corrigeerde ik mijn ouders in het buitenland. Het is voor kinderen de beste manier om te leren maar het aanbod is vandaag de dag zo groot dat ze begrijpelijkerwijs liever voor een Nederlandse film of serie kiezen.
 35. 1 vind ik leuk
  Leuk topic --- Ice Age: Collision Course (2016) Scrat streeft er nog steeds naar om de ongrijpbare eikel te pakken te krijgen. Dit zorgt ervoor dat hij het universum in gekatapulteerd wordt en per ongeluk een reeks kosmische gebeurtenissen in gang zet die een bedreiging vormen voor de Ice Age wereld. Tja, Ice Age. De eerste 2 films vond ik geweldig. Vanaf deel 3 werd dat minder. Dat gevoel heb ik ook bij deel 5: Ice Age: Collision Course. Zoals gezegd: De eerste 2 films vond ik geweldig en heb ik meerdere keren bekeken. Keer op keer lag ik reglmatig in een deuk van het lachen. Bij dit vijfde deel, mis ik toch een hoop dingen. Ik mis een goede verhaallijn. Ook de characters zijn niet grappig meer. De humor in deze film is zeer flauw, en soms zelf wat kinderachtig te noemen. De minpunten: Geen verhaallijn. De characters zijn niet grappig en gaan vervelen. Humor is ver te zoeken, soms zelf kinderachtig. Deze filmreeks wordt vanaf het derde deel uitgemolken, en dat is erg zonde. De pluspunten: De animaties zien er geweldig uit. (2/5 sterren)
 36. 1 vind ik leuk
 37. 1 vind ik leuk
  Heren, wie heeft er nou niet eerder meegespeeld met de Staatsloterij? Lang verhaal kort: gratis loten ( tot 4 stuks) kan je aanvragen via: https://bijzonderetrekking.staatsloterij.nl/subscribe Aanmelden kan tot 20 mei Eenmalig en exclusief voor spelers van toen Bij de Staatsloterij maken we graag mensen blij. Door mensen te laten dromen en mooie prijzen weg te geven. Maar in de periode 2000 t/m 2007 en de Koninginnedagtrekking 2008 hebben we misleidende teksten gebruikt bij de communicatie over hoge prijzen. Dat spijt ons, had nooit mogen gebeuren en past niet in de 291-jarige historie van de Staatsloterij. Daarom gaan we het overdoen en organiseren we een Bijzondere Trekking. Voor alle spelers van toen. Voor deelname hoeft u niet te betalen, maar dat betekent wel dat u definitief afziet van vorderingen en juridische procedures tegen de Staatsloterij in deze kwestie.
 38. 1 vind ik leuk
  Vondt 'm zeer matig! Echte een film die je gewoon door kunt spoelen zo'n type film vond ik 'm...
 39. 1 vind ik leuk
  Avond allemaal Altijd fijn: Aantal meldingen over verbindingsproblemen met Google-diensten bij Ziggo stijgt Sinds afgelopen weekend heb ik daar inderdaad zeer regelmatig last van. Onder andere bij Google Search en Youtube. Maar ook bij websites die gebruik maken van Google-diensten (Analytics bijvoorbeeld). Pagina's blijven dan maar laden, of ik krijg een time-out melding. Ook bij KPN (Glas) schijnen dezelfde meldingen binnen te komen. Een kennis die KPN heeft, begon er ook al over. Ach, afwachten maar
 40. 1 vind ik leuk
  Bulknews.eu: Actie liep al een aantal dagen, en is verlengd tot 13 April 2017. Block 1TB €60,00 Now only €17 Promo: 2017TB - Till 13 April 2017 17(CET)
 41. 1 vind ik leuk
  Ergens komt het verhaal me bekend voor. Gokje, is het Split ?
 42. 1 vind ik leuk
  Ik vind het ook heerlijk dat de race zo vroeg is. Om 14.00 is zo vervelend met drie kinderen. Ik.... Mijn vrouw blijft er niet voor thuis Dus dan kan ik niks bekijken of horen aangezien je anders overal de uitslag hoort. En om 08.00 kan de race lekker vroeg aan (kids zijn toch wakker) en daarna kunnen we nog de hort op. Formule 1 zou altijd om 0800 moeten starten. Of 20.30 savonds
 43. 1 vind ik leuk
  Max Verstappen wacht inhaalrace na motorproblemen! Bekijk hier de Opstelling voor morgenvroeg ! Als het weer niet afgelast wordt ! Zoals afgelopen vrijdag vanwege de laag hangende Mist!
 44. 1 vind ik leuk
  En we gaan nog even door. Dit keer Cheapnews: Cheapnews presenting you: easy usenet plans. Premium easy (60Mbit) € 5,99 | Promo code: EASYP (Normale prijs: € 7,50) Ultimate easy (120Mbit) € 7,99 | Promo code: EASYU (Normale prijs: € 10,50) Legend easy (Unlimited) € 9,99 | Promo code: EASYL (Normale prijs: € 12,50) * Het gaat om een maandelijks abonnement. De codes werken alleen als je kiest voor automatische verlening. Geldig tot 31-05-2017
 45. 1 vind ik leuk
  En de volgende. Een leuke actie van I-Telligent De lente is aangebroken dus het is weer tijd voor een actiecode, deze actiecode wordt in samenwerking met de ISP Gebruikers Groepen* (www.gebruikers.eu) mogelijk gemaakt. *De ISP Gebruikers Groepen zijn forums over Internet Service Providers. Klanten kunnen terecht bij het forum van hun eigen ISP voor hulp bij internet, apparatuur, instellingen en klachten. Crew, leden en soms webcare zelf, helpen je graag verder. Er zijn forums over: CaiWay, Glasvezel, KPN, NLEx, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo Tot en met 30 April 2017 kunt u gebruikmaken van de actiecode gebruikers201704, hiermee krijgt u 12 + 1 maand voor de prijs van 9 maanden (de extra maand krijgt u van de ISP Gebruikers Groepen (www.gebruikers.eu). OF: uw bestaande account aanvullen met 13 maanden voor de prijs van 9 maanden. (aan de hand van uw emailadres en/ of rekeningnummer kunnen wij achterhalen wat uw klantnummer is en vullen wij uw resterende termijnen aan met 390 dagen). Dit zal resulteren in de volgende tarieven: Standard 50Mbit 13 maanden voor éénmalig 40,50 euro (teruggerekend is dat 3,11 euro voor een 50Mbit 30 dagen pakket i.p.v. 4,50 euro) Luxe 150Mbit 13 maanden voor éénmalig 63,- euro (teruggerekend is dat 4,84 euro voor een 150Mbit 30 dagen pakket i.p.v. 7,- euro) Deluxe Unlimited 13 maanden voor éénmalig 90,- euro (teruggerekend is dat 6,92 euro voor een Unlimited 30 dagen pakket i.p.v. 10,- euro) Volg onderstaande stappen: stap 1. u gaat naar naar onze pre-paid pagina via deze link: https://www.i-telligent.nl/prepaid/ stap 2. u vult al uw gegevens in op de pagina stap 3. voer deze actiecode in: gebruikers201704 stap 4. u selecteert onderaan in het drop down menu bij “product” uw gewenste bandbreedte (Standard 50Mbit, Luxe 150Mbit of Deluxe Unlimited) stap 5. u selecteert in het volgende drop down menu 12 maanden stap 6. klik op BESTEL (In de email die u automatisch ontvangt, wordt het juiste bedrag aangegeven dat u dient over te maken.) *Deze actiecode is alleen te combineren met onze 12 maanden Standard, Luxe en Deluxe Pre-paid pakketten.
 46. 1 vind ik leuk
  De tandarts daar mot ik vanmiddag naar toe, maar niet getreurd ik ga ervan uit dat ik geen gaatje heb
 47. 1 vind ik leuk
  Even getest, maar ik kan wel een afbeelding plaatsen zonder problemen. Heb je je bijlagelimiet niet bereikt misschien?
 48. 1 vind ik leuk
  Wenst Ieder een fijn weekend toe .
 49. 1 vind ik leuk
  Meestal als ze een kleurtje hebben (stip of streep) betekent dat ze gedekt zijn
 50. 1 vind ik leuk
  https://gomovies.to/ Echt een aanrader. Werkt als een trein en je kan vrijwel alle films en series direct kijken zonder programma's of tooling. Streaming vanuit je browser. Ook HD Bijvoorbeeld even kijken naar inside-out https://gomovies.to/film/inside-out-3971.XDg1/watching.html