Spring naar bijdragen

Eregalerij


Gewaardeerde bijdragen

Showing content with the highest reputation since 16-12-18 van alle content

 1. 2 punten
  Hier vinden we de de meest populaire internationale en Nederlandse torrent websites uit 2019. De lijst wordt maandelijks bijgewerkt met sites die zijn toegevoegd of offline zijn gehaald. In 2018 zijn er veel grote Nederlandse torrent communities gesneuveld maar hier zijn ook weer nieuwe sites voor terug gekomen. Er zijn dus nog volgende sites om je content te vinden. Maak je gebruik van Torrents, dan is een VPN verbinding bij het downloaden natuurlijk een vereiste. Een overzicht van VPN providers en een handleiding van de VPN verbinding vinden we hier. De meest populaire Nederlandse torrent communities van 2019: Meer dan 10000 torrents Extreme Torrents Film Paleis Muziekfabriek Pandora Place Meer dan 4000 torrents Alleen Retail Media Maatjes Meer dan 3000 torrents E-book Paradise First Release Meer dan 2000 torrents Taranis Torrent Plaza Meer dan 1000 torrents Dutch Movie The Unbreakables Tutti's Place Meer dan 500 torrents Fast Move Lightning Tor Besloten Torrentsites / Alleen op uitnodiging Ultimate Force Ultimate Torrents De meest populaire internationale torrentsites van 2019: YTS.AM 1337X THE PIRATE BAY RARBG TORRENTZ2 NYAA.SI LIMETORRENTS ZOOQLE EZTV.AG TORRENTDOWNLOADS VPN Verbinding Een VPN verbinding is voor de Nederlandse downloader anno 2019 een verplichting geworden. Naast je abonnement van je provider zoals Ziggo, KPN etc is het bij het downloaden van films en muziek een actieve VPN verbinding nodig. In 2017 was een VPN verbinding nog voor de "download nerds", in 2018 was de VPN verbinding al zo veel besproken dat de gemiddelde downloader er al mee aan de slag ging. In 2019 is een VPN connectie een vereiste geworden.
 2. 2 punten
  Hallo Niesje06, In eerste instantie moet je het gedownloade spel uitpakken met WinRar als er niet direct een ISO in de downloadmap staat. Met Daemon Tools kun je daarna een ISO bestand van een spel dus als een virtuele Z-schijf aanmaken om zo het spel te kunnen installeren en spelen. Uiteraard moet je Daemon Tools eerst downloaden en installeren als je dat nog niet op de PC hebt staan en open daarna Daemon Tools via de snelkoppeling in je start-menu of via de knop op je start-scherm. Klik op het icoon met de groene plus en het cd-schijfje en navigeer naar de map op je computer waar het ISO bestand (jouw Sims 4) staat dat je wil mounten. Klik vervolgens op het groene + teken om een ISO toe te voegen. Het ISO bestand is nu geopend en bevindt zich in de bibliotheek met ISO bestanden die je met Daemon Tools kunt openen. Selecteer in de bibliotheek welk ISO bestand je wil mounten en klik vervolgens onderin het Daemon Tools scherm op de groene ‘play’ knop. Als je er met je muis overheen gaat valt daar de tekst ‘Mount’ te lezen. Na het aanklikken van die knop zal Daemon Tools het ISO bestand openen als een virtueel schijfstation. Klik op mount om de ISO te mounten / openen. Is het mounten gelukt? Dan zal het virtuele schijfstation automatisch worden geopend door Windows. Je kunt vervolgens alle inhoud van het gemounte ISO-bestand bekijken of openen.
 3. 2 punten
  Volledig mee eens. Ik noemde dit probleem enige tijd geleden in een ander topic. Het lijkt erop dat mensen middels dit soort topics een website proberen te promoten. http://www.extremetorrents.org/index.htm is offline omdat de index.htm webpagina niet bestaat volgens de nginx webserver. http://www.extremetorrents.org is echter gewoon online. Waarom startte je dit topic en waarom met een URL die niet correct is, @mopje ?
 4. 1 punt
  De upload functionaliteit van de Pirate Bay is al langer dan twee dagen verbroken. Dit betekent dat gebruikers geen nieuwe torrents naar de site kunnen uploaden. De problemen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door een technisch probleem, maar het is onduidelijk hoe lang het zal duren. Het afgelopen jaar was een moeilijke periode voor The Pirate Bay. De site heeft herhaaldelijk last gehad van onbereikbaarheid en was voor een deel van de gebruikers wekenlang niet beschikbaar. Het technische team van The Pirate Bay is niet erg openhartig over de problemen. Echter, nu er een paar dagen verstreken zijn in het nieuwe jaar is het duidelijk dat 2019 ook niet vlekkeloos zal zijn De upload functionaliteit van The Pirate Bay is een paar dagen geleden al onbruikbaar geworden. Volgens de recente uploadpagina zijn sinds afgelopen weekend geen nieuwe torrents toegevoegd. De laatste torrent is op zondag geüpload en de recente torrents-pagina suggereert dat de problemen rond 06.36 uur Midden-Europese tijd begonnen. Sinds dat tijdstip werd het stil en de officiële Pirate Bay- statuspagina bevestigt dat er geen nieuwe uploads door komen. Wat de oorzaak is van de problemen is op dit moment onbekend. Verschillende uploaders hebben het probleem aan de orde gesteld op de The Pirate Bay-forums, maar zoals gebruikelijk is er geen officiële verklaring beschikbaar. Als ze een nieuwe torrent proberen toe te voegen, zien ze alleen het foutbericht ' Fout - Bestand leeg ' of 'Foutieve code'. Problemen met nieuwe uploads zijn niet uniek en worden meestal uiteindelijk verholpen, maar voor nu zullen de gebruikers van de site het zonder nieuwe inhoud moeten doen. Tegelijkertijd komen ook nieuwe torrent comments onregelmatig binnen. Het goede nieuws is dat de site zelf voor de meeste mensen toegankelijk lijkt. Tenminste, op basis van de officiële statuspagina.
 5. 1 punt
  Het viel mij op dat qBittorrent na update naar een nieuwere versie (out of the box) niet meer goed functioneert. Want ik kon wel iets zoeken en kreeg dan ook zoekresultaten, maar deze kon ik vervolgens niet selecteren en downloaden. Oorzaak bleek o.a Jackett te zijn. Na het installeren en configureren van Jackett werkte de zoekoptie wel weer normaal. Pas toen ik ging lezen kwam ik erachter dat er na update/installatie nog eerst een paar stappen gedaan moeten worden. Wat ik dan niet begrijp is waarom dit niet vooraf wordt aangegeven en waarom er tijdens repackaging de benodigdheden als Python Interpreter en Jackett niet als prerequisites in het qBittorrent pakket worden toegevoegd. Als je kiest tijdens de installatie om de zoekoptie te gebruiken dan worden deze onderdelen mee geïnstalleerd. Want om de ingebouwde zoekmachine te gebruiken heb je de Python Interpreter nodig en sinds Jackett is toegevoegd moet deze ook eerst nog als service geïnstalleerd worden en daarna nog eens de zoekplugins uit qBittorrent aan Jackett toegevoegd worden.
 6. 1 punt
  Waar ik vorig jaar tijdens het testen nog wat minder te spreken was over Mullvad, is dat nu sinds een paar maanden anders. Toen was ik niet zo te spreken over de downloadsnelheid die ik haalde. Ook de interface van de app zag er erg simpel uit. Een paar maanden geleden Mullvad toch nog een kans gegeven, en ik heb daar geen spijt van. Ik haal nu precies dezelfde downloadsnelheid als zonder VPN. Ook de app is totaal vernieuwd sinds een aantal maanden en ziet er nu een stuk mooier uit. Zo zie je maar dat er in een jaar veel kan gebeuren. In 2019 blijf ik fijn bij Mullvad. @Duken Je hebt bij Goose VPN een gratis proefversie van 30 dagen. @zarathustra Je hebt bij Goose VPN altijd de mogelijkheid om binnen 30 dagen na de betaling je geld terug te vragen.
 7. 1 punt
  Heb sinds enkele weken Goose VPN. Snelheid valt me vies tegen. Voor surfen op het net geen probleem. Maar downloaden gaat wel erg traag. Moet wel zeggen, ze hadden een aanbieding waar door een jaar abonnement geen drol koste.
 8. 1 punt
  Dat is inderdaad ook iets teveel van het goeie ja, het was niet de bedoeling daar zoveel heen tegaan. Maar goed het was zeer geslaagd weekend. Eerste kerst dag was super, alleen om dat het dus gezellig was heb ik een bus gemist waar door ik dus 20 kilometer naar huis moest lopen een tocht van 5 uur en 49 minuten ik zelf als onervaren loper heb er iets meer als 6 uur over gedaan. Tweede kerst dag heledag in bed gelegen met veel pijn, nu kan ik gelukkig weer een beetje bewegen / lopen.
 9. 1 punt
  Als je Kodi update naar een nieuwe versie kan het zo maar zijn dat de Audio instellingen in het menu niet kloppen met de werkelijke situatie. Het luistert vrij nauw of je afspeelt met een 2.0 geluid of 5.1 geluid op een TV of PC of Android. Kijk in het menu van Kodi even of je daar alles goed hebt staan en misschien dat de Engelstalige Wiki Handleiding daar een beetje bij kan helpen.
 10. 1 punt
  Eerder deze maand heeft een federale grand jury vijf mannen aangeklaagd voor het naar verluidt aanbieden van pre-release kopieën van honderden films en tv-shows via internet. Terwijl de mannen nog hun zegje in de rechtbank moeten doen, onderstrepen de claims in de aanklacht een belangrijk punt voor potentiële piraterij: als je aan iemand gaat verkopen - laat staan undercover-onderzoekers - is het gebruik van je eigen bank- en PayPal-accounts krankzinnig. Op 12 december onthulde het Amerikaanse Ministerie van Justitie dat een federale grand jury vijf mannen in vier landen aanklaagde op beschuldiging van verspreiding of verkoop van honderden films en tv-shows voorafgaand aan hun officiële release. Hoewel geen van de mannen nog schuldig is verklaard in een rechtbank, geven de details die tot nu toe zijn onthuld aan dat dit een van de grootste vervolgingen van piraterij in de recente geschiedenis zou kunnen zijn. Ieder weldenkend mens begrijpt dat dit een serieus risicovolle onderneming is. Aangezien veel van de inhoud ook pre-release materiaal was, had af en toe bij de mannen het angstzweet wel eens behoorlijk uit moeten breken. Maar als je de aanklachten moet geloven, hebben veel dwaze beoordelingsfouten geleid tot de ondergang van de mannen. Allereerst wordt beweerd dat de mannen een aantal aliassen hebben gebruikt. Dit komt veel voor op het Internet, maar het lijkt erop dat er op zijn minst twee een serieus tekort aan ideeën hadden. Een van de mannen, door het Ministerie van Justitie genoemd als Sam Nhance, gebruikte naar verluidt de alias 'Sam NhaNc3'. Een andere, Jitesh Jadhav, gebruikte de alias 'Jadhav'. Hoewel ze wel wat betere aliassen hadden kunnen gebruiken, zijn het de financiële aspecten van de aanklacht die de meeste gefronste wenkbrauwen opleveren. Er wordt beweerd dat tenminste enkele van de verdachten - Aditya Raj, Sam Nhance, Ghobhirajah Selvarajah, Jitesh Jadhav en Malik Luqman Farooq - een PayPal-rekening gebruikten die geregistreerd was op de naam Selvarajah. Dit account is naar verluidt gebruikt om betalingen te accepteren wanneer de verdachten illegale films verkochten en om de server te betalen waarop de inhoud was gehost. De moraal van dit verhaal is toch wel dat de verkoop van kopieën van auteursrechtelijk beschermde werken op de manier zoals die in de tenlastelegging wordt beweerd, waarschijnlijk niet alleen in een ramp zal eindigen voor de mannen, maar ook dat het Ministerie van Justitie een papieren spoor op een presenteerblaadje aangeleverd heeft gekregen.
 11. 1 punt
  Hallo univers, Je kan even proberen of het opgelost kan worden met de omschrijving Onder deze link
 12. 1 punt
  Zolang qBittorrent al werkt in de verschillende versies met de zoekmachine plugins zijn er ook al bug meldingen, maar dat heeft ook meer te maken met de snelle ontwikkelingen en veranderingen in de OS, waardoor ook te pas en te onpas problemen worden veroorzaakt. Mocht iemand problemen hebben met de automatische installatie van plugins, dan is er altijd nog een mogelijkheid dat handmatig te doen door even te klikken op deze link.
 13. 1 punt
  Niet zoals het hoort, zo raak je gebruikers kwijt. Maar om toch snel te kunnen downen kan je Jackett installeren als service. Jackett werkt zo als een soort proxy. Daarna moet je browser opstarten en inloggen op http://127.0.0.1:9117 en daarna de zoekplugins vinden die je in qBittorrent al gebruikte. Je kunt ze dan toevoegen aan Jackett door eerst op 'add indexer' te klikken en daarna op het groene '+' te klikken.
 14. 1 punt
  De nieuwe thrillerserie The Passage met de Amerikaans/Nederlandse acteur Mark-Paul Gosselaar is vanaf dinsdag 29 januari wekelijks te zien op seriezender FOX. De serie is een productie van Ridley Scott en Matt Reeves en is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Justin Cronin en het 1e seizoen gaat bestaan uit 10 afleveringen In The Passage wordt er in de medische faculteit Project NOAH door wetenschappers geëxperimenteerd met een virus, wat uiteindelijk moet leiden tot de genezing van alle ziektes. Het onderzoek is zowel baanbrekend als levensgevaarlijk, want iedere misstap kan fataal zijn voor het voortbestaan van de mens. Als de jonge Amy Bellafonte, wordt gekozen als het dertiende proefpersoon, krijgt agent Brad Wolgast de opdracht om Amy mee te nemen naar Project NOAH. Al snel neemt Brad de rol van surrogaatvader op zich en neemt hij zich voor om Amy met zijn leven te beschermen. Natuurlijk zijn er al tal van Virus/zombie series geweest, maar misschien de moeite waard om toch te kijken als je even naar Deze Trailer hebt gekeken.
 15. 1 punt
  Wanneer je ISO in Daemon Tools is gemount moet je het spel wel installeren op je Harde Schijf, maar houd er rekening mee dat er tal van problemen zijn met niet legale versies van deze Sims 4, want er zitten veel meer beveiligingen in dan in de eerdere Sims versies. Probeer het spel na de installatie te spelen door te openen of uitvoeren als Administrator en klik het spel een keer of 2 aan om het spel te starten.
 16. 1 punt
  Je hebt helaas geen enge kerst griezels. Even netjes in een spoilertje .
 17. 1 punt
  Beste mopje, De leden en /of Stafleden van Duken.nl hebben helemaal niets te maken met Torrentsites of NZB Community's en kunnen dus ook geen antwoord geven op een vraag wat de reden is dat een website offline is. Daarom is het stellen van dit soort vragen nutteloos, want net als andere personen moet je dan gewoon wachten en hopen dat een website misschien wel weer online komt.
 18. 1 punt
  extreemtorrents offline http://www.extremetorrents.org/index.htm te hopen dat ze terug komen
 19. 1 punt
  Ik wil best wel wat voor je zingen , maar straks stort je pc in daarna
 20. 1 punt
 21. 1 punt
 22. 1 punt
  wat zijn er veel acteurs al dood en best veel aan longkanker als ik het zo lees allemaal pffff
 23. 1 punt
  Ligt nu dus een wortel in een plas te janken op straat!!!!!!!!!
 24. 1 punt
  Vandaag eens in de diepste krochten van mijn bestanden gedoken, toen ik nog met W95 en XP werkte, ik verschoot me een bult toen ik de volgende screenprint tegenkwam
 25. 1 punt
  BREIN heeft een hoop medewerkers rondlopen die een zeer uitgebreide kring van verklikkers hebben, afgaande op onderstaande mededeling op de site van BREIN op 11 December j.l. Naar aanleiding van diverse meldingen onderzocht BREIN de ongeautoriseerde verkoop van muziekbestanden aan DJ's binnen een besloten online DJ community en identificeerde de verkoper. Voor een contributie van 10 Euro per week kregen DJ's wekelijks toegang tot enkele honderden nieuwe muziekbestanden, remixen en nieuwe albums die door de verkoper op een filehoster werden geüpload. De verkoper heeft geschikt voor 2,500 euro en een onthoudingsverklaring getekend met een dwangsom van 500 euro per toekomstige inbreuk.
Onze eregalerij is gezet op Amsterdam/GMT+01:00
×