Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 22-08-18 van alle content

 1. 3 punten
  Duken.nl appje voor Android is beschikbaar. De eerste versie https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wDukenCommunity_7790159
 2. 3 punten
  Was de beste website ooit!!! Bedankt P2H!!! Voor al ie jaren (8 jaar) jullie hebben het lang volhouden! dan andere websites!! Respect!!! Echt aan iedereen breezer... tinz... suus.. mrpallmall... QoQ.... Bedankt! filmmaatschappijen moeten er voor zorgen dat de films en series eerder uitkomen zoals mr.mercedes seizoen 2 aflevering 1 is al uit op internet zorg er dan voor dan het al op videoland staat of ander dienst!!!! Moeten we weer wachten op mr.mercedes seizoen 2 kan wel half jaar duren!!
 3. 3 punten
  Ooit neem ik ook een hond. Het lijkt mij nu een te grote verplichting. Soms pak ik van het ene op het andere moment een vliegtuig, dat kan niet met een hond. Het lijkt mij een groot verlies, @Monkie Heel veel sterkte! Ik was de afgelopen dagen ziek, volgens mij had ik voedselvergiftiging. Ik denk dat ik mijn mand weer opzoek, voel me nog steeds niet helemaal goed.
 4. 2 punten
  Sony heeft bekendgemaakt dat gebruikers van PlayStation Now voortaan bepaalde PS4- en PS2-games kunnen downloaden. Zo hoef je dus niet meer elke game uit die bibliotheek te streamen naar je PlayStation 4-spelcomputer. Wanneer je met een Xbox One in huis het Game Pass-abonnement neemt, dan kun je ongelimiteerd games downloaden die beschikbaar zijn binnen dit abonnement. Mensen met een PlayStation 4 in huis konden dit tot op heden nog niet, aangezien het alternatief, PlayStation Now, gamers alleen in staat stelde games te streamen. Daar komt nu verandering in, heeft Sony bekendgemaakt. Er wordt namelijk een downloadfunctie uitgerold naar de dienst, waarmee je dus PlayStation 4- en PlayStation 2-games mee kunt downloaden. De nieuwe downloadfunctie, die vanaf deze week beschikbaar is, kan worden gebruikt voor honderden kaskrakers, exclusieve PlayStation-games en geremasterde PS2-klassiekers. PS4-titels, waaronder Bloodborne, God of War 3 Remastered, Sniper Elite 3, DiRT Rally en Farming Simulator 17 kunnen als ze zijn gedownload, worden gespeeld met een native resolutie van maximaal 4K en met 5.1 surround sound. Alle gedownloade games op PlayStation Now ondersteunen dlc, microtransacties, add-ons en PS4 Pro-verbeteringen. Het voordeel van games kunnen downloaden in plaats van streamen, is dat je niet afhankelijk bent van een constante sterke verbinding. Met andere woorden, als je huisgenoot opeens keihard gaat downloaden, dan kan dat een effect hebben op je streamkwaliteit, en door een game te downloaden ontloop je dat probleem.
 5. 2 punten
  windows 3.11, draaiende op dos en word perfect als tekstverwerker tijdens de computer les op school. Knipjes maken in je 5.25 floppy's om ze dubbelzijdig te maken en eerst een kwartier piepjes en kraakgeluiden aanhoren voordat je op internet kon en ruzie krijgen met je ouders omdat ze dan storing hadden op de telefoon(gelukkig niet meer zo een met een draaischijf). goeie ouwe tijd was dat..
 6. 2 punten
  Zoals ons vorig forum bericht. We zijn nog bezig met de site. Momenteel word er onderhoud gepleegd en een server verhuizing is aanstaande om de toestroom van nieuwe gebruikers te kunnen waarborgen. Zodra we hiermee klaar zijn zal er een bericht volgen dat de registraties weer open zijn. Nog even geduld aub.
 7. 2 punten
  Het is weliswaar geen forum, maar zelf test ik sinds gisteren LazyLibrarian voor onder andere ebooks. Draait inmiddels op me NAS. Het ziet er op het eerste gezicht goed uit. Nu ga ik er even rustig voor zitten om de boel in te stellen.
 8. 2 punten
  Sim city!! Nee.... Euuuuu iets met city. Met Bruce. Sin City!!!:)
 9. 2 punten
  Ik plaats dit even hier, omdat ik niet weet of het wel kan op het ‘normale’ gedeelte van Duken. Zo ja, verplaats gerust. Ik ging vanmiddag zoals elke week naar de kaasboer voor kaas en andere vleeswaren. Dat ze diverse bonbons en nootjes verkochten wist ik. Maar tijdens het wachten zag ik ineens het volgende op de toonbank staan. Een *vul zelf maar in* van chocolade. Ik vroeg me serieus af of ze dit echt verkochten, of dat het er voor de 'sier' stond. Ze verkopen het dus echt. Er liggen er hier nu 2 in de koelkast. Kon het niet laten om dit even te melden. Het is vrijdag, dus dan kan het wel.
 10. 2 punten
  Zit nou niet overal tegen aan te schoppen, het usenet wereldje (ja ..tje) want zo klein is het nu al...Heeft het al moeilijk genoeg! Als we dan ook nog eens lekker negatief overal tegen aan schoppen heeft de welbekende stichting straks niks meer om te sluiten.
 11. 2 punten
  deze grote vriendelijke reus????
 12. 2 punten
  Ik moet zeggen dat https://beta.newzbin.org/login.php me wel bevalt. Had wat ebooks op me lijstje staan, en die heb ik kunnen vinden.
 13. 2 punten
  Ik ben gek op chocolade maar daar ga ik niet op zitten kauwen...
 14. 2 punten
  Ik download zelf via Usenet. Maar qBittorrent is een prima programma. Op deze website staat een uitgebreide handleiding. Extra tip: Vergeet ook zeker niet om gebruik te maken van een VPN.
 15. 2 punten
  Registratie staat stop voor een week inverband alle comotie rondom de andere bekende site's
 16. 2 punten
  De film die als eerste in me opkomt is Escape from Sobibor.
 17. 2 punten
  Beste allemaal, Mysteryworld heeft besloten te stoppen en komt helemaal niet meer terug. Wij wensen iedereen heel veel succes met het vinden van een andere plek. Voor er speculaties komen. Het is definitief voorbij. Mysteryworld
 18. 2 punten
  Hallo Monkie, Bedankt voor de interesse. Helaas moet ik je teleurstellen dat het voorlopig enkel bij deze 2 kleuren zal blijven. De verwachting is dan ook dat het bij deze 2 zal blijven en het onderlinge prijsverschil kan ik eigenlijk ook niet echt verklaren. Dat is wel een groot verschil voor enkel de kleur. Al zeg ik het zelf Ik vroeg het me inderdaad al af en heel fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent.
 19. 2 punten
  Middag allemaal Tijd voor: Die repen zijn zooooo lekker. @Duken, Ah, so cute. Een van de twee fokkers verwacht volgende maand pups. Helaas hebben deze pups al een nieuw baasje. Van beide fokkers hoor ik van meerdere kennissen goede verhalen. Ik neem liever de tijd met dingen zoals dit, dan dat ik via Marktplaats morgen een hond neem. Zo ben ik niet. Ik ga er voor nu vanuit dat ik (begin) 2019 een nieuwe pup heb.
 20. 2 punten
  Bij de kliniek in Dordrecht zeiden ze al 'u kunt pijnstillers meekrijgen'. En dan? Dat is puur tijdrekken. Nee, dat ging hem niet worden. De volgende dag dus naar me eigen dierenarts. Die hadden de scan resultaten ook gezien, en ze schrokken ervan. Het was heel ernstig. Er werd al verteld dat ik er echt op tijd bij was. Langer wachten zou de tumor kunnen doen klappen. Er werd echt de tijd genomen om afscheid te nemen. Verder verliep alles ook rustig en mooi. Zelfs de dierenarts en de assistente hielden het niet droog. Ook bij het crematorium werd alle tijd genomen. Dat was uiteraard erg fijn. Ik ben al wat aan het kijken naar een nieuwe pup. Dit keer wordt het een labrador. Die zijn zo schattig. Er lopen er hier heel wat rond momenteel. Op de website van de NLV de lijst met fokkers bekeken, en ik heb me op dit moment bij 2 fokkers op de wachtlijst laten plaatsen.
 21. 2 punten
  Hij is 10.5 jaar geworden. Begon met normaal slijm uit een neusgat. Dat slijm werd bloed. Hierdoor had 'ie het ook benauwd tijdens het slapen. Dierenarts gebeld. Hij had al een slecht gebit, dus er zijn meerdere tanden en kiezen getrokken. Een slecht gebit kan een van de oorzaken zijn. Dit bleek het helaas niet te zijn. Ik werd doorgestuurd naar een dierenkliniek in Dordrecht. Daar is zowel een CT-scan als een biopsie (hapjes uit zijn neusje) uitgevoerd. Waar ik al langer rekening mee hield, bleek 2 dagen later, toen ik de uitslag van de scan te horen kreeg, werkelijkheid te zijn. Een tumor met uitzaaiingen. Dezelfde middag me dierenarts gebeld om voor de volgende dag een afspraak te maken om hem te laten inslapen. Dat klinkt misschien hard, maar ik wou hem niet langer laten lijden.
 22. 2 punten
  Mogge allemaal Na een lange tijd weer eens online. Week of 6 geleden helaas me hond moeten laten inslapen. Wat een stilte in huis....
 23. 2 punten
 24. 1 punt
  Tijdens de gouden eeuw van downloaden kon je het zo gek niet bedenken, of het was door middel van een torrent te verkrijgen. Niemand betaalde meer voor muziek, games en films. Nu steeds meer bedrijven door de wonderen (of kwalen) van het internet hun verdienmodel aanpassen, zijn abonnementen en streaming-diensten ontzettend populair geworden. uTorrent’s antwoord op diensten als Netflix kan al die vooruitgang weer teniet doen. uTorrent, het bedrijf achter de bekende torrent-client, lanceert deze week uTorrent Web, een tool in je Windows browser waarmee het mogelijk wordt om films en series direct af te spelen terwijl deze gedownload worden. Niemand vind het immers tof om te wachten tot het balkje op 100% komt te staan voordat je aan je favoriete show kunt beginnen. Nu nog de smart download-functie en ik ben om. uTorrent Web is het antwoord op vele streamingdiensten die voor een relatief klein bedrag zo’n beetje alle denkbare content naar je streamen. Het voordeel van het gratis kapen van content was er wel een beetje vanaf. Misschien dat deze nieuwe tool roet in het eten gooit voor de rijke Hollywood studio’s die ‘te weinig geld’ verdienen aan hun producten. Een geweldig team Samen met zooqle.com kan je snel zoeken naar de laatste content en deze worden bij het openen van de Magnet links wordt uTorrent web geopend en speelt de film af.
 25. 1 punt
  Een kennis stuurde gisteren een mail met hetzelfde probleem. Geen idee hoelang ze er al last van heeft. Dit weekend ga ik er even heen om de instellingen van PIA na te lopen. De tip van Duken zal ik ook proberen.
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+02:00
×